TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Page 24 of 26 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by faizal_bulat on Mon 12 Nov - 15:35

kat klang ado.. alikudid pernah poi chrome kan fork dio...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Mon 12 Nov - 16:14

faizal_bulat wrote:kat klang ado.. alikudid pernah poi chrome kan fork dio...

ada details?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Mon 12 Nov - 16:42

ali cuti bertunang,tunggu minggu depan dia ada...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by faizal_bulat on Mon 12 Nov - 16:44

mat zzr wrote:
faizal_bulat wrote:kat klang ado.. alikudid pernah poi chrome kan fork dio...

ada details?

Mat kome try kontek ali kudid.. Thun lepas dia mengerome kan fork dia...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jani on Mon 12 Nov - 17:05

Amm wrote:mat zzr,tunggu jani jawab...

ko nak krom apa Amm....ada satu tempat. tapi ada ngilu sikit la...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jimf on Mon 12 Nov - 17:49

matzzr... rasanya situ pun betul gak...
terpulang laaa.. kalu nk dekat situ.. kalu nk jauh smbil2 cari tayar leh laa gi tmpt Ali tu...
kalu maleh, duk diam2 aje kt umah...smbil spray rim sukan tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Mon 12 Nov - 22:23

jimf wrote:matzzr... rasanya situ pun betul gak...
terpulang laaa.. kalu nk dekat situ.. kalu nk jauh smbil2 cari tayar leh laa gi tmpt Ali tu...
kalu maleh, duk diam2 aje kt umah...smbil spray rim sukan tu...

aku bukannya nak spray rim sukan...aku nak krom kan clutch cover dan coil cover EL250 aku tu...nampak baru sikit....aku dah tanya runner mcm mana nak hidupkan rotex dan tukar hakmilik...moto dah 2 tahun mati rotex....kena pegi puspakom lah....tapi kalau bayar runner RM250...moto tak yah bawak keluar rumah pun....total kos lebih kurang RM650...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Tue 13 Nov - 9:42

banyak duit ko mat zzr.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Tue 13 Nov - 11:04

Amm wrote:banyak duit ko mat zzr.....

kalau aku banyak duit dah lama aku beli ZRX1000....sebab sengkek la pakai moto reput ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by UnoS on Tue 13 Nov - 12:08

alah mat... ape guna jongkong emas ko yg berkilo2... kalau jual banyak le duit ko

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ali@kudid on Thu 15 Nov - 20:10

Abg awie yg gagah perkose, kt tempat teman mmg ada kedai buat chrome ni, tp bese tokey kedai nk tgk barang dulu baru dia boleh estimate rege. teman buat fork dulu sebelah je kene rm 200, tp mmg pueh ati psl kedai ni mmg buat chrome utk jentera berat, forklift etc

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Fri 16 Nov - 8:21

mat zzr,krom clutch cover dan coil cover EL250 ko kira jentera berat,forklift juga ke........Ali Kudid suh tanya...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jani on Fri 16 Nov - 11:00

Amm wrote:mat zzr,krom clutch cover dan coil cover EL250 ko kira jentera berat,forklift juga ke........Ali Kudid suh tanya...

berat jentera berat...berat lagi soklan Amm Ali Kudid ni.... Suspect

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Fri 16 Nov - 11:17

mana mat zzr ni,takkan tak balik lagi ecoride ngan pak dinz...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Fri 16 Nov - 11:23

Amm wrote:mana mat zzr ni,takkan tak balik lagi ecoride ngan pak dinz...

pak dinz dh ke Gold Coast Australia, cari AP next ride.....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by jani on Fri 16 Nov - 11:52

fuhh...main oberse jer...teman baru merasa lepas ckit je sempadan...tu pun risau gak time nak balik lalu kat kastam...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Fri 16 Nov - 16:16

Amm wrote:mana mat zzr ni,takkan tak balik lagi ecoride ngan pak dinz...

aku baru balik dari jalan kalan sempena cuti sekolah...pergi 'the lost world of tambun'....best jugak tempat tu...selain dari taman thema air...boleh jugak main flying fox dan wall climbing....pastu aku pegi teluk batik...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Fri 16 Nov - 16:16

ali@kudid wrote:Abg awie yg gagah perkose, kt tempat teman mmg ada kedai buat chrome ni, tp bese tokey kedai nk tgk barang dulu baru dia boleh estimate rege. teman buat fork dulu sebelah je kene rm 200, tp mmg pueh ati psl kedai ni mmg buat chrome utk jentera berat, forklift etc

terima ksih atas maklumat diatas...bila dah tiba masa nak buat krom...aku hello hello...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Fri 16 Nov - 16:18

UnoS wrote:alah mat... ape guna jongkong emas ko yg berkilo2... kalau jual banyak le duit ko

mana adaaaaaaaa.......

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Fri 16 Nov - 17:03

mat zzr wrote:
Amm wrote:mana mat zzr ni,takkan tak balik lagi ecoride ngan pak dinz...

aku baru balik dari jalan kalan sempena cuti sekolah...pergi 'the lost world of tambun'....best jugak tempat tu...selain dari taman thema air...boleh jugak main flying fox dan wall climbing....pastu aku pegi teluk batik...

Huh....banyak betoi duit mat zzr ni.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by ziex69 on Fri 16 Nov - 17:27

Amm wrote:
Huh....banyak betoi duit mat zzr ni.....

duit baki recoil banyak lagi tu...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Fri 16 Nov - 17:53

malam ni TTS kat mana?...Boleh tanya kat ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by hairol21 on Fri 16 Nov - 18:51

Amm wrote:malam ni TTS kat mana?...Boleh tanya kat ke

Kodai mamak At-Taqwa,Saujana Putra..exit 606 Elite Highway..sumber FB ZZRianz..

p/s- 2x kak Amm up kat tread..tambah post ko.. Razz

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by mat zzr on Fri 16 Nov - 20:02

ziex69 wrote:
Amm wrote:
Huh....banyak betoi duit mat zzr ni.....

duit baki recoil banyak lagi tu...

aku paham potz...nanti aku belanja makan BBQ masa eco ride III.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Amm on Mon 19 Nov - 9:42

mat zzr wrote:
ziex69 wrote:
Amm wrote:
Huh....banyak betoi duit mat zzr ni.....

duit baki recoil banyak lagi tu...

aku paham potz...nanti aku belanja makan BBQ masa eco ride III.

bila eco ride ni...pak dinz suh tanya

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: TERKENANG SEMASA DULUUUUUU...

Post by Sponsored content Today at 20:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 24 of 26 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum