zxr 250 untuk di jual

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

zxr 250 untuk di jual

Post by eddy 250 on Tue 14 Jun 2011, 11:30 am

salam semua...
dengan rasa berat hati saya ingin melepaskn motor zxr250 kesayangan saya kepada yang berkenan...engine motor dalam keadaan baik..fairing original takada pecah atau fiber...cume ada kesan calar di sebelah kanan pasal jatuh low side heheh..tayar belakang bt090 tayar depan fully slick racing tebal lg...ejos dh tukar macam motor GP ..bunyi memang gerun...heheh
harga sya nk jual 11k nego ..berminat boleh kol atau sms 0169182821..lokasi giant kajang ..sekian terima kasih

p/s..sebab jual nk tambah duit amik R1 heheh

eddy 250

Posts: 394
Join date: 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by Raziskov on Tue 14 Jun 2011, 11:35 am

Gambo mane dude...ramai nak beli motor dewa ni..Razz

sekian

Raziskov

Posts: 4416
Join date: 23/01/2010
Age: 38
Location: Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by jimf on Tue 14 Jun 2011, 11:48 am

ishhh ishhhh...ramai masuk list utk jual dan beli sendiri ni.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts: 10471
Join date: 20/01/2010
Age: 50

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by mat zzr on Tue 14 Jun 2011, 12:18 pm

aku paham tok micai...demi utk memantapkan pusingan modal bengkel....motor kesayangan terpaksa dilepaskan...pengorbanan besar tu sebagai bikers...sedih ooo....

apa apa pun up lah kat mudah...market value dlm RM12K...


semoga berjaya....

mat zzr

Posts: 8213
Join date: 20/01/2010
Age: 27

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by ziex69 on Tue 14 Jun 2011, 3:25 pm

harga berpatutan tu, beli la DK tu...

ziex69

Posts: 2398
Join date: 20/01/2010
Age: 26

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by fie on Tue 14 Jun 2011, 10:49 pm

Muto campion nie..mari2 ...barang baik...tok 5% hehhehheh

fie

Posts: 1177
Join date: 20/01/2010
Age: 24
Location: hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by eddy 250 on Wed 15 Jun 2011, 10:10 am

salam sume..
tq kwan2 sume wlpn aku dh jual moto tp kwn2 bikers aku x jual ..apa2 pn korang mmng best ..tq sume.. heheh

p/s...kalu ada sesapa nk ride leh lh aku tumpang hehe

eddy 250

Posts: 394
Join date: 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by Apai on Wed 15 Jun 2011, 10:12 am

eddy 250 wrote:salam sume..
tq kwan2 sume wlpn aku dh jual moto tp kwn2 bikers aku x jual ..apa2 pn korang mmng best ..tq sume.. heheh

p/s...kalu ada sesapa nk ride leh lh aku tumpang hehe

Alamak....terlepas peluang nak berguru ngan tok.... Crying or Very sad

Apai

Posts: 2787
Join date: 20/01/2010
Age: 44
Location: Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by jimf on Wed 15 Jun 2011, 10:18 am

eddy 250 wrote:salam sume..
tq kwan2 sume wlpn aku dh jual moto tp kwn2 bikers aku x jual ..apa2 pn korang mmng best ..tq sume.. heheh

p/s...kalu ada sesapa nk ride leh lh aku tumpang hehe

dah jual ke tok?...perggghh tahniah. Camni laa moto mantap.. cepat aje kena sambar...
ajis...cepat laaa.. DUKE tahun depan naik harga tau..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts: 10471
Join date: 20/01/2010
Age: 50

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by mat zzr on Wed 15 Jun 2011, 10:21 am

eddy 250 wrote:salam sume..
tq kwan2 sume wlpn aku dh jual moto tp kwn2 bikers aku x jual ..apa2 pn korang mmng best ..tq sume.. heheh

p/s...kalu ada sesapa nk ride leh lh aku tumpang hehe

TZM kan ada...tapi jgn kena tinggal motor kat Johor sudahlah...ape citer rider TZM desaru tu.?

mat zzr

Posts: 8213
Join date: 20/01/2010
Age: 27

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by mat zzr on Wed 15 Jun 2011, 10:23 am

jimf wrote:
eddy 250 wrote:salam sume..
tq kwan2 sume wlpn aku dh jual moto tp kwn2 bikers aku x jual ..apa2 pn korang mmng best ..tq sume.. heheh

p/s...kalu ada sesapa nk ride leh lh aku tumpang hehe

dah jual ke tok?...perggghh tahniah. Camni laa moto mantap.. cepat aje kena sambar...
ajis...cepat laaa.. DUKE tahun depan naik harga tau..

ko biyau betui jimF suruh ajis beli KTM DUKE...aku naik pun terjengket kaki...

ajis...JimF sebenarnya sedang kotok kau...please take necassary action....(kotok balik lah..)

mat zzr

Posts: 8213
Join date: 20/01/2010
Age: 27

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by fie on Wed 15 Jun 2011, 1:04 pm

eddy 250 wrote:salam sume..
tq kwan2 sume wlpn aku dh jual moto tp kwn2 bikers aku x jual ..apa2 pn korang mmng best ..tq sume.. heheh

p/s...kalu ada sesapa nk ride leh lh aku tumpang hehe
tok ajiz ade 2 muto..boleh pinjam kt die satu...heheheh

fie

Posts: 1177
Join date: 20/01/2010
Age: 24
Location: hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by ManCaL on Thu 16 Jun 2011, 4:56 pm

dh nak jual moto chempiang...

ManCaL

Posts: 2481
Join date: 01/04/2010
Age: 36
Location: Pinggiran Pelangi Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by eddy 250 on Thu 30 Jun 2011, 2:54 pm

salam ..
motot masih ada lg. huhuhu..heheh

eddy 250

Posts: 394
Join date: 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by jimf on Thu 30 Jun 2011, 5:15 pm

eddy 250 wrote:salam ..
motot masih ada lg. huhuhu..heheh

bro..leh try pegi melaka dulu tak..
kalu ok saya kompom angkat...
nk rentap dgn zx2 hijau tu... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts: 10471
Join date: 20/01/2010
Age: 50

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by Raziskov on Thu 30 Jun 2011, 5:17 pm

zx2 hijau tu semput la..
vtec asyik tak bukak jer masa 160 tu... Mad

sekian

Raziskov

Posts: 4416
Join date: 23/01/2010
Age: 38
Location: Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 30 Jun 2011, 5:52 pm

aparaa...160 baru nak bukak vtec.. sibigo 120 dah bukak vtec...

ZAM@GHIMEHV

Posts: 2458
Join date: 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by adambikers on Thu 30 Jun 2011, 9:48 pm

koner sampai cecah fairing oo.. gile hebat rider ni + stable gile moto smpi cecah fairing time koner..


adambikers

Posts: 2905
Join date: 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by eddy 250 on Sat 02 Jul 2011, 8:29 pm

salam kwan2 sume....
motot dh selamat di pinang ...
tq pada pasangan rider sehati sejiwa ...


tuan mod leh lock ar....


eddy 250

Posts: 394
Join date: 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: zxr 250 untuk di jual

Post by adambikers on Sat 02 Jul 2011, 8:57 pm

saya lock yeee Razz


adambikers

Posts: 2905
Join date: 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum