SALAM PERKENALAN

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Apai on Wed 15 Jun - 10:06

kudud wrote:hai abgJANI, kedatangan anda dialu-alu kan disini, da betui la tmpt ni kalo nak kenal zzr..sbb ramai yg otai2-da lama pkai muto ni..rajin2 la join berborak tu, kalo blh masuk la...sbb dorg ni byk merapu jaa kat situ Razz (ni pun antieAMM yg suh ckp kalo x mmg sy xberani nak ckp ceni)

Tapi otai2 tu semuanya dah upgred...tak pakai ZZR250 lagi...skang ni yg amek alih jadi otai..Kudud n Kudid...Otai2 pencen yg lain tu semuanya dah jadi tukang lawak kat sini...tapi kalau tanya pasal ZZR250...pun derang jawap gak!...cuma dlm bahasa kias...maklumlah org tua...selalunya macam tu....(kudud soh tulis...dia segan sejak jadi Otai ZZR250 nih!)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kamalia on Wed 15 Jun - 12:39

welkam bro

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by fie on Wed 15 Jun - 13:02

welcome bro..jgn malu jgn segan saya pun newbies kt zzrianz....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Wed 15 Jun - 21:45

Selamat datang otai kudud.....dah boleh tu Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Wed 15 Jun - 21:46

Hishhhh Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jani on Thu 16 Jun - 1:07

hahaha...best la kengkawan semua...

nak tanya ckit, skrg ni klu repair moto sy antar kat jln ipoh (bangkel yg berdepan ngan dynasty hotel)...ok x kat c2...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Thu 16 Jun - 9:27

ok da tu tmpt tu, ape nama ntah-kangkang ke kengkawan?aku pun xtau, tggu la otai2 lain yg reply yer...

(tlg reply ye kengkawan,sapa2 yg tau tmpt tu)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 9:30

jani wrote:hahaha...best la kengkawan semua...

nak tanya ckit, skrg ni klu repair moto sy antar kat jln ipoh (bangkel yg berdepan ngan dynasty hotel)...ok x kat c2...

ok kedai tu...aku pernah buat balancing rim sukan kat situ setelah NKS gagal...kedai tu dipanggil kedai kangkang sebab bengkel tu expert buat motor jenis easy rider....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jani on Mon 20 Jun - 23:40

klu mcm 2 ok la...tq2..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum