DK - utk tukar milik

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Thu 23 Jun - 10:27

Tahniah Abg Dol....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Thu 23 Jun - 10:28

Tahniah Pot....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Thu 23 Jun - 10:40

tahniah apai... cheers

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Thu 23 Jun - 11:57

Tahniah Dolpotapai..... albino

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Thu 23 Jun - 15:25

Tahniah jimf...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Thu 23 Jun - 15:48

dah terjual DK akhirnya....abg Dol beli....itu lah masa kat hiway LEKAS korang balun tak hinggat...tinggal abg Dol kat belakang...lepas abg Dol pakai DK ni....huh...lagi lah laju tak ingat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Thu 23 Jun - 16:00

mat zzr wrote:dah terjual DK akhirnya....abg Dol beli....itu lah masa kat hiway LEKAS korang balun tak hinggat...tinggal abg Dol kat belakang...lepas abg Dol pakai DK ni....huh...lagi lah laju tak ingat...

jgn harap laa..
abg dol sure nyesal... ingat laju bila angkat DK, rupanya selllooowww kena jadi lastmen.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Thu 23 Jun - 16:08

nanti abg Dol tukar ejos...mesti laju....ejos stended dia pun boleh sebabkan semua org bangun tido secara dramatik...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Thu 23 Jun - 16:15

manaaaa adaaa...nyampah laa abg matzzr ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Thu 23 Jun - 16:26

La...tak sangka lak Abg Dol yg amek...mase kat Desaru citer2 pasal kelajuan....dia tanya Ninja 250 ni kalau full system bape leh pegi..aku jawap...toksah pikir la Abg Dol...nak sedap amek 600cc...tak payah pikir lagi nak tambah laju......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Thu 23 Jun - 16:33

Apai wrote:La...tak sangka lak Abg Dol yg amek...mase kat Desaru citer2 pasal kelajuan....dia tanya Ninja 250 ni kalau full system bape leh pegi..aku jawap...toksah pikir la Abg Dol...nak sedap amek 600cc...tak payah pikir lagi nak tambah laju......

apai...ko sendri dah jawab soklan ko tu..
ko ingat kalu abg dol nk tambah laju, dia nk ke ambik DK yg seloooww meloowww tu?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Raziskov on Thu 23 Jun - 16:37

Abg Dol dah beli SRAD laaaa...
tak caya tanya Ni Juan....Very Happy
dia ckp tak tahan kena tinggal ngan abg mat zzr...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Thu 23 Jun - 22:20

Raziskov wrote:Abg Dol dah beli SRAD laaaa...
tak caya tanya Ni Juan....Very Happy
dia ckp tak tahan kena tinggal ngan abg mat zzr...

sekian


mana adaaaa kena tinggal.....aku sentiasa follow belakang apai....kalau apai laju...laju lah aku...kalau apai slow...slow lah aku...top speed pun 110kmj...tak caya tanya vigo...korang tak ingat ke yg korang semua tinggalkan aku dgn vigo kat belakang sekali...jenuh nak kejar....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Thu 23 Jun - 22:22

jimf wrote:
Apai wrote:La...tak sangka lak Abg Dol yg amek...mase kat Desaru citer2 pasal kelajuan....dia tanya Ninja 250 ni kalau full system bape leh pegi..aku jawap...toksah pikir la Abg Dol...nak sedap amek 600cc...tak payah pikir lagi nak tambah laju......

apai...ko sendri dah jawab soklan ko tu..
ko ingat kalu abg dol nk tambah laju, dia nk ke ambik DK yg seloooww meloowww tu?

slow?....tak de lah slow sangat...buleh lari 110 jugak....110 MPH.......aku dah kena dah....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Fri 24 Jun - 14:56

mat zzr wrote:
slow?....tak de lah slow sangat...buleh lari 110 jugak....110 MPH.......aku dah kena dah....

hehe..hampeh laaa abg matzzr..

insyallah DK bertuan baru nti..
harap kondisi nya akan lebih mantap lagi dari yg den jaga dio selama ni..
alhamdulillah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Fri 24 Jun - 14:58

Jimf...

tokey kedai tu tanya, tayar depan & belakang FZi tu nak tukar skali x? dia kata bole trade in...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Fri 24 Jun - 17:33

ziex69 wrote:Jimf...

tokey kedai tu tanya, tayar depan & belakang FZi tu nak tukar skali x? dia kata bole trade in...

bole ke? apasal dia tak cakap kat aku pun??
kalu tayar jambatan batu ada harapan tak kitai ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Fri 24 Jun - 17:58

jimf wrote:
kalu tayar jambatan batu ada harapan tak kitai ko?

Tak payah harapla, memang bleh kitai sambil korek hidung, tapi jangan harapla ko bleh kitai XXX... dia ni macam abg dol, pantang kena cucuk Razz

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Fri 24 Jun - 18:00

Aku kalau nurse yg cantik dan seksi cucuk.....mmg brani la...lagi2 kalu nurse tu nak cucuk kat punggung......siap kasi londeh bawah2 lagi suar.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Fri 24 Jun - 18:02

Apai wrote:Aku kalau nurse yg cantik dan seksi cucuk.....mmg brani la...lagi2 kalu nurse tu nak cucuk kat punggung......siap kasi londeh bawah2 lagi suar.... Laughing

kalau aku plak, aku terus tanggal suar suar kecik baju

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Fri 24 Jun - 18:05

sapa suruh borak kat sini??...
ngacau org nk berniaga aje... Evil or Very Mad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by eddy 250 on Sun 26 Jun - 7:39

salam sume...
moto ni mmg legend arr..slmt menjual dude...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Mon 27 Jun - 8:20

tq tok misai...
DK bukan milik den lai... moga Allah berkati urusan kami..

Adam.. dh leh lock topic ni...amin

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Mon 27 Jun - 9:45

jimf wrote:tq tok misai...
DK bukan milik den lai... moga Allah berkati urusan kami..

Adam.. dh leh lock topic ni...amin


moto DK ada mono baru...untung lah sapa yg beli DK....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Mon 27 Jun - 11:40

jimf wrote:tq tok misai...
DK bukan milik den lai... moga Allah berkati urusan kami..

Adam.. dh leh lock topic ni...amin

Tahniah...kalau nak open table tu...rogerlah aku...sedaya upaya aku akan hadir.....walaupun dgn nek cubchai... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Sponsored content Today at 5:45


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum