DK - utk tukar milik

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Mon 6 Jun - 21:16

aku tak jumpa lagi iklan DK kat mudah.com....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Amm on Mon 6 Jun - 21:50

mat zzr wrote:aku tak jumpa lagi iklan DK kat mudah.com....

ko cari la kat easy dot com....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ariff908 on Mon 13 Jun - 11:43

dah jual ke?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Mon 13 Jun - 12:07

ariff908 wrote:dah jual ke?

lum laaa... ko punya? Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ariff908 on Mon 13 Jun - 13:14

dah jual pada diri sendiri cheers

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Mon 13 Jun - 16:51

ariff908 wrote:dah jual pada diri sendiri cheers

kalu ada lebih, beli laaa DK sekali... cheers

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Mon 13 Jun - 16:54

Woi.... belila DK jimf tu weh....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Mon 13 Jun - 17:00

ziex69 wrote:Woi.... belila DK jimf tu weh....

mamakkkkk.....roti sardin takde tulang punya campur sirap bandungggg kawwww punya kasi sama ni hensem punya woranggg...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by kudud on Mon 13 Jun - 17:05

isk, ingatkn DK da turun rege,upenyer borak2 jer depa ni kat sini Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Mon 13 Jun - 17:09

kudud wrote:isk, ingatkn DK da turun rege,upenyer borak2 jer depa ni kat sini Razz

haaaa mamak, tadi punya roti sardin, suruh ini wolang bayarrr...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Tue 21 Jun - 10:33

kasi bump satu kali....

serious seller... ready to nego... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by tok wan on Tue 21 Jun - 21:25

bess ko moto ni?????

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Wed 22 Jun - 9:31

tok wan wrote:bess ko moto ni?????

Mestila bess, bayar downpayment RM10,500 bulan2 x yah bayar dah...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by eddie_801 on Wed 22 Jun - 11:15

ziex69 wrote:
tok wan wrote:bess ko moto ni?????

Mestila bess, bayar downpayment RM10,500 bulan2 x yah bayar dah...

Emmm murah tuh.. bayar downpayment pastu tak yah bayar bulan2.. scratch konpius aku.. drunken

eddie_801

Posts : 18
Join date : 22/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 22 Jun - 11:31

baru bes, klu takyah downpayment, sambung bayar bulan-bulan....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Wed 22 Jun - 11:34

ZAM@GHIMEHV wrote:baru bes, klu takyah downpayment, sambung bayar bulan-bulan....

Nak best lagi?...haaaa bayar sekali aje, takyah bayar bulan2...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Wed 22 Jun - 12:06

Yang tak best kalau datang bulan......sabun dibilik mandi..... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Wed 22 Jun - 12:41

Apai wrote:Yang tak best kalau datang bulan......sabun dibilik mandi..... Laughing

sapa tukar topic, wajib kena beli moto ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:04

Bukan citer pasal bulan ker?........ scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:20

Apai wrote:Bukan citer pasal bulan ker?........ scratch

ko ingat ni wayang "Tentang Bulan" ke?..
hari tu tgk tak gerhana bulan?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:26

jimf wrote:
Apai wrote:Bukan citer pasal bulan ker?........ scratch

ko ingat ni wayang "Tentang Bulan" ke?..
hari tu tgk tak gerhana bulan?

Tak prasan la pulak!....tapi tak sanggup aku nengok hana datang bulan.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by kudud on Wed 22 Jun - 14:34

mcm hempehh ja set2 ni, ckp je bab ape, blh ja twist g bab tutt.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by ziex69 on Wed 22 Jun - 14:49

Apai wrote:Yang tak best kalau datang bulan......sabun dibilik mandi..... Laughing

guna sabun? iskhh dah x boomla. skrg guna ni...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by mat zzr on Wed 22 Jun - 22:34

DK tu kalau spray kaler hijau kawa dgn stripe putih mesti terserlah ketegapan GPZ500...pastu sportrim pun kaler putih....tulisan kawasaki taruk kaler hitam...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by jimf on Thu 23 Jun - 10:03

mat zzr wrote:DK tu kalau spray kaler hijau kawa dgn stripe putih mesti terserlah ketegapan GPZ500...pastu sportrim pun kaler putih....tulisan kawasaki taruk kaler hitam...

insyallah owner baru akan tukar color scheme ni..
tunggu aje laaa... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: DK - utk tukar milik

Post by Sponsored content Today at 18:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum