Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jipjo71 on Wed 1 Jun - 16:16

faizal....ada perkabaran berita untuk anda...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by jipjo71 on Wed 1 Jun - 16:18

kudud wrote:
faizal_bulat wrote:ntah dud nama aku pun xder...

isk, da tua2 pun nak ngada2!!

kudud wrote:
kudud wrote:acara: FUTSAL
tarikh : 3 jun 2011
time: 12am - 1am
venue: Xtreme park
bayaran: rm10 sorang


list:
1-jipjo (kapten)
2-kudud
3-zed zaidi
4-kamalia
5-kudid
6-RAziskov Kasparov
7- NJ
9-Arip
10-jimf
11-POT
12-BIGO
13-ADAM
14-FAIZAL BULAT
15-AMM
16-APARIS
17-XXX
18-GHIMEHX
19-MATZZR
20-MAN ROTI
21-
22-

sapa nak pollow...tambah aja nama
[/quote]

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Wed 1 Jun - 16:19

xde org nak berborak ke kat sini?
ade sesapa nak banje amjal x arini? huhu..lama x tgk awek2 hoki basah2an..ramai yg bawah umur pulak tu,aihh...cute2 jaa..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by bad43 on Wed 1 Jun - 17:17

Salam, Tumpang lalu...... Rolling Eyes

bad43

Posts : 61
Join date : 28/01/2010
Age : 37
Location : KL - Putrajaya-Aloq setaq

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Wed 1 Jun - 17:32

Salam, tumpang sekaki....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Wed 1 Jun - 20:57

salam....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by tenukz on Wed 1 Jun - 21:47

buh nama aku skali...aku dtg buleh ka,,

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 1 Jun - 21:50

ko pandai ke main futsal ni tenuk... nanti kang jadi mangsa belasahan jer....kekekeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Wed 1 Jun - 21:56

ZAM@GHIMEHV wrote:ko pandai ke main futsal ni tenuk... nanti kang jadi mangsa belasahan jer....kekekeke

biar xreti main.. janji ada semangat kesukanang... xpa tenuk aku bekap ko...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ManCaL on Thu 2 Jun - 0:32

salam..dud knp nama aku xdo dlm list futsal...jgn tinggl daku weiii
Evil or Very Mad

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by smolixz on Thu 2 Jun - 9:39

salam pagi zzrians...

saya br berkecimpungan dlm motor sukan nie..
sila tunjuk ajar.. Smile

terima kasih..

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Thu 2 Jun - 10:18

ohaiyo gozaimasu..

eerr..ko dah hupgrade motor sukan ke andrew?
tahniah..tahniah....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by faizal_bulat on Thu 2 Jun - 10:58

tahniah andrew sebab dh upgrade...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Thu 2 Jun - 11:05

nak tanyo sikit, ado x kengkawan yg kojo@tauke kedai perabot?
den nak tgk2 bondo ni ha, kot ado sesapo yg nak jual second tp still blh pkai, blh gak den pikirin..kot2 mano kengkawan da renovate dapor pkai konkrit punyo ko, tolak la kek den ni secondhand..contoh spt berikut:

[You must be registered and logged in to see this image.]

harap dapat dibantui..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ManCaL on Thu 2 Jun - 11:11

kudud wrote:nak tanyo sikit, ado x kengkawan yg kojo@tauke kedai perabot?
den nak tgk2 bondo ni ha, kot ado sesapo yg nak jual second tp still blh pkai, blh gak den pikirin..kot2 mano kengkawan da renovate dapor pkai konkrit punyo ko, tolak la kek den ni secondhand..contoh spt berikut:

[You must be registered and logged in to see this image.]

harap dapat dibantui..

Dud kalu ko nak katil saiz quin sekali dgn tilam ko ambik je kat umh aku byr kat aku sikit jo..kos lori sendri taggung.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by smolixz on Thu 2 Jun - 11:21

faizal_bulat wrote:tahniah andrew sebab dh upgrade...

blum hupged la... Razz ikut selera nak 4 inline.. Twisted Evil

nak tau rahsia meleper dan laen2x mcm mana... Sad

bounce bounce

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by tenukz on Thu 2 Jun - 11:43

ZAM@GHIMEHV wrote:ko pandai ke main futsal ni tenuk... nanti kang jadi mangsa belasahan jer....kekekeke

main putsal tu tak pandai la....klu aku pandai main, dah lama berhijrah main utk barcelona dah.....tp tang jadi mangsa belasahan tu, tak tau la lagi sapa yang nak jadi mangsa belasahan.....hahahah.....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Thu 2 Jun - 12:28

smolixz wrote:
faizal_bulat wrote:tahniah andrew sebab dh upgrade...

blum hupged la... Razz ikut selera nak 4 inline.. Twisted Evil

nak tau rahsia meleper dan laen2x mcm mana... Sad

bounce bounce

z7 mau ka andrew?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Thu 2 Jun - 12:30

jimf wrote:
ariff908 wrote:mcm tau2 je aku tgh bujang dan free utk main...he he

arip...ko nak main pe? court futsal xde cicak... Razz

aku main ngan nurse yg dr fie nak bwk nanti

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by nawza on Thu 2 Jun - 12:37

selamat tengah hari.... Laughing

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Vistana1 on Thu 2 Jun - 13:24

kudud wrote:nak tanyo sikit, ado x kengkawan yg kojo@tauke kedai perabot?
den nak tgk2 bondo ni ha, kot ado sesapo yg nak jual second tp still blh pkai, blh gak den pikirin..kot2 mano kengkawan da renovate dapor pkai konkrit punyo ko, tolak la kek den ni secondhand..contoh spt berikut:

[You must be registered and logged in to see this image.]

harap dapat dibantui..

Kudud duduk rumah sendiri kee???? Dekat wall mart ada jual flat panel wood atau Melamine Face Board. Ukur dan design macam dalam gambar. Pakai glue hot melt atau drill screw radius 2.7 mm. Permukaan atas beli High Presure Laminate yang tahan panas. Buat sendiri je. Modal tak sampai RM 100 kalau size 4 kaki lebar.

Hmmm... Malaysia ada Wall Mart kee??? Aku rasa cari kat kedai jual alat ganti barang perabot....

Ini cadangan aku yang kerja kilang papan ni jee....kawan2 kalau nak cantikkan lantai...boleh buat flooring sendiri. DIY. Beli HDF Robina Clique dan ukur bilik tidur....boleh pasang sendiri jeee...mudah sangat....

Bukan promosi barangan Kilang tapi ada benda mudah yang kita boleh buat....ngapa nak kayakan toleh kedai....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by fie on Thu 2 Jun - 13:56

ariff908 wrote:
jimf wrote:
ariff908 wrote:mcm tau2 je aku tgh bujang dan free utk main...he he

arip...ko nak main pe? court futsal xde cicak... Razz

aku main ngan nurse yg dr fie nak bwk nanti

ape mcm rip best tak awek tu...hehehehehe

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Thu 2 Jun - 14:00

fie wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:
ariff908 wrote:mcm tau2 je aku tgh bujang dan free utk main...he he

arip...ko nak main pe? court futsal xde cicak... Razz

aku main ngan nurse yg dr fie nak bwk nanti

ape mcm rip best tak awek tu...hehehehehe

ko tak bawak lg camna nak tau best ke tak?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by hi-wayMAN on Thu 2 Jun - 14:21

Vistana1 wrote:
kudud wrote:nak tanyo sikit, ado x kengkawan yg kojo@tauke kedai perabot?
den nak tgk2 bondo ni ha, kot ado sesapo yg nak jual second tp still blh pkai, blh gak den pikirin..kot2 mano kengkawan da renovate dapor pkai konkrit punyo ko, tolak la kek den ni secondhand..contoh spt berikut:

[You must be registered and logged in to see this image.]

harap dapat dibantui..

Kudud duduk rumah sendiri kee???? Dekat wall mart ada jual flat panel wood atau Melamine Face Board. Ukur dan design macam dalam gambar. Pakai glue hot melt atau drill screw radius 2.7 mm. Permukaan atas beli High Presure Laminate yang tahan panas. Buat sendiri je. Modal tak sampai RM 100 kalau size 4 kaki lebar.

Hmmm... Malaysia ada Wall Mart kee??? Aku rasa cari kat kedai jual alat ganti barang perabot....

Ini cadangan aku yang kerja kilang papan ni jee....kawan2 kalau nak cantikkan lantai...boleh buat flooring sendiri. DIY. Beli HDF Robina Clique dan ukur bilik tidur....boleh pasang sendiri jeee...mudah sangat....

Bukan promosi barangan Kilang tapi ada benda mudah yang kita boleh buat....ngapa nak kayakan toleh kedai....

ada promotion ke tuan vistana?kot2 dpt rege kilang ke...kalu kena harga, mungkin teman berminat...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by smolixz on Thu 2 Jun - 14:29

ariff908 wrote:
smolixz wrote:
faizal_bulat wrote:tahniah andrew sebab dh upgrade...

blum hupged la... Razz ikut selera nak 4 inline.. Twisted Evil

nak tau rahsia meleper dan laen2x mcm mana... Sad

bounce bounce

z7 mau ka andrew?

ariff, z7 mmg cun.. Laughing


smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Sponsored content Today at 2:05


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum