Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 12:04

Hiwayman...nak design mmg senang sebab guna komputer...tapi kalu nak wat sendiri mmg payah + malas.... projek kayu aku dulu...Garaj keta...16' panjang x 12' lebar...beli solid wood + zink + bolt n nuts + screw....modal tak habis RM200....DIY sengsorng...3 hari siap.....boleh ceraikan balik sebab guna bolts, nuts n screw...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Fri 3 Jun - 12:34

jipjo71 wrote:futsal mlm ni kul brapa??

salam..
setakat ni main kul 12, pas jumaat ni, kalo blh awlkn, ade org kansel utk kul11 punya, den akn amik alih laa..so stkt ni kul 12am yer...

selamat jumaat semua..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by hailmey on Fri 3 Jun - 13:07

hi

hailmey

Posts : 52
Join date : 29/01/2010
Location : Shah Alam

View user profile http://hailmeytv.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by smolixz on Fri 3 Jun - 14:19

salam sejahtera kawis..

Cool

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 14:39

Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ini...

AKTIVITI : FUTSAL & TTS
VENUE : EXTREME PARK & D.E SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 3 JUNE 2011
TIME : 10:30 PM - 3:30 AM

SEKIAN

Utk makluman kawan2....aku tak dpt join aktiviti TTS dan yg sewaktu dgnnya buat sementara waktu sehingga tarikh yg akan diberitahu kelak...tetapi jika ada alasan yg konkrit utk kawan2 nak berjumpa aku di TTS...sila bagitahu dan aku akan cuba hadir.....

Ini sebab moto aku sedang menjalani proses Overhaulin, Makeover dan The Swan.....tak tau bila nak siap sebab akubikin sendirik....cuma ada hari sabtu ngan ahad je yg free......he!he!he!...(akubikin-pinjam nickname ko)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Fri 3 Jun - 14:48

ok, mekasih bang kerna memberitahukn info sumaa..
harap2 muto tu makin laju pas bikin, uhk...

(nak jenguk kat umah buleh ka?)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ziex69 on Fri 3 Jun - 14:49

Apai wrote:
Utk makluman kawan2....aku tak dpt join aktiviti TTS dan yg sewaktu dgnnya buat sementara waktu sehingga tarikh yg akan diberitahu kelak...tetapi jika ada alasan yg konkrit utk kawan2 nak berjumpa aku di TTS...sila bagitahu dan aku akan cuba hadir.....

waaa x meriahla TTS malam ni kalo apai x der, x tau aper nak borak nanti.

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 14:51

kudud wrote:ok, mekasih bang kerna memberitahukn info sumaa..
harap2 muto tu makin laju pas bikin, uhk...

(nak jenguk kat umah buleh ka?)

Akubikin bukan tuk laju!...sajer gatal tangan...dah tak tau nak buek apo ko ghumah!.....dari ngadap TV baik aku godeh2 moto!.... Laughing

Kawan2 yg berminat nak dtg umah sembang2....anytime...warm wellcome....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 14:54

ziex69 wrote:
Apai wrote:
Utk makluman kawan2....aku tak dpt join aktiviti TTS dan yg sewaktu dgnnya buat sementara waktu sehingga tarikh yg akan diberitahu kelak...tetapi jika ada alasan yg konkrit utk kawan2 nak berjumpa aku di TTS...sila bagitahu dan aku akan cuba hadir.....

waaa x meriahla TTS malam ni kalo apai x der, x tau aper nak borak nanti.

Suspect Suspect Suspect

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by nawza on Fri 3 Jun - 14:56

Apai wrote:
kudud wrote:ok, mekasih bang kerna memberitahukn info sumaa..
harap2 muto tu makin laju pas bikin, uhk...

(nak jenguk kat umah buleh ka?)

Akubikin bukan tuk laju!...sajer gatal tangan...dah tak tau nak buek apo ko ghumah!.....dari ngadap TV baik aku godeh2 moto!.... Laughing

Kawan2 yg berminat nak dtg umah sembang2....anytime...warm wellcome....

tts kat ghumah ekau jooo ...laaa Pai..nanti bleh ajau DIY....hee...hee.. Laughing

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ziex69 on Fri 3 Jun - 14:57

Apai wrote:
Kawan2 yg berminat nak dtg umah sembang2....anytime...warm wellcome....

Apai... kalo aku & HalimMah datang lagi boleh ke? sedaplah lauk & nasi kat umah ko... bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 14:59

ziex69 wrote:
Apai wrote:
Kawan2 yg berminat nak dtg umah sembang2....anytime...warm wellcome....

Apai... kalo aku & HalimMah datang lagi boleh ke? sedaplah lauk & nasi kat umah ko... bounce

kocik periuk nasi aku...periuk 10 gantang jiran belakang aku tadahkan...! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by kudud on Fri 3 Jun - 15:00

isk, betui ka sedap? kalo nak dtg mlm ni mkn, ok x potz?jom kita p umah apai, melawat dier.. Suspect

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ziex69 on Fri 3 Jun - 15:02

kudud wrote:isk, betui ka sedap? kalo nak dtg mlm ni mkn, ok x potz?jom kita p umah apai, melawat dier.. Suspect

Kudud, jangan dtg malam lauk x sedap, dtg tengahari esok ada udang masak lomak, ayam goreng cili, perghhhhh bounce

kalo x sedap, x kan la halim boleh abiskan 5 gelas air oren

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 15:04

ziex69 wrote:
kudud wrote:isk, betui ka sedap? kalo nak dtg mlm ni mkn, ok x potz?jom kita p umah apai, melawat dier.. Suspect

Kudud, jangan dtg malam lauk x sedap, dtg tengahari esok ada udang masak lomak, ayam goreng cili, perghhhhh bounce

Untuk besok menu dah tukar Ikan Bakar Bertumis makan ngan Nasik Lemak...macam kat umbai!... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ziex69 on Fri 3 Jun - 15:06

Apai wrote:

Untuk besok menu dah tukar Ikan Bakar Bertumis makan ngan Nasik Lemak...macam kat umbai!... Very Happy

menu untuk besok DIY jugak ke? scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by hi-wayMAN on Fri 3 Jun - 15:21

Apai wrote:Hiwayman...nak design mmg senang sebab guna komputer...tapi kalu nak wat sendiri mmg payah + malas.... projek kayu aku dulu...Garaj keta...16' panjang x 12' lebar...beli solid wood + zink + bolt n nuts + screw....modal tak habis RM200....DIY sengsorng...3 hari siap.....boleh ceraikan balik sebab guna bolts, nuts n screw...

design aku pun guna bolt & nut...
cuma tu la mcm ko kata...wat sendiri mmg payah + malas

lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Fri 3 Jun - 15:25

kodod,
game futsal start pkl 11 laaa...
den ado kojo ponting la besok pagi..tak buleh balik lewat malam ni...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by ariff908 on Fri 3 Jun - 15:42

Raziskov wrote:kodod,
game futsal start pkl 11 laaa...
den ado kojo ponting la besok pagi..tak buleh balik lewat malam ni...Very Happy

sekian

ko ni pandai je ajis buat trick nak balik awal...tau la baru kawin..Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Apai on Fri 3 Jun - 15:45

Ajis nak buat hatrick tu....main putsal....gi TTS...main x.....ops sorry! sensored!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Bongxz on Fri 3 Jun - 16:11

Salam siput......... selow giler cuti2 sekolah ni.......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by fie on Fri 3 Jun - 17:00

salam slow...
mlm nie den xmain futsal...idung berair,,,,,hehehehe

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Fri 3 Jun - 17:02

fie wrote:salam slow...
mlm nie den xmain futsal...idung berair,,,,,hehehehe

mesti selau tgk upskirt nurse ni..
tu pasal idung meleleh berair...ada betol ke doc?
jom la futsal..kompom lepas main tu idung tak berair lagi dah....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by fie on Fri 3 Jun - 17:05

dh wet sgt nie......nurse nie kite xmintak pun die bagi.....xleh main la jiz.....aku nak bawak jln2 wty aku tu dh 3 minggu kucing tumpang tido.....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Raziskov on Fri 3 Jun - 17:09

doc..
kalau wet2 ni..makan penedol soluble laaaa doc...
takpun jumpa la nurse2 mcm ni...kompom elok punya...Razz
[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 83 - PENDAFTARAN FAMILY DAY 2011.(31/05/11)

Post by Sponsored content Today at 8:21


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum