HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Wed 1 Jun - 15:44

ziex69 wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
ziex69 wrote:matzzr... bile kita nak repeat ride cameron tu?

mid of June boleh ke? after school holiday....masa dulu yg kita naik ramai ramai waktu cuti sekolah...kat Brinchang Jem giler,,,clutch plate aku sampai panas sebab asyik main clutch....

kali ni moto kecik jugak ke + moto besau matzzr?

Boleh boleh minggu depan pun boleh, dapat repeat macam aritu pun besh gak naik kapchai, tapi pak din dah .......

Jimf, cepatler amik FZi, leh kita saing....

pok dinz dah upgred ko?....aku dah agak...mesti dia beli ZX6rr...sebab motor tupaioh dia pun ala ala zx6 jugak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Raziskov on Wed 1 Jun - 16:06

pak din beli motor er6n warna putih woooo...
motor ni pernah betel ngan aku masa ket heway seremban- tg.balau..
tapi mcm biasa la..berkampung2 den kena tinggal masa tu...Sad
tapi pak din cakap dia masih nego2 motor ni..padahal dah paking dalam rumah......nyampessss....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by kudud on Wed 1 Jun - 16:18

ni citer helem pkai kat kepalatas la bangNGAH, jgn la citer psl lain pulop Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Raziskov on Wed 1 Jun - 16:32

halaamak...MOD dah sound la... pale

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Wed 1 Jun - 16:38

Raziskov wrote:pak din beli motor er6n warna putih woooo...
motor ni pernah betel ngan aku masa ket heway seremban- tg.balau..
tapi mcm biasa la..berkampung2 den kena tinggal masa tu...Sad
tapi pak din cakap dia masih nego2 motor ni..padahal dah paking dalam rumah......nyampessss....

sekian

oooo...pak dinz dah pakai er6n rupanya...tahniah...

ajis...citer ko kena tinggal berkampung kampung tu dah basi dan takleh dipercayai...bawak zxr250 kat dalam kebun ni dari parking ke guard house pun rembat 140kmj...gilo po...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ziex69 on Wed 1 Jun - 17:07

Raziskov wrote:pak din beli motor er6n warna putih woooo...
motor ni pernah betel ngan aku masa ket heway seremban- tg.balau..
tapi mcm biasa la..berkampung2 den kena tinggal masa tu...Sad
tapi pak din cakap dia masih nego2 motor ni..padahal dah paking dalam rumah......nyampessss....

sekian

Pak Din... aku x bagitau pun yg ko dah amik ersix, si ajis yang bocor rahsia. abisla ajis ko kena tapau nanti

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 1 Jun - 18:24

mmg botul la telahan den yg pakdin kito dah hapgred, dio siap tepon den kek mano boleh boli xtreme sport camero, nak kasi letak kek helem katanyer...tak penah-penah pak din nak amik gambo time naik kemerren, tapi kali nih nak pakai camero pulak...mmg den syak dio dah hapgred... laie mau tipu katanyo, oghang kampung pun mintak tulun tanyo kek mano bole beli , sbb nak lotak kek reban ayam...hish.. tak logik bebeno..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 1 Jun - 21:45

klu jadi ride kameren nih kategori moto -moto cc kecik, jgn lupo ajak den skali, sobab den sekarg dah join club moto cup dah.. nak ubah selero... dongar naik moto cup ni ramai awek bergetah suka bonceng....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Sponsored content Today at 20:17


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum