HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 26 May - 17:27

item SOLD to Apai... 400 x 10 kali = 4,000.00 ...Thanks Apai.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Amm on Thu 26 May - 17:57

faizal_bulat wrote:kalu bid ke bawah bole x?

ok la tu....mula mula bid atas lepas tu baru ke bawah sampai klimaks....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ManCaL on Fri 27 May - 8:26

alamak..dh sold ke baru nk keneng2.RM588 4 x byr.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Fri 27 May - 9:30

tak mo jual kat aku takpe lah...petang ni aku pi beli helem flip Brand Nolan cap ayam kat NKS...

apa apa brand pun ada....lalu si tokeh mengeluarkan stiker dari dalam laci lalu menampalkannya di helem....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by kudud on Fri 27 May - 11:11

abg mat, nak tanya skit, besa balut wiring pkai loytape kale itam tu kan, elok ke kalo nak balut pkai pastik yg gulung2, mcm yg digunakan utk wire2 yg mesin pkai tu..-paham ke dak penerangan aku ni yer..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by faizal_bulat on Fri 27 May - 12:13

kudud wrote:abg mat, nak tanya skit, besa balut wiring pkai loytape kale itam tu kan, elok ke kalo nak balut pkai pastik yg gulung2, mcm yg digunakan utk wire2 yg mesin pkai tu..-paham ke dak penerangan aku ni yer..

kalu yg gelung2 mcm wyar tepon tu, nnti masuk air lak dud...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by tenukz on Fri 27 May - 14:07

jimf wrote:
mat zzr wrote:ok...aku re-nego...RM400 dua kali bayar...amacam?...

rm400...4 kali bayar...amacam?

mak aih....400 x 10 kali bayr.....memang cekik darah la nih

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by jimf on Fri 27 May - 16:43

tenukz wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:ok...aku re-nego...RM400 dua kali bayar...amacam?...

rm400...4 kali bayar...amacam?

mak aih....400 x 10 kali bayr.....memang cekik darah la nih

kalu cekik mmg berdarah bang..
tp kekdang kalu tujah pun berdarah jugak.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Fri 27 May - 16:54

kudud wrote:abg mat, nak tanya skit, besa balut wiring pkai loytape kale itam tu kan, elok ke kalo nak balut pkai pastik yg gulung2, mcm yg digunakan utk wire2 yg mesin pkai tu..-paham ke dak penerangan aku ni yer..

mcm biasa lah..aku tak paham apa ko tulis...ko sambung pakai shringking tube paling bagus....loytape lama lama akan terbukak...yg gegelung tu kat kedai brothers ada jual...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Amm on Fri 27 May - 17:17

mar zzr,ko suruh JER kudud tu pakai tali rapia....boleh pelbagai guna

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by jimf on Fri 27 May - 17:24

matzzr... ko tak nk beli moto ke?
nti aku suruh owner lama eli tu up kan kat mudah....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Fri 27 May - 20:08

jimf wrote:matzzr... ko tak nk beli moto ke?
nti aku suruh owner lama eli tu up kan kat mudah....

kalau motor eli potz aku tak mau....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Amm on Sat 28 May - 2:48

mat zzr wrote:
jimf wrote:matzzr... ko tak nk beli moto ke?
nti aku suruh owner lama eli tu up kan kat mudah....

kalau motor eli potz aku tak mau....

eli majelin mau

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by miehensem on Mon 30 May - 0:38

aku dok cari gak helmet ni.. bajet dlm rm600 .. tp dah sold la pulak..

miehensem

Posts : 102
Join date : 14/11/2010
Location : Sg.Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by furqaan on Mon 30 May - 22:25

orang nak meniaga laaa ... jgn kacau ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 31 May - 15:33

furqaan wrote:orang nak meniaga laaa ... jgn kacau ...

kekekeke..... dimaklumkan bahawa helemt x jadi jual memandangkan moto yg diidam tidak kesampaian... so buat masa ni kira KIV dulu la iklan nih... sorry yea kenkawan...

tengkiu...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by jimf on Tue 31 May - 16:18

ZAM@GHIMEHV wrote:
furqaan wrote:orang nak meniaga laaa ... jgn kacau ...

kekekeke..... dimaklumkan bahawa helemt x jadi jual memandangkan moto yg diidam tidak kesampaian... so buat masa ni kira KIV dulu la iklan nih... sorry yea kenkawan...

tengkiu...

cakap aje laaaa helem dah jual...SOLD... tp ko beli balik dari owner baru... kan senanggg.. What a Face

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Tue 31 May - 16:21

dah jual pasti beli balik....ish ish ish...(mcm pernah aku dengar...tapi dimana ya?)..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ziex69 on Wed 1 Jun - 12:01

matzzr... bile kita nak repeat ride cameron tu?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Wed 1 Jun - 12:09

ziex69 wrote:matzzr... bile kita nak repeat ride cameron tu?

mid of June boleh ke? after school holiday....masa dulu yg kita naik ramai ramai waktu cuti sekolah...kat Brinchang Jem giler,,,clutch plate aku sampai panas sebab asyik main clutch....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by jimf on Wed 1 Jun - 13:34

mat zzr wrote:
ziex69 wrote:matzzr... bile kita nak repeat ride cameron tu?

mid of June boleh ke? after school holiday....masa dulu yg kita naik ramai ramai waktu cuti sekolah...kat Brinchang Jem giler,,,clutch plate aku sampai panas sebab asyik main clutch....

kali ni moto kecik jugak ke + moto besau matzzr?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by adambikers on Wed 1 Jun - 13:35

moto kecik kalooo aku nak pollow.. tapi tido kat kemeren laaa..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by jimf on Wed 1 Jun - 14:24

adambikers wrote:moto kecik kalooo aku nak pollow.. tapi tido kat kemeren laaa..

ko mana leh tido kemeren adam...sejukkkk oooo..
kang bosi keramat tu rhaso mencucuk2... gholiiiiiii ooooo

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by ziex69 on Wed 1 Jun - 14:37

jimf wrote:
mat zzr wrote:
ziex69 wrote:matzzr... bile kita nak repeat ride cameron tu?

mid of June boleh ke? after school holiday....masa dulu yg kita naik ramai ramai waktu cuti sekolah...kat Brinchang Jem giler,,,clutch plate aku sampai panas sebab asyik main clutch....

kali ni moto kecik jugak ke + moto besau matzzr?

Boleh boleh minggu depan pun boleh, dapat repeat macam aritu pun besh gak naik kapchai, tapi pak din dah .......

Jimf, cepatler amik FZi, leh kita saing....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by mat zzr on Wed 1 Jun - 15:42

ziex69 wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
ziex69 wrote:matzzr... bile kita nak repeat ride cameron tu?

mid of June boleh ke? after school holiday....masa dulu yg kita naik ramai ramai waktu cuti sekolah...kat Brinchang Jem giler,,,clutch plate aku sampai panas sebab asyik main clutch....

kali ni moto kecik jugak ke + moto besau matzzr?

Boleh boleh minggu depan pun boleh, dapat repeat macam aritu pun besh gak naik kapchai, tapi pak din dah .......

Jimf, cepatler amik FZi, leh kita saing....

moto besar ke...motor kecik ke...sama ajer...mana ada motor besar naik kemeren via tapah boleh sesah 180kmj...gilo po...

nak naik kemeren lagi no hal...tapi aku tak bermalam lah....sebab dekat sangat rasanya...make sure bukan cuti sekolah...aku tak sanggup lagi nak beratur isi petrol kat petronas brinchang selama sejam...gilo po...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: HELMET NOLAN N62 - FULLFACE with clear dan dark visor

Post by Sponsored content Today at 18:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum