Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Thu 5 May - 23:14

mat zzr wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:potz...stiker ko mmg best lah...aku baru lekat kat motor...cuma tset tak muat kat bahu lah...aku nak kena tetas balik jahitan...

camna ko leh tak tau yang ko tu dah boroi....kah..kah...kah....

mentang mentang lah kak amma pakai seluar saiz 28"....eksen....

mike kalo nak slim cam ghimeh kul 11.18 nanti leh la mula pamping ye......tapi stail cakar concorot... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by xxx on Fri 6 May - 1:03

baru aku dapat baca forum...
(curi line internet org ni...hahahaha)

kat sni pun kena kutuk jugak...xpe2...
arini aku pasang power commander satu kali...
bg tggal fazer besar....hahahahaha... Evil or Very Mad

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by faizal_bulat on Fri 6 May - 7:11

curi dosa wo... kalu kat indon dh kena kerat tangan wo...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by adambikers on Fri 6 May - 8:24

selamat pagi kawan2..

malas la plak nak keje.. ishkkkk

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ziex69 on Fri 6 May - 8:43

mat zzr wrote:potz...stiker ko mmg best lah...aku baru lekat kat motor.....

len kali tampal la terus masa kat DE aritu, tak le kena kitai ngan american ninja & fazer besar

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kamalia on Fri 6 May - 9:01

furqaan wrote:salam budak itam dari ipoh .... huuuaaaaaa... huuuaaaaaaaaaaaaa.. Sad

hi budak hitam,
saya kamalia.
nice to romen u..
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Wan@Blakepare on Fri 6 May - 9:18

Ajis...Bong cakap dia x jadi pegi,so aku gantikan tempat dia.Yuran aku bayar kat Bong lah ye?

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Fri 6 May - 9:20

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:potz...stiker ko mmg best lah...aku baru lekat kat motor.....

len kali tampal la terus masa kat DE aritu, tak le kena kitai ngan american ninja & fazer besar

kalau tampal sekotak stiker kat motor pun takkan dapat kitai american ninja...sebab ninja tu ada build in voltmeter kat dashboard...pasal tu lah power...voltmeter jenis mcm ni aku pernah jumpa kat kereta volvo lama saja...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kamalia on Fri 6 May - 9:21

blakepare wrote:Ajis...Bong cakap dia x jadi pegi,so aku gantikan tempat dia.Yuran aku bayar kat Bong lah ye?

bayar kat aku je blake,
nanti bila2 aku bayar la kat bongx.
siyes!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 6 May - 9:23

blakepare wrote:Ajis...Bong cakap dia x jadi pegi,so aku gantikan tempat dia.Yuran aku bayar kat Bong lah ye?

bagus-2.... bang , mono tu dah kompom bole siap ka bang? ko kena push sikit mamat tu.. karang dia buat- buat lupo plak...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by smolixz on Fri 6 May - 9:28

xxx wrote:baru aku dapat baca forum...
(curi line internet org ni...hahahaha)

kat sni pun kena kutuk jugak...xpe2...
arini aku pasang power commander satu kali...
bg tggal fazer besar....hahahahaha... Evil or Very Mad

Morning zzrianz...
triple x, fuh stylo pasang power commander..
kasi cucuk angin skit fazer sudeh.. Razz

tq..

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kamalia on Fri 6 May - 9:29

ZAM@GHIMEHV wrote:
blakepare wrote:Ajis...Bong cakap dia x jadi pegi,so aku gantikan tempat dia.Yuran aku bayar kat Bong lah ye?

bagus-2.... bang , mono tu dah kompom bole siap ka bang? ko kena push sikit mamat tu.. karang dia buat- buat lupo plak...

mamat mono mana ni?
scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Wan@Blakepare on Fri 6 May - 9:31

Kejap lagi aku call dia,aku nak spiking sikit.Mana lah tau kot2 dapat harga sekapal.... Wink

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ziex69 on Fri 6 May - 9:36

mat zzr wrote:
kalau tampal sekotak stiker kat motor pun takkan dapat kitai american ninja...sebab ninja tu ada build in voltmeter kat dashboard...pasal tu lah power...voltmeter jenis mcm ni aku pernah jumpa kat kereta volvo lama saja...

cubala tampal 2 kotak stiker, lagipun aku tengok aritu stiker kat motor dia lagi banyak dari stiker kat motor ko. aku kempunan nak dengor bunyi hon motor tu, (kalo cik lan baca ni mesti dia buat bunyi dabel hon)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ariff908 on Fri 6 May - 9:40

blakepare wrote:Ajis...Bong cakap dia x jadi pegi,so aku gantikan tempat dia.Yuran aku bayar kat Bong lah ye?

yeyy wan pegi cheers

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ziex69 on Fri 6 May - 9:40

Kudud....

Selamat hari Besday...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ariff908 on Fri 6 May - 9:41

ZAM@GHIMEHV wrote:
blakepare wrote:Ajis...Bong cakap dia x jadi pegi,so aku gantikan tempat dia.Yuran aku bayar kat Bong lah ye?

bagus-2.... bang , mono tu dah kompom bole siap ka bang? ko kena push sikit mamat tu.. karang dia buat- buat lupo plak...

hmm...patut la..dah beli motot rupanya..abis la pas ni..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ariff908 on Fri 6 May - 9:42

hepi birthday kudud

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 6 May - 10:01

KUDUD.... Heppy Aneyversari..... malam ni kompom dapat hadiah spesial punya... siap ikat reben lagik.. patut arr takleh pegi Desaru....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Fri 6 May - 10:02

mat zzr wrote:
kalau tampal sekotak stiker kat motor pun takkan dapat kitai american ninja...sebab ninja tu ada build in voltmeter kat dashboard...pasal tu lah power...voltmeter jenis mcm ni aku pernah jumpa kat kereta volvo lama saja...

haah..mmg ada kat moto lama dgn keta lama aje bang... so apa nk risau dgn benda2 lama ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by jimf on Fri 6 May - 10:03

ZAM@GHIMEHV wrote:KUDUD.... Heppy Aneyversari..... malam ni kompom dapat hadiah spesial punya... siap ikat reben lagik.. patut arr takleh pegi Desaru....

haah..patut laaa x pergi... kompom nk party 3 hari 3 malam ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Fri 6 May - 10:05

selamat menempuh hari ketuaan pada kudud..jgn risau bila angka bertambah. Smile dah boleh masuk geng mak nenen ni.
malam ni pintak hadiah sepesel ye..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 6 May - 10:05

laa... dah dah cite barang lama ker barang baru ker....yang penting enjoy...dan kita dapat ride tergeder-geder samnbil mengeratkan silat tur rahim sesama kita..... takde yg lama takde la yg baru... (eer apasal aku mcm penah dengar jer tema ni... )

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 6 May - 10:06

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:KUDUD.... Heppy Aneyversari..... malam ni kompom dapat hadiah spesial punya... siap ikat reben lagik.. patut arr takleh pegi Desaru....

haah..patut laaa x pergi... kompom nk party 3 hari 3 malam ni....

nak juin bole... lusa besday den.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ManCaL on Fri 6 May - 10:08

salam..

Selamat hari kelahiran Dud..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Sponsored content Today at 9:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum