Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Wan@Blakepare on Sun 8 May - 20:45

Salam sume,Syukur Alhamdulillah aku dah sampai ke rumah jam 8:20pm.Puas dan enjoy.Trip kali ni memang hebat dan mencabar stamina.Terima kasih kepada semua warga Zzrianz dan penganjur krn tlh berjaya dalam menjayakan trip Desaru ride kita kali ni.Tak lupa juga terima kasih daun keladi buat tuan kuda.Thanks..... tanpa kuda aku tak mungkin dapat merasakan keseronokan ride yg sebenar. Very Happy

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by tenukz on Sun 8 May - 20:47

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by faizal_bulat on Sun 8 May - 21:05

satu keje nk edit gambo.... nk edit bidio... paSTU NK UPLOAD la.... anyway seronok dikejakan korang... ZZRians the best... thnks pada semua...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Amm on Sun 8 May - 21:38

As salam.....
Alhamdulillah....se;amat sampai umah jam 9.05.Tadi TTS ngan Ajskov dan Ton Wan kat Petronas Bukit Jelutung.......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kamalia on Sun 8 May - 21:51

Amm wrote:As salam.....
Alhamdulillah....se;amat sampai umah jam 9.05.Tadi TTS ngan Ajskov dan Ton Wan kat Petronas Bukit Jelutung.......

cet!
apsal tk bg tau ada TTS?
Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by qamrulez on Sun 8 May - 22:12

jipjo71 wrote:sukur selamat sampai umah tepat jam 6.00 pm....letih tapi puasss cheers

mmgla puas.....da dapat 200kmj atas hiwey........sghonoklaaa.....kami ni jugak moto2 somput mkn asap kat blkg........keke Sad Crying or Very sad Mad

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by faizal_bulat on Sun 8 May - 22:20

[You must be registered and logged in to see this image.]

gambo pemanas badan...satu ZZRianz...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by faizal_bulat on Sun 8 May - 22:23

BEST RIDERS WIN TO Mr. POTZ...

[You must be registered and logged in to see this image.]

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by qamrulez on Sun 8 May - 22:34

errrr kawan2....ade tak ZZRianz buat geng ponteng skolah esok(GPS)???kalau ade,bolehla kite tts same2 kat klinik,then g tengok fast furious 5 pehtu......ekekekee Twisted Evil bounce

qamrulez

Posts : 170
Join date : 23/03/2010
Age : 27
Location : klang,shah alam,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Sun 8 May - 22:45

gigil tangan tak hilang lagi battle di hiway LEKAS...setahu aku speed limit 110kmj...tapi korang bantai 160kmj...ninja250r hijau kat belakang tu tertinggal jauh....aku kena tinggal tak kisah lah ...dah biasa...


sampai rumah 8.15 pm..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Sun 8 May - 22:48

farislan wrote:Harap smua rider Desaru slmt smpi ke rmah masing2 nnti tanpa sebrg mslh..

satu motor kena tinggal kat worksyop di Tangkak,Johor...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kamalia on Sun 8 May - 22:54

mat zzr wrote:gigil tangan tak hilang lagi battle di hiway LEKAS...setahu aku speed limit 110kmj...tapi korang bantai 160kmj...ninja250r hijau kat belakang tu tertinggal jauh....aku kena tinggal tak kisah lah ...dah biasa...


sampai rumah 8.15 pm..

aku mmg nak ikut had laju td,
tp aku terpaksa sbb polow leader kat depan..
takut jln sowang2 kat lekas. gelap.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by mat zzr on Sun 8 May - 22:58

kamalia wrote:
mat zzr wrote:gigil tangan tak hilang lagi battle di hiway LEKAS...setahu aku speed limit 110kmj...tapi korang bantai 160kmj...ninja250r hijau kat belakang tu tertinggal jauh....aku kena tinggal tak kisah lah ...dah biasa...


sampai rumah 8.15 pm..

aku mmg nak ikut had laju td,
tp aku terpaksa sbb polow leader kat depan..
takut jln sowang2 kat lekas. gelap.

leader tu mesti ghimeh...jalan mmg gelap....aku sorang sorang ride cari jalan exit hiway LEKAS ke ampang....ghimeh dgn jimf dah berdesup kat depan....masing masing bawak laju....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by tenukz on Mon 9 May - 0:19

mmm....sampai rumah dengan tayar slick....pergghhh....aku tawakal je sampai umah....esok ada amjal tak....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by nawza on Mon 9 May - 0:32

den dah smpai... Wink

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Vistana1 on Mon 9 May - 0:35

Alhamdulillah selamat sampai SP jam 10.30 mlm.

Tima kasih dan maaf kalau awok ni deme tak gemor.

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Raziskov on Mon 9 May - 0:43

OHAIYO..

ok..tolong updates gambor2 konvoi disini selalin dari Fesbuk sbb ada antara kawan2 yg takde fesbuk..

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by eddy_Gpang on Mon 9 May - 9:26

salam pagi..badan sengal2 masih terasa. tapi gagahkan jua langkah ke opis
desaru ride..sweet memory. sorry tak dapat folo sampai rompin

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ManCaL on Mon 9 May - 9:46

Salam..semua

Drebar GBS nk mencelah teman juga selamat smp ke rumah jam 10 mlm enjoy ride kali ni walaupun teman hanya sebak nengok korang bedesup-desup kat highway dlm hati sabar..sabar.. ehehehe...naik GBS pun totap terasa sonok THANK kpd yg sponsor GBS. Dan pessenger2 yg memberi layanan mesra sepanjang perjalanan..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by kamalia on Mon 9 May - 9:52

len macammm je layang mesra dlm GBS tu man..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by ManCaL on Mon 9 May - 9:54

kamalia wrote:len macammm je layang mesra dlm GBS tu man..

ko tanya FB layanan terbaek woiiii

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Raziskov on Mon 9 May - 10:01

ohaiyo,
Tak ponah laie lopeh ride den gaso mcm ni:
1- Gaso nak domam satu badan...tapi g kojo gak demi sesuap nasi...
2- Lenguh2 & sakit satu badan especially kat bahu,tangan,senak perut & telor pindang..Razz
3- Gaso tenago den boto2 abis ni...sampai nak poie kojo naik motor pun takdo mood...

So den nak poie tido kat mano2 port yg sesuai dan ade ning sambil tido sambil massage hilangkan lenguh2 ni...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Mon 9 May - 10:05

qamrulez wrote:
jipjo71 wrote:sukur selamat sampai umah tepat jam 6.00 pm....letih tapi puasss cheers

mmgla puas.....da dapat 200kmj atas hiwey........sghonoklaaa.....kami ni jugak moto2 somput mkn asap kat blkg........keke Sad Crying or Very sad Mad

ko ni!...moto Jipjo mana ada kuar asap!... Razz ..yg ko makan tu....asap lori sampah! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Apai on Mon 9 May - 10:08

faizal_bulat wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

gambo pemanas badan...satu ZZRianz...

aku dok cari gambor aku...tak pasan lak gambor aku dlm ni hemsem sgt! tima kasaih kat photographer sebab berjaya 'touch-up' rupa aku macam bintang pilem! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by farislan on Mon 9 May - 10:13

Raziskov wrote:ohaiyo,
Tak ponah laie lopeh ride den gaso mcm ni:
1- Gaso nak domam satu badan...tapi g kojo gak demi sesuap nasi...
2- Lenguh2 & sakit satu badan especially kat bahu,tangan,senak perut & telor pindang..Razz
3- Gaso tenago den boto2 abis ni...sampai nak poie kojo naik motor pun takdo mood...

So den nak poie tido kat mano2 port yg sesuai dan ade ning sambil tido sambil massage hilangkan lenguh2 ni...Very Happy

sekian

Jom kito lepak kat port Solaris atau pun kat Iron River R/about..he...he

p/s: Badan den pun raso sengal2 gak ni...tngn laei teraso nak picit2 dabel air hon..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 80 - DAH..DAH..JOM GORAK KE DESARU...(05/05/11)

Post by Sponsored content Today at 5:45


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum