Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by afaris06 on Mon 25 Jan - 12:17

kamalia wrote:
ariff908 wrote:sabtu ni sapa bertolak ikut NKVE? dr bangi nak RV kat mana?dr puchong lak nak RV di mana?aparis..ko bertolak dr mana?kita konvoi skali ke rawang nak?

7:30 kat rawang weh!!
klu ada RV lain make sure buat awal.
berdasarakan pengalaman lepas, RV lain selain RV yg tlh ditetapkan,
boleh menyebabkan kelambatan sampai klimaks.
ada yg sesat, salah info, jam tak bunyi, kunci hilang..
kamal, teset utk aku ada skali dgn ko ke??
ko tggu tempat aritu?

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 12:18

Kak Malia,
mat vi, mat go, mat rez, mat man , diorang tu tak masuk list secara rasmi lagi pasal motor cc besar tu tak nampak muncul depan mata lagi.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Raziskov on Mon 25 Jan - 12:19

kamalia wrote:Assalamualaikum,

Tset Kukup Ride boleh di kolek mlm ni:

Tempat : Footcourt Percint 9 Putrajaya
Masa : 9:00pm - 11:00pm

sila war-warkan kepada yg tak baca porem.
(uncle furq: tset utk meera ada buat tak?)

Tuan Kamalia,
saya tak dpt hadir sebab berada diluar kawasan selkom...
so sila bagi tset saya kat meera nnt k...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jimf on Mon 25 Jan - 12:20

Dinz wrote:Lepas nie, kalau gerak pi konboi, Mat ZZR, Mat Bo, Mat Ghi, Mat Un dan Mat Ten duduk kat depan la satu group depa..

Sib baik ado laei kengkawan pakai two pai oo.. Tak la rasa di tinggalkan..

timo kacih pakdin...mmg eden tak layak join grop kat dopan tu...
eden toman pak din ket belakng ek...

Notakaki : pasal pakdin makin sexy sekarang ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jimf on Mon 25 Jan - 12:22

mat zzr wrote:calling cally JimF...

Kau ada lagi tak kontek no budak skykids tu...aku nak beli voltmeter lagi...maklumat dulu dah hilang bila rumah lama kena sabotaj...

budak skykids mano pulak ni...
moto baru pun ado problem batt ko.....opssssss... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 12:22

Ariff, ko punya motor, masaalahnya sama macam moto aku dulu. Rasa macam nak menarik ke belakang. Tapi kalau pulas lagi, dia mau pergi.

Aku serbis kabeta + tukar rantai satu set = dah ok

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 12:25

En Yb,

Den saja nak pancing geng Jambu Air Holdings. Nak tengok citarasa deorang.. Basketball

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:27

Raziskov wrote:
kamalia wrote:Assalamualaikum,

Tset Kukup Ride boleh di kolek mlm ni:

Tempat : Footcourt Percint 9 Putrajaya
Masa : 9:00pm - 11:00pm

sila war-warkan kepada yg tak baca porem.
(uncle furq: tset utk meera ada buat tak?)

Tuan Kamalia,
saya tak dpt hadir sebab berada diluar kawasan selkom...
so sila bagi tset saya kat meera nnt k...

sekian

ok netod!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 12:28

jimf wrote:
mat zzr wrote:calling cally JimF...

Kau ada lagi tak kontek no budak skykids tu...aku nak beli voltmeter lagi...maklumat dulu dah hilang bila rumah lama kena sabotaj...

budak skykids mano pulak ni...
moto baru pun ado problem batt ko.....opssssss... Very Happy

Budak skykids ni jual voltage indikator kat RMC dulu...aku nak beli lah sebab nak pasang kat skuter elit 150 aku tu...takde bateri problem tapi aku suka tengok valtage indikator ni masa malam...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:31

afaris06 wrote:
kamal, teset utk aku ada skali dgn ko ke??
ko tggu tempat aritu?

semua yg order ada.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 12:31

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:masih setia dgn zzr250... Very Happy

Petang ni keluar la kat mudah.com motor pelangi manager aku tu... Very Happy

sekian


aku masih setia dgn zzr250.... Cool

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:32

kamalia wrote:
afaris06 wrote:
kamal, teset utk aku ada skali dgn ko ke??
ko tggu tempat aritu?

semua yg order ada.

aah tempat ari tu..!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by bigo on Mon 25 Jan - 12:34

salam tmpang lalulalang
Encik Nik , Abg Bosa,ride sabunberis aku bawak sorang bonzer kg dusun ,
dh bg tau abg bosa .. nt aku b in $perlndgan kt ko nik.

harap maklong...
TK

bigo

Posts : 71
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 12:36

Kamal, T shirt aku bawak mai Amjal boleh ka?

kalau tak, porcsh Bag Alpinesatr kena kolek kat Shah Alam la.. [You must be registered and logged in to see this image.]

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Mon 25 Jan - 12:37

kamalia wrote:Assalamualaikum,

Tset Kukup Ride boleh di kolek mlm ni:

Tempat : Footcourt Percint 9 Putrajaya
Masa : 9:00pm - 11:00pm

sila war-warkan kepada yg tak baca porem.
(uncle furq: tset utk meera ada buat tak?)
lea... amik kat curkudux bleh tak Laughing

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Mon 25 Jan - 12:39

Dinz wrote:Kamal, T shirt aku bawak mai Amjal boleh ka?

kalau tak, porcsh Bag Alpinesatr kena kolek kat Shah Alam la.. [You must be registered and logged in to see this image.]
pakdinz... korang tak bayar 555 dokek cerkudux ko? mcm dah lari jo Rolling Eyes

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by ariff908 on Mon 25 Jan - 12:40

afaris06 wrote:
ariff908 wrote:sabtu ni sapa bertolak ikut NKVE? dr bangi nak RV kat mana?dr puchong lak nak RV di mana?aparis..ko bertolak dr mana?kita konvoi skali ke rawang nak?
boleh gak...klu ikut ldp ok ke pepagi sabtu???

kot kita tolak kul 6.45 kat LDP mmg clean and clear...sabtu kot bawak keta pun mmg x jem...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by ariff908 on Mon 25 Jan - 12:43

kamalia wrote:
kamalia wrote:
afaris06 wrote:
kamal, teset utk aku ada skali dgn ko ke??
ko tggu tempat aritu?

semua yg order ada.

aah tempat ari tu..!

i'll c u tonight...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:44

Dinz wrote:Kamal, T shirt aku bawak mai Amjal boleh ka?

kalau tak, porcsh Bag Alpinesatr kena kolek kat Shah Alam la.. [You must be registered and logged in to see this image.]

aku kena tanya driver aku la.
brg2 semua dlm keta. ari ni dia sibok sikit, anak sedara masuk RMC lama
(RMC yang kat sg besi tu)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:46

jefnoka1 wrote:
kamalia wrote:Assalamualaikum,

Tset Kukup Ride boleh di kolek mlm ni:

Tempat : Footcourt Percint 9 Putrajaya
Masa : 9:00pm - 11:00pm

sila war-warkan kepada yg tak baca porem.
(uncle furq: tset utk meera ada buat tak?)
lea... amik kat curkudux bleh tak Laughing

ada lapan keping buku 555 kat situ,
tokleh nak lepak situ dah bang long... Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:47

ariff908 wrote:
i'll c u tonight...

if u dun see me,
u see my driver there..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 12:52

Dua setengan bulan boleh tunggu, ini kan pula seminggu.
Tak apa Lea, aku tunggu sampai kau senang....

Bang Long Jepp, Aku punya buku 555 kat cengkuduk dah clear. Masaalahnya, Ohm asyik tanya aku buku 555 yg member lain punya. Tu yang tukar pot...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Mon 25 Jan - 12:56

Dinz wrote:Dua setengan bulan boleh tunggu, ini kan pula seminggu.
Tak apa Lea, aku tunggu sampai kau senang....

Bang Long Jepp, Aku punya buku 555 kat cengkuduk dah clear. Masaalahnya, Ohm asyik tanya aku buku 555 yg member lain punya. Tu yang tukar pot...
oooo berito paham... Pot punyo 555 tak setel lagik yo Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:58

Pak dinz,
Posh bag alpine tu dah boleh la tu
1. kamal
2. jep
3. pak dinz
4. TUman
pakai duit ko dulu pak dinz. nanti untung kita kira bahagi sama rata.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by adambikers on Mon 25 Jan - 12:59

ada sapa2 nak jumpa hippoeleben tak dalam masa terdekat ni?
terlupa nak beli satu brg ngan dia.. kalau ada inpom saya yee..

fur,
brek tu aku nak free bole? Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Sponsored content Today at 14:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum