salam perkenalan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:06

en apai ni post 2 kali sebab nak tambah posting ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Apai on Thu 12 May - 16:08

mat zzr wrote:en apai ni post 2 kali sebab nak tambah posting ke?


bukan....nak pegi pejabat post.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by fami07 on Sat 14 May - 12:49

[b][img][/img] boys & gurls....tq so much for supporting....tapi yg x best nama aku xde dlm list.....sedey woooo..
anywat tq sgt2 kat faizal ibrahim sbb amik aku kat jln apa ntah sbb sesat x jumpa cari restoren darul ihsan tu wakakakaaa..
ok ada apa2 bole sms 0173989299 atau bole drop email famijamal@yahoo.com
tqvm guys.."

fami07

Posts : 16
Join date : 16/04/2011
Age : 44
Location : cheras kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by rajah on Sun 15 May - 14:19

salam zzrianz smua......nama saya rajah....org baru........br berjinak ngan zzr ni.....harap member member lain bleh beri tunjuk ajar ye..... Smile

rajah

Posts : 32
Join date : 21/01/2010
Age : 30
Location : Ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by adambikers on Mon 16 May - 10:01

rajah wrote:salam zzrianz smua......nama saya rajah....org baru........br berjinak ngan zzr ni.....harap member member lain bleh beri tunjuk ajar ye..... Smile

baru la sgt rajah ni..

hehehe.. lama betul menyepi incik rajah ni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by rajah on Mon 16 May - 10:33

adambikers wrote:

baru la sgt rajah ni..

hehehe.. lama betul menyepi incik rajah ni

hikhikhik......minta tunjuk ajar ye abg adam...... Very Happy

rajah

Posts : 32
Join date : 21/01/2010
Age : 30
Location : Ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by rajah on Mon 16 May - 10:50

fami07 wrote:[b][img][/img] boys & gurls....tq so much for supporting....tapi yg x best nama aku xde dlm list.....sedey woooo..
anywat tq sgt2 kat faizal ibrahim sbb amik aku kat jln apa ntah sbb sesat x jumpa cari restoren darul ihsan tu wakakakaaa..
ok ada apa2 bole sms 0173989299 atau bole drop email famijamal@yahoo.com
tqvm guys.."

welcome to zzrianz community bro cheers

rajah

Posts : 32
Join date : 21/01/2010
Age : 30
Location : Ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat karan on Mon 16 May - 12:12

welcome bro fami..

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by eddie_801 on Mon 16 May - 14:43

Salam, Selamat datang bro fami... dan selamat datang gak untuk diri sendiri ke zzrianz ni... hehehe...

Pagi tadi bawak motor kat kl-seremban highway ada satu motor zxr tegur... sori le kalau tak sempat angkat tangan sebab tengah berangan... hehehe....

eddie_801

Posts : 18
Join date : 22/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 18 May - 22:22

rajah wrote:salam zzrianz smua......nama saya rajah....org baru........br berjinak ngan zzr ni.....harap member member lain bleh beri tunjuk ajar ye..... Smile


rajah ... meh kolek teset ... teman ada kat area gopeng/airport ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 18 May - 22:27

mak neng...nanti bila zzrianz buat ride nasi ganja boleh kita jumpe..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 18 May - 22:31

bila tue abang awe ... teman minggu nie nak ker kuantan... meminang anak dara ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 18 May - 22:39

belum tau lah....mmg ada plan nak ride ke Ipoh dari tahun lepas...kalau ada rejeki boleh lah jumpa...ingat hari tu boleh jumpa masa desaru...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 18 May - 22:41

sekarang manyak sibuk oooo ... bila ride kemeren taunn nie belum naik lagi ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Thu 19 May - 1:35

angkel furqan asik nak kemeren JER.....ada apa2 KER

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 19 May - 9:26

furqaan wrote:sekarang manyak sibuk oooo ... bila ride kemeren taunn nie belum naik lagi ..

tahun ni aku dah naik kemeren dgn kamal,potz dan pok dinz....naik ikut Tapah rasa dekat plak kalau dari KL...

KL- Rnr rawang cuma 45 min...RnR rawang ke exit Tapah cuma 40 min..sampai ke Brincang lagi 50 minit...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ziex69 on Thu 19 May - 9:55

mat zzr wrote:

tahun ni aku dah naik kemeren dgn kamal,potz dan pok dinz....naik ikut Tapah rasa dekat plak kalau dari KL...

KL- Rnr rawang cuma 45 min...RnR rawang ke exit Tapah cuma 40 min..sampai ke Brincang lagi 50 minit...

jum repeat

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 19 May - 9:59

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:

tahun ni aku dah naik kemeren dgn kamal,potz dan pok dinz....naik ikut Tapah rasa dekat plak kalau dari KL...

KL- Rnr rawang cuma 45 min...RnR rawang ke exit Tapah cuma 40 min..sampai ke Brincang lagi 50 minit...

jum repeat

bila mau ripit?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ziex69 on Thu 19 May - 10:01

mat zzr wrote:

bila mau ripit?...

sabtu ni ada bran??????

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 19 May - 10:13

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:

bila mau ripit?...

sabtu ni ada bran??????

sabtu ni ok jugak...sapa lagi yg mau pegi?...sabar lah potz...aku tau lah ko nak test power fazer kecik ko tu...

kita naik ikut tapah...dan turun jugak ikut tapah...turun ikut Raub aku dah tak sanggup...kematu bontot ooo...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ziex69 on Thu 19 May - 10:27

mat zzr wrote:
ziex69 wrote:
mat zzr wrote:

bila mau ripit?...

sabtu ni ada bran??????

sabtu ni ok jugak...sapa lagi yg mau pegi?...sabar lah potz...aku tau lah ko nak test power fazer kecik ko tu...

kita naik ikut tapah...dan turun jugak ikut tapah...turun ikut Raub aku dah tak sanggup...kematu bontot ooo...

ok ok ok.. ajak XXX skali, tak puas rentap ngan dia masa kat Kratong aritu...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by fami07 on Tue 31 May - 12:33

bulan june ni terpaksa bkerja x dpt lh nk join ko org sume kalo ada apa2 aktiviti...tapi ujung bulan jun dh mula cuti blk..siap lh kalo ada ride aje pasti join punyerrrrr....." ni kat sini tgn asik gigil je gian nk nek moto heheheee...apa2 kalo ada yg nk bhubung tu bole add fb or ym famijamal@yahoo.com



fami the king..... king

fami07

Posts : 16
Join date : 16/04/2011
Age : 44
Location : cheras kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Apai on Wed 1 Jun - 17:29

ujung bulan jun tu dah nak masuk bulan posa....taktaulah kalau ada ride berbuka puasa... Laughing ditengahari

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 2:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum