Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 11:13

kamalia wrote:esok RV kat RnR somban ko sg besi?
Razz

renew rotex weh...

kat RNR Nilai laaaa... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Apai on Fri 29 Apr - 11:14

bukan Spg Pulai ke? Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Vistana1 on Fri 29 Apr - 11:15

Salam Semua...

Kemalangan rakan biker semalam di Gurun ZZR 1100 pegawai khas kepada Datuk Zahid. Abg mad ni umur 54 tahun. Otai Marshall last aku jumpa di Sg Buloh semasa ride ke Melaka bulan lepas.

Alfatihah....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 11:18

mcm moto chelan aje..

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 11:19

Vistana1 wrote:Salam Semua...

Kemalangan rakan biker semalam di Gurun ZZR 1100 pegawai khas kepada Datuk Zahid. Abg mad ni umur 54 tahun. Otai Marshall last aku jumpa di Sg Buloh semasa ride ke Melaka bulan lepas.

Alfatihah....

dpt tau semlm sya post kt FB..
berderau darah bila baco...
berderet2 minggu ni fatal accident melibatkan bikers..

al-fatihah utk arwah...
beringat2 laaa sesama kita..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 29 Apr - 11:25

jimf wrote:mcm moto chelan aje..

[You must be registered and logged in to see this link.]

specis yg sama tapi bukan ciklan punyo sbb kusyen takdo kulit ulor...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by kudud on Fri 29 Apr - 11:30

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:mcm moto chelan aje..

[You must be registered and logged in to see this link.]

specis yg sama tapi bukan ciklan punyo sbb kusyen takdo kulit ulor...

isk uncle, xkan nak amik 500 gak? ke nak merasa 4dapo? Razz ghimeh n imcm xpaham2 ja, sempat lg kot sblm desaru ni bang.JIMF-errkk, ke mmg da tuka 1200 tu, huhu..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 29 Apr - 11:41

jimf wrote:
Vistana1 wrote:Salam Semua...

Kemalangan rakan biker semalam di Gurun ZZR 1100 pegawai khas kepada Datuk Zahid. Abg mad ni umur 54 tahun. Otai Marshall last aku jumpa di Sg Buloh semasa ride ke Melaka bulan lepas.

Alfatihah....

dpt tau semlm sya post kt FB..
berderau darah bila baco...
berderet2 minggu ni fatal accident melibatkan bikers..

al-fatihah utk arwah...
beringat2 laaa sesama kita..

kat mana boleh read news pasal nih....apa - apa pun al fatihah pada arwah.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Apai on Fri 29 Apr - 11:56

saper ader bateri ZZR250 extra?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 12:12

salam jiwo kacau...
benar2 punyo kacau ni....isshhhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by ariff908 on Fri 29 Apr - 12:14

jimf wrote:salam jiwo kacau...
benar2 punyo kacau ni....isshhhh

angkat je la unkel...takyah jiwa kaco2 lagi...pas ni passing kat den yo title lastmen tu..ngeh ngeh ngeh

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by hi-wayMAN on Fri 29 Apr - 12:32

salam takziah....smoga rohnya dicucuri rahmat...

check email skali ada plak menda ni...kita share le sesama...teman mampu tgk sambil terkebil-kebil je le.... Razz


Hi, megasales is back. lots of 2009 models to let go at very cheap price.

Yamaha R6 RM64,000.00 Loan RM60,000.00
Yamaha R6SE RM67,000.00 Loan RM60,000.00
Yamaha R6S-SE RM55,000.00 Loan RM58,000.00
Yamaha R1 SE RM80,000.00 Loan RM70,000.00
Yamaha FZ6S SE RM52,000.00 Loan 54,000.00
Yamaha FZ1 SE RM65,000.00 Loan RM58,000.00
Yamaha FJR1300A RM88,000 Loan RM81,000
Yamaha FJR1300A SE RM91,000 Loan RM81,000

Triumph Daytona 675 RM58,000 Loan RM60,000
Speed Triple R RM57,000 Loan RM58,000
Thruxton 900 RM53,000 Loan RM54,000
Tiger 1050 RM66,000 Loan RM62,400

Kawasaki

ER6F RM35,000 Loan RM28,000
GTR1400 RM90,000 Loan RM80,000
ZX10 rm75,000 lOAN rM64,000
zx6 RM58,000 Loan RM50,000

Suzuki

GSXR600 RM67,000 Loan RM60,000
GSXR750 RM72,000 Loan RM68,000
Hayabusa RM81,000 Loan RM70,000

Honda

CBR1000SE RM80,000 Loan RM70,000
CBR1000 ABS RM81,000 Loan RM70,000
CBR600 SE RM67000 Loan RM64,000

Visit us at SBM Motorsport Desa Pandan or call 0122153151 for more infos.

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 12:37

bang hiway...
moto2 semua atas tu... adam sorang JER yg mampu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 12:40

ariff908 wrote:
jimf wrote:salam jiwo kacau...
benar2 punyo kacau ni....isshhhh

angkat je la unkel...takyah jiwa kaco2 lagi...pas ni passing kat den yo title lastmen tu..ngeh ngeh ngeh

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by ariff908 on Fri 29 Apr - 12:51

jimf wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:salam jiwo kacau...
benar2 punyo kacau ni....isshhhh

angkat je la unkel...takyah jiwa kaco2 lagi...pas ni passing kat den yo title lastmen tu..ngeh ngeh ngeh

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

boli jo unkel..sompek lagi.ada seminggu lg..pas ni kita togeder2 minum ayor tebu kat blakang

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 14:10

ariff908 wrote:
jimf wrote:

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

boli jo unkel..sompek lagi.ada seminggu lg..pas ni kita togeder2 minum ayor tebu kat blakang

hahaha...yg ni mmg best...
kompom kito makan angin ket belakang..
kalu ni kalu datin soghi cuit nk singgah boli keropok ko, nira ko, jagung ke... kita berhonti ajo arip..
lantak laaa diaorg berdesup ket dopan... janji kita enjoyyy...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by mat zzr on Fri 29 Apr - 14:22

jimf wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

boli jo unkel..sompek lagi.ada seminggu lg..pas ni kita togeder2 minum ayor tebu kat blakang

hahaha...yg ni mmg best...
kompom kito makan angin ket belakang..
kalu ni kalu datin soghi cuit nk singgah boli keropok ko, nira ko, jagung ke... kita berhonti ajo arip..
lantak laaa diaorg berdesup ket dopan... janji kita enjoyyy...

aiseymen jimF...jangan worry...aku kan ada bersamamu dibelakang....aku bawak tools dgn pam...takkan nak bawak laju duk depan...aku mesti ada diposisi belakang.....selagi takde org cucuk aku...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by mat zzr on Fri 29 Apr - 14:24

jimf wrote:salam jiwo kacau...
benar2 punyo kacau ni....isshhhh

beli jer SYM200 tu...kat jalan kapar masih jual harga lama RM8880...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Adik Kecil on Fri 29 Apr - 14:35

jimf wrote:mcm moto chelan aje..

[You must be registered and logged in to see this link.]

ciklan dgn tenukz beli moto ka t mamat ni lah......tgk rumah dia baru perasan..aku dgn arwah mahaguru pernah pegi umah dia test moto yg tenuk naik sekarang...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by jimf on Fri 29 Apr - 14:37

Adik Kecil wrote:
jimf wrote:mcm moto chelan aje..

[You must be registered and logged in to see this link.]

ciklan dgn tenukz beli moto ka t mamat ni lah......tgk rumah dia baru perasan..aku dgn arwah mahaguru pernah pegi umah dia test moto yg tenuk naik sekarang...

ooo ye ke...
berapa banyak zzr 5/6 dia ado ni...
mmg collecter jual dan beli..
kalah ahzam moto... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by ariff908 on Fri 29 Apr - 14:46

jimf wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

boli jo unkel..sompek lagi.ada seminggu lg..pas ni kita togeder2 minum ayor tebu kat blakang

hahaha...yg ni mmg best...
kompom kito makan angin ket belakang..
kalu ni kalu datin soghi cuit nk singgah boli keropok ko, nira ko, jagung ke... kita berhonti ajo arip..
lantak laaa diaorg berdesup ket dopan... janji kita enjoyyy...

uih, mcm nak hpgred goldwing jo nih...terpakso la den pasang compartment jugak ni nak kasi belen..Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by ariff908 on Fri 29 Apr - 14:47

mat zzr wrote:
jimf wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

boli jo unkel..sompek lagi.ada seminggu lg..pas ni kita togeder2 minum ayor tebu kat blakang

hahaha...yg ni mmg best...
kompom kito makan angin ket belakang..
kalu ni kalu datin soghi cuit nk singgah boli keropok ko, nira ko, jagung ke... kita berhonti ajo arip..
lantak laaa diaorg berdesup ket dopan... janji kita enjoyyy...

aiseymen jimF...jangan worry...aku kan ada bersamamu dibelakang....aku bawak tools dgn pam...takkan nak bawak laju duk depan...aku mesti ada diposisi belakang.....selagi takde org cucuk aku...

aku tak caya statement ko mat.byk2 ride tak penah aku tgk ko kek blakang, mesti nak race ngan auntie amm punya.. Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by yusz@jbl on Fri 29 Apr - 15:02

ariff908 wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:

arip...kalu yg ni...den totap lastmen laaaa.... Razz Razz Razz

boli jo unkel..sompek lagi.ada seminggu lg..pas ni kita togeder2 minum ayor tebu kat blakang

hahaha...yg ni mmg best...
kompom kito makan angin ket belakang..
kalu ni kalu datin soghi cuit nk singgah boli keropok ko, nira ko, jagung ke... kita berhonti ajo arip..
lantak laaa diaorg berdesup ket dopan... janji kita enjoyyy...

aiseymen jimF...jangan worry...aku kan ada bersamamu dibelakang....aku bawak tools dgn pam...takkan nak bawak laju duk depan...aku mesti ada diposisi belakang.....selagi takde org cucuk aku...

aku tak caya statement ko mat.byk2 ride tak penah aku tgk ko kek blakang, mesti nak race ngan auntie amm punya.. Razz



Aku pong...!!!


rabbit rabbit rabbit


bounce

yusz@jbl

Posts : 113
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Adik Kecil on Fri 29 Apr - 15:05

jimf wrote:
Adik Kecil wrote:
jimf wrote:mcm moto chelan aje..

[You must be registered and logged in to see this link.]

ciklan dgn tenukz beli moto ka t mamat ni lah......tgk rumah dia baru perasan..aku dgn arwah mahaguru pernah pegi umah dia test moto yg tenuk naik sekarang...

ooo ye ke...
berapa banyak zzr 5/6 dia ado ni...
mmg collecter jual dan beli..
kalah ahzam moto... Razz

dulu dia kata dia memang suka beli moto zzr5/6 yang murah murah pastu jual up sket....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Amm on Fri 29 Apr - 15:16

nanti kat heway teman nak cucuk mat zzr..... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 78 - PERTANDINGAN PANTUN PERINGKAT ASIA..(22/04/11)

Post by Sponsored content Today at 7:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum