Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by farislan on Tue 19 Apr - 17:36

Apai wrote:
tenukz wrote:woiittt....jgn la marah aku ngayat aza.....ko kan dah kawen...aku lum lagi ....umur baru 17....baru abes skolah....tu yang pegi desaru dengan GBS..........

Umur 17?.....sorry aaa! boleh tu boleh.....boleh blah!...aza cari yg berpengalaman dan lebih stabil!....he!he!he!......(aza soh cakap)

Ni..lg sorang nak kono sembelih ngan Major...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Apai on Tue 19 Apr - 17:38

ManCAL wrote:hAI apai..PTG BARU NMPAK...

Tetiba keja byk betul...3 bulan pun tak siap nih!...keja macam pig (pinjam style adam...)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by farislan on Tue 19 Apr - 17:39

Amm wrote:cik lan,start page 3 sampai page 22 kita citer yang ilmiah je ye.....takut banyak nanti idung berdarah....
Dah boleh mula ke Smile

Amm...bg den smua perkaro yg bleh menambah pengetahuan tu ilmiah...he...he...nak plak
pengetahuan yg x dimasukkan ke dlm bentuk catitan atau buku...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 17:41

Apai wrote:
Raziskov wrote:
kudud wrote:kerek nye seller ni? bapak serius.. lol!

http://www.mudah.my/ZZR+250+for+serius+buyer-9395665.htm

bukan kerek dud..
tapi malas nak layan penelipon2 merapu ni..
mamat ni mesti dah kena sblm ni..
tanya mcm2 pastu nak harga murah..
pastu tak jadi beli..

sekian

Aku sokong kudud...org meniaga mana boleh kerek macam tu.....customer mmg macam2 karenah...kalau tak daya melayan karenah pelanggan jgn meniaga.....bagi pree aje...! Razz

Dah lama den meniaga motor online nh, mcm - mcm org den jumpo, tapi cool ajer...kekadang tu org tanya mcm-mcm tapi last -2 tak beli mungkin ada sebb, salah satunya, tetiba lak dapat better option, tapi tu hak dia dia sbgi pembeli, rega barang 5-6K bukan sedikit bang- boleh buat belanja kawin kat siam woo, so klu nak letak "klu takde duit nak beli jgn tepon" mmg kurang sopan la.... sbb jgn kita pandang rendah pda org yg takde duit, kekdg tu perasaan nak memiliki motor dan ingin tahu tu melebihi dari duit dlm poket, dah sifat manusia. So klu kita nak jual barang, kena la ambik risiko jugak dgn prank caller - talian 999 pun org prank call, ini kan no. HP personal.

Sekian - Ah Zam Motor , Holiday and Tours Sdn Bhd

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by farislan on Tue 19 Apr - 17:43

jimf wrote:
farislan wrote:P/S: Jimf..moto bru ekau ok ko?...sombong botul le sojak dah upgred ni...

inspektor Sabbb... camno nak jawab, psl bolum boli laiiii...
tapi owner lamo cakap, moto ok..tip top... Razz

Jimf..tu owner lama yg cakap..
Owner baru atau pun bakal owner camne? ok ko motot tu?

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by tenukz on Tue 19 Apr - 17:44

Apai wrote:
tenukz wrote:woiittt....jgn la marah aku ngayat aza.....ko kan dah kawen...aku lum lagi ....umur baru 17....baru abes skolah....tu yang pegi desaru dengan GBS..........

Umur 17?.....sorry aaa! boleh tu boleh.....boleh blah!...aza cari yg berpengalaman dan lebih stabil!....he!he!he!......(aza soh cakap)

hek eleh...mamat bangko ni...masuk-masuk je nak belah ....tak boleh blah le bro.....yang berpengalaman dan stabil tu aku la.....mmg aza sbnrnya nak bg tau ko, aku le yg berpengalaman dan stabil tu....jgn marah aa...

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by kudud on Tue 19 Apr - 17:45

ZAM@GHIMEH wrote:
Apai wrote:
Raziskov wrote:
kudud wrote:kerek nye seller ni? bapak serius.. lol!

[You must be registered and logged in to see this link.]

bukan kerek dud..
tapi malas nak layan penelipon2 merapu ni..
mamat ni mesti dah kena sblm ni..
tanya mcm2 pastu nak harga murah..
pastu tak jadi beli..

sekian

Aku sokong kudud...org meniaga mana boleh kerek macam tu.....customer mmg macam2 karenah...kalau tak daya melayan karenah pelanggan jgn meniaga.....bagi pree aje...! Razz

Dah lama den meniaga motor online nh, mcm - mcm org den jumpo, tapi cool ajer...kekadang tu org tanya mcm-mcm tapi last -2 tak beli mungkin ada sebb, salah satunya, tetiba lak dapat better option, tapi tu hak dia dia sbgi pembeli, rega barang 5-6K bukan sedikit bang- boleh buat belanja kawin kat siam woo, so klu nak letak "klu takde duit nak beli jgn tepon" mmg kurang sopan la.... sbb jgn kita pandang rendah pda org yg takde duit, kekdg tu perasaan nak memiliki motor dan ingin tahu tu melebihi dari duit dlm poket, dah sifat manusia. So klu kita nak jual barang, kena la ambik risiko jugak dgn prank caller - talian 999 pun org prank call, ini kan no. HP personal.

Sekian - Ah Zam Motor , Holiday and Tours Sdn Bhd

tgk ayat ceni pun blh cair, en.AHZAM- ape muto stok ade sikalang dkat u punya kedai?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by farislan on Tue 19 Apr - 17:47

ZAM@GHIMEH wrote:
Apai wrote:
Raziskov wrote:
kudud wrote:kerek nye seller ni? bapak serius.. lol!

[You must be registered and logged in to see this link.]

bukan kerek dud..
tapi malas nak layan penelipon2 merapu ni..
mamat ni mesti dah kena sblm ni..
tanya mcm2 pastu nak harga murah..
pastu tak jadi beli..

sekian

Aku sokong kudud...org meniaga mana boleh kerek macam tu.....customer mmg macam2 karenah...kalau tak daya melayan karenah pelanggan jgn meniaga.....bagi pree aje...! Razz

Dah lama den meniaga motor online nh, mcm - mcm org den jumpo, tapi cool ajer...kekadang tu org tanya mcm-mcm tapi last -2 tak beli mungkin ada sebb, salah satunya, tetiba lak dapat better option, tapi tu hak dia dia sbgi pembeli, rega barang 5-6K bukan sedikit bang- boleh buat belanja kawin kat siam woo, so klu nak letak "klu takde duit nak beli jgn tepon" mmg kurang sopan la.... sbb jgn kita pandang rendah pda org yg takde duit, kekdg tu perasaan nak memiliki motor dan ingin tahu tu melebihi dari duit dlm poket, dah sifat manusia. So klu kita nak jual barang, kena la ambik risiko jugak dgn prank caller - talian 999 pun org prank call, ini kan no. HP personal.

Sekian - Ah Zam Motor , Holiday and Tours Sdn Bhd

Den x sokong statement yg bertanda merah tu...sebonarnya kalu setakat nak kawen.. murah jer belanjonyo..nak plak kat Siam...bnyk kali boleeeehhhhh wooo....pree pun bleh dpt kalu ngan Ladyman..he..he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 17:49

Dud, adaaaaaaaaa.....................

ZZR5, showloom condition, 1st owner malay lady, low mileage, free to kasi accident, like new, sunroof and moon roof, stylishh...low downpayment..30K only...

minat kaa????

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by tenukz on Tue 19 Apr - 17:50

ZAM@GHIMEH wrote:Dud, adaaaaaaaaa.....................

ZZR5, showloom condition, 1st owner malay lady, low mileage, free to kasi accident, like new, sunroof and moon roof, stylishh...low downpayment..30K only...

minat kaa????
bkn ke ah zam motor skrg buat repair mono........bang mono mtb buleh ka?

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 17:50

Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by farislan on Tue 19 Apr - 17:51

tenukz wrote:
Apai wrote:
tenukz wrote:woiittt....jgn la marah aku ngayat aza.....ko kan dah kawen...aku lum lagi ....umur baru 17....baru abes skolah....tu yang pegi desaru dengan GBS..........

Umur 17?.....sorry aaa! boleh tu boleh.....boleh blah!...aza cari yg berpengalaman dan lebih stabil!....he!he!he!......(aza soh cakap)

hek eleh...mamat bangko ni...masuk-masuk je nak belah ....tak boleh blah le bro.....yang berpengalaman dan stabil tu aku la.....mmg aza sbnrnya nak bg tau ko, aku le yg berpengalaman dan stabil tu....jgn marah aa...

Heek...eleh...experen apo? kudo 1 Malaysia pun blum abis ditunggang...caboooootttttt


Last edited by farislan on Tue 19 Apr - 17:54; edited 1 time in total

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by ManCaL on Tue 19 Apr - 17:52

nak tambah kuah sikit sttmt gimeh bagi tadi..kendng tu main sms jo kalu 4K (rega dlm iklan 5.5K) aku ambik cash skg aku bg angkat lu punya motor
kasi angin je..ingat ni motor Pakcik ko punya..

macam2 kerenak pembeli nih..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 17:53

tenukz wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Dud, adaaaaaaaaa.....................

ZZR5, showloom condition, 1st owner malay lady, low mileage, free to kasi accident, like new, sunroof and moon roof, stylishh...low downpayment..30K only...

minat kaa????
bkn ke ah zam motor skrg buat repair mono........bang mono mtb buleh ka?

Bang Tenukz, Ah Zam moto dah diversified dia punya business, skrg ni bisnes hotel reservation plak, tak lama lagi buat catering, esok lusa mungkin jual cup cake online... nak beli ker?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Apai on Tue 19 Apr - 17:53

ZAM@GHIMEH wrote:Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Ada org kawen langsung tak pakai duit...terima duit lagi adalah..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by farislan on Tue 19 Apr - 17:54

ZAM@GHIMEH wrote:Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Ghimeh...ni brg baru ko seken hen punyo...den lebih suko brg baru..x ado experen pun x pe..janji ketaaatttt...he...he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by tenukz on Tue 19 Apr - 17:56

kudo tosei dan kawasan sewaktu dgnnya tu tak minat la ....bising....tak leh konsentret bila memacu kuda....tu yg boleh mnyebabkan terkucil....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Apai on Tue 19 Apr - 17:57

farislan wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Ghimeh...ni brg baru ko seken hen punyo...den lebih suko brg baru..x ado experen pun x pe..janji ketaaatttt...he...he...

bukan ke cik lan suko yg ado experience....baru ada 'fight'.....yg baru....macam batang pisang...tak melawan!..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 17:58

ManCAL wrote:nak tambah kuah sikit sttmt gimeh bagi tadi..kendng tu main sms jo kalu 4K (rega dlm iklan 5.5K) aku ambik cash skg aku bg angkat lu punya motor
kasi angin je..ingat ni motor Pakcik ko punya..

macam2 kerenak pembeli nih..

Mancal... den kono lagi dasat.. kata nak test ride...dekat 3 jam hilang entah kemana....ghuponyer dia bawak motor den poi jumpo dia punya mekanik suruh review moto den ok ke tak.... nak marah pun x guno... last-last tak beli gak, cemana dia perah motor den pun tak tau la masa review tu.... tapi den pasrah mungkin bukan rejeki lagi... klu rejeki dah sampai, test ZZR500 tapi jadi amik ZZR250 yg parking kat sebelah...tu la namanye rejeki...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by ManCaL on Tue 19 Apr - 17:58

lucah malu (pinjam ayat AK)

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 17:59

Apai wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Ada org kawen langsung tak pakai duit...terima duit lagi adalah..... Razz

pak sanggup, tak pun cina buto... tak sior teman...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by ManCaL on Tue 19 Apr - 18:00

ZAM@GHIMEH wrote:
ManCAL wrote:nak tambah kuah sikit sttmt gimeh bagi tadi..kendng tu main sms jo kalu 4K (rega dlm iklan 5.5K) aku ambik cash skg aku bg angkat lu punya motor
kasi angin je..ingat ni motor Pakcik ko punya..

macam2 kerenak pembeli nih..

Mancal... den kono lagi dasat.. kata nak test ride...dekat 3 jam hilang entah kemana....ghuponyer dia bawak motor den poi jumpo dia punya mekanik suruh review moto den ok ke tak.... nak marah pun x guno... last-last tak beli gak, cemana dia perah motor den pun tak tau la masa review tu.... tapi den pasrah mungkin bukan rejeki lagi... klu rejeki dah sampai, test ZZR500 tapi jadi amik ZZR250 yg parking kat sebelah...tu la namanye rejeki...

mmg x patut x patut sumpah seranah compom kuar dlm hati..cilako.........

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Apai on Tue 19 Apr - 18:01

ZAM@GHIMEH wrote:
Apai wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Ada org kawen langsung tak pakai duit...terima duit lagi adalah..... Razz

pak sanggup, tak pun cina buto... tak sior teman...

.....silap tu....yg sebenarnya gigolo! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Guest on Tue 19 Apr - 18:02

Apai wrote:
farislan wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Cik Lan, 5K ni utk kualiti barang macam Zizie Ezette, made in malaysia cuma nikah jer kat sana. kekekekkee

Ghimeh...ni brg baru ko seken hen punyo...den lebih suko brg baru..x ado experen pun x pe..janji ketaaatttt...he...he...

bukan ke cik lan suko yg ado experience....baru ada 'fight'.....yg baru....macam batang pisang...tak melawan!..... Razz

tapi klu yang baru, dia mengikut kata, lagipun time dia pejam mata menahan tu yg buat badan mengigil....hish... kita tgh cite pasal apo nih...moto ke orang?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by tenukz on Tue 19 Apr - 18:03

ni tgh cito psl moto orang...bkn moto sendiri...klu naik moto sendiri, biasa biasa jer,,,,

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 77 - DESARU 2 MINGGU LAGI..BILA NAK PEGI SERVIS MOTOR NI WOOII..(19/04/11)

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum