Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by mat zzr on Fri 15 Apr - 14:33

ini yg maleh aku nak respond ni...hujung hujung ada JER yg tambah kuah....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by faizal_bulat on Fri 15 Apr - 14:37

mat zzr... kawan tu pakai zzr 600 la... Shocked

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by mat zzr on Fri 15 Apr - 14:39

Amm wrote:
mat zzr wrote:Mahsan Bahau tu kat mana....aku ni bab ilmu geografi mmg kantoi...
apa la bro.....tu pun tak tau... Smile

kam amm tau ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by mat zzr on Fri 15 Apr - 14:40

jimf wrote:
mat zzr wrote:
electronics problem?....ini 1st time aku dgr....setahu aku lah yg tak pernah pakai zzr250 ni....benda electronic yg ada kat zzr250 ialah rectifier..yg lain semuanya electrical seperti coil magnet,relay,ignition coil dll...tanya pomen tu apa masalah elektronik yg dia maksudkan.....

rectifier tu benda electronic ke? laaaa... mati2 aku ingat besi seketul tu untuk kasi balance tolo...

boleh juga pelbagaikan fungsinya....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by ManCaL on Fri 15 Apr - 14:51

Salam perkenalan Mr.Endral kalu kami2 semua pergi Bera bole la lanje ikan patin yea..eheheehe jgn smp rega patin 12K sdh ler..uhuhu..
apa2 pun selamat berkenalan dari saya manCAL. nak panggil saya ManJER pun bole..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by ziex69 on Fri 15 Apr - 14:57

mat zzr wrote:ini yg maleh aku nak respond ni...hujung hujung ada JER yg tambah kuah....

abistu ke mana tumpah kuah kalo bukan kat Langkawi...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by jimf on Sat 16 Apr - 8:27

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:ini yg maleh aku nak respond ni...hujung hujung ada JER yg tambah kuah....

abistu ke mana tumpah kuah kalo bukan kat Langkawi...

laaaaaa kat langkawi? habissss yg tumpah kat nasi beriani ko semlm tu apaaa?.. scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by ariff908 on Sat 16 Apr - 20:38

As salam en. endral..saya arip...dlm smua2 ni saya la paling muda dan paling slow...

silo kasi tunjuk ajar...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by endral on Mon 18 Apr - 10:32

aku tunggang 250 gak..yelah tu rectifier problem dengan ada satu kotak yang full with fuses tu.....nak makan patin ye....mengigil kepala lutut aku ni dah..hahahahahaha....

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by endral on Tue 26 Apr - 8:15

kalau sk iskandar nie nak wat program..leh x kalau jemput zzrian nie?????

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by faizal_bulat on Tue 26 Apr - 8:29

endral wrote:kalau sk iskandar nie nak wat program..leh x kalau jemput zzrian nie?????

program bersama rakyat ke? hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by endral on Tue 26 Apr - 10:34

idaklah le...kadang2 kat sini suka wat macam2 program ngan orang kg..tapi belum ada dalam sejarah kat sini.. ada kelab motor masuk line sekali....

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by eddie_801 on Tue 26 Apr - 14:47

Emmm... kalau dah join program ni... boleh jadi YB (Yang Boroi) dah ni... Very Happy

eddie_801

Posts : 18
Join date : 22/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by endral on Wed 27 Apr - 9:28

sudah tentu eddie....hahahahaha

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by ManCaL on Wed 27 Apr - 10:55

araaaaaaaawwwwwwwwwwwwwww

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by faizal_bulat on Wed 27 Apr - 11:07

spaammmmm......

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by jimf on Wed 27 Apr - 13:07

endral wrote:idaklah le...kadang2 kat sini suka wat macam2 program ngan orang kg..tapi belum ada dalam sejarah kat sini.. ada kelab motor masuk line sekali....

bagus gak program ni..
tp kena plan tul2 laa..
sini ramai boroi maleh nk jd YB hahaha..
dulu pernah buat amal jariah masa ride gi Kelantan. Melawat org miskin smbil sedekah barang2 makanan..
tp skil kecil2an laa.. sebab zzrianz ni semua pemalu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by endral on Thu 28 Apr - 9:48

memang bagus zzrian nie...ride with charity spirit....

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by ziex69 on Thu 28 Apr - 9:49

Raziskov wrote:PERHATIAN:

BAJU YG YG DITEMPAH TELAH PUN SIAP DAN SEDIA UNTUK DIEDARKAN PADA PARA PEMBELI.
MAJLIS PENYERAHAN T-SHIRT INI AKAN DIADAKAN PADA MALAM TTS JUMAAT INI 29 HB APRIL 2011.
INILAH PELUANG ANDA PEGI TTS ATAS ALASAN NAK AMIK BAJU..HEHE..Razz

SEKIAN

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by mat zzr on Thu 28 Apr - 9:54

arghh..org MLM ni dah masuk sini plak....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by kudud on Thu 28 Apr - 9:55

aah, kaco otak betui lah Razz hilang konsentrasi nak buat keje..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by endral on Thu 28 Apr - 10:04

sabooooorrrrrrrrr.....

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan dari Tasik Bera.

Post by Sponsored content Today at 4:22


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum