Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

View previous topic View next topic Go down

Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by sharifuz90 on Mon 11 Apr - 22:44

salam.. saya ada cadangan nak adakan pertandingan boling sesama zzrianz.. mungkin leh knal sesama kita, dapat lagi la merapatkan ukhuwah kita.. sapa2 yg ada cdgn atau pandangan, leh la gtau ek.. thanx..

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by faizal_bulat on Tue 12 Apr - 3:10

shazira1990 wrote:salam.. saya ada cadangan nak adakan pertandingan boling sesama zzrianz.. mungkin leh knal sesama kita, dapat lagi la merapatkan ukhuwah kita.. sapa2 yg ada cdgn atau pandangan, leh la gtau ek.. thanx..

ko patut anjurkan pertandingan meleper la der... Evil or Very Mad

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by jimf on Tue 12 Apr - 11:54

susah sikit kalu nk main bowling ni...
pasal bila baling bola kena tunduk...
geng bangko ni semua perut boroi... kang senak lak...

ghimeh xnk masuk umah org pasal tu laa.. susah nk tunduk buka kasut...ni kan pulak nk baling bola boling... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by sharifuz90 on Tue 12 Apr - 14:16

owh.. takpe2.. ini hanya cadangan.. jadi, kalau mcm tu mungkin akan adakan aktiviti lain la utk zzrianz..

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by Amm on Tue 12 Apr - 14:32

cari jer sukan renang atas katil.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by Apai on Tue 12 Apr - 14:35

Amm wrote:cari jer sukan renang atas katil.....

nampak benar menipu!...atas katil mana boleh berenang!..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by jimf on Tue 12 Apr - 14:35

shazira1990 wrote:owh.. takpe2.. ini hanya cadangan.. jadi, kalau mcm tu mungkin akan adakan aktiviti lain la utk zzrianz..

kitaorg dulu selalu main futsal... hari jumaat...pehtu terus TTS...
main dlm kul 11pm gitu...pehtu sambung tts, borak smbil minum ayor garam smpi kul 4 pagi...
tapi semenjak tukang booking gelanggang beralih pada main bola di rumah, jadi kami xde sesapa nk tolong arrange kan..

jadi kalu kome leh volunteer jadi tukang organiser, kami teramat bersyukur laa...
kalu dpt area shah alam mmg cun laa, pehtu terus tts kat DE ss13.

bole tak? ..bole laa....boleaaa laaa...
ramai dh beli kasut, tp kena simpan smpi reput pasal xleh main... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by faizal_bulat on Tue 12 Apr - 14:50

jimf wrote:
shazira1990 wrote:owh.. takpe2.. ini hanya cadangan.. jadi, kalau mcm tu mungkin akan adakan aktiviti lain la utk zzrianz..

kitaorg dulu selalu main futsal... hari jumaat...pehtu terus TTS...
main dlm kul 11pm gitu...pehtu sambung tts, borak smbil minum ayor garam smpi kul 4 pagi...
tapi semenjak tukang booking gelanggang beralih pada main bola di rumah, jadi kami xde sesapa nk tolong arrange kan..

jadi kalu kome leh volunteer jadi tukang organiser, kami teramat bersyukur laa...
kalu dpt area shah alam mmg cun laa, pehtu terus tts kat DE ss13.

bole tak? ..bole laa....boleaaa laaa...
ramai dh beli kasut, tp kena simpan smpi reput pasal xleh main... Very Happy

statement yg jujur ikhlas dan beretika... aku sampai kebas kaki ni x main futsal....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by Apai on Tue 12 Apr - 14:59

faizal_bulat wrote:statement yg jujur ikhlas dan beretika... aku sampai kebas kaki ni x main futsal....

aku sampai kasut putsal kena kebas x main futal... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by sharifuz90 on Tue 12 Apr - 15:15

hahahahaha.. futsal?? tp xtau la port shah alam tu katne ade futsal...

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by faizal_bulat on Tue 12 Apr - 15:21

shazira1990 wrote:hahahahaha.. futsal?? tp xtau la potz shah alam tu katne ade futsal...

apa kaitan potz dlm futsal? dia dh buka futsal arena ke? Shocked

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by Amm on Tue 12 Apr - 16:49

minggu ni boleh la tuan kudud uruskan putst ye...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by kudud on Thu 21 Apr - 13:06

jadik ke nak MAIN ni? da tumpul agaknya balingan aku skrg ni, kalo dulu tu saing2 ngan shalin, tp xtau la, kena try dulu la cana.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by faizal_bulat on Thu 21 Apr - 14:42

kudud wrote:jadik ke nak MAIN ni? da tumpul agaknya balingan aku skrg ni, kalo dulu tu saing2 ngan shalin, tp xtau la, kena try dulu la cana.. Razz

ayik MAIN je ko..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by ManCaL on Thu 21 Apr - 14:43

biasa arr FB barang fresh..punya..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by faizal_bulat on Thu 21 Apr - 15:11

ManCAL wrote:biasa arr FB barang fresh..punya..

dr ladang ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by ManCaL on Thu 21 Apr - 15:16

lebih kurang lr.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan Untuk Mengadakan Prtandingan Boling..

Post by Sponsored content Today at 7:06


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum