SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by kudud on Mon 11 Apr - 17:42

baik!! balik dulu ye semua..
selamat berkenalan eira..ops, syaziraa... Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Mon 11 Apr - 20:54

ZAM@GHIMEH wrote:Vanakam Shazira..... lepas nih boleh ambik gambo family zzrianz utuk penutup tahun 2011.... macam kek majalah sekolah tu........

opps lupa lak nak pekenalkan diri... nama cek Zam @ Ghimeh... kekadang kenkawan pagge Remy ...kekadang pangge Azroy... asal... ahh malu aarr nak cakap....


hai..
owh, xde hal la bro.. kalau dapat gambo family zzrianz ni, baru sronok.. ade kenang2an...

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Mon 11 Apr - 20:56

ziex69 wrote:SELAMAT DATANG Saudara/Saudari shazira1990 cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


bounce bounce Majulah ZZRianz untuk negara bounce bounce



salam..
owh, xde masalah la... jiwa remaja la kate kan.. hahahaha.. mungkin jika ada masa lapang, saya akan join korang TTS tu.. nak gak knal sape org nye.. huhu.. mungkin kalau ada masalah, akan saya utarakan.. harap tunjuk ajar dari korang sume amatlah diharapkan.. Salam perkenalan....

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by paklongkkb on Tue 12 Apr - 7:31

Smkom danb selamat dtg ke ZZrianz....TTS kat sect 13 start kul bape?

paklongkkb

Posts : 40
Join date : 01/05/2010
Age : 62
Location : Kuala Kubu Bharu,Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by paklongkkb on Tue 12 Apr - 7:32

OOP.........minta tolong admins update Rider listing leh tak? name paklong pon xde dlm listing, munkin ade yg dah tukar hpon...biase le lari dari alooong....

paklongkkb

Posts : 40
Join date : 01/05/2010
Age : 62
Location : Kuala Kubu Bharu,Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by ManCaL on Tue 12 Apr - 9:25

Salam..hi sharira selamat dtg alam zzrianz.
panggil je saya manJER tau..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by palopili on Tue 12 Apr - 9:48

hai syazira,slm perkenalan...sya pun org bru jgk kat sini.. bounce

palopili

Posts : 12
Join date : 06/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by syd on Tue 12 Apr - 12:52

Hai Shazira! Saya Syahidah!

Selamat berkenalan....

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Guest on Tue 12 Apr - 15:11

syd wrote:Hai Shazira! Saya Syahidah!

Selamat berkenalan....

dia ni bini org tau.. jgn ko nak ngorat.. abg dia dia tuff woo...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by jimf on Tue 12 Apr - 15:15

ZAM@GHIMEH wrote:
syd wrote:Hai Shazira! Saya Syahidah!

Selamat berkenalan....

dia ni bini org tau.. jgn ko nak ngorat.. abg dia dia tuff woo...

eikk awal2 dah cover nampak...mentang2 laa ko pun sama tuff mcm abg dia...(tuff kt perut... Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by nawza on Tue 12 Apr - 16:58

salam...dari den..selamat melayari dunia zzrianz..jgn sogan..sogan...minat tangkap gmbar yooo....bleh laa ajau den nanti yoo...den pun org baru kek sini...den baru joo nak berjinak..jinak ngan kamera nie... opsss lupo ..namo den Nawza..dari melako... Laughing

cheers

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Tue 12 Apr - 20:33

paklongkkb wrote:Smkom danb selamat dtg ke ZZrianz....TTS kat sect 13 start kul bape?

owh.. pak long dok kat kkb ke??

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Tue 12 Apr - 20:34

nawza wrote:salam...dari den..selamat melayari dunia zzrianz..jgn sogan..sogan...minat tangkap gmbar yooo....bleh laa ajau den nanti yoo...den pun org baru kek sini...den baru joo nak berjinak..jinak ngan kamera nie... opsss lupo ..namo den Nawza..dari melako... Laughing

cheers

owh.. sme2 la kite kongsi ape2 ilmu yg ade.. nak ajar pon, sy br2 je lagi.. huhu.. ok2, selamat berkenalan..

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by sharifuz90 on Tue 12 Apr - 20:35

ZAM@GHIMEH wrote:
syd wrote:Hai Shazira! Saya Syahidah!

Selamat berkenalan....

dia ni bini org tau.. jgn ko nak ngorat.. abg dia dia tuff woo...

hahaha.. xde hal la bro.. mane leh kacau bini org.. huhu

sharifuz90

Posts : 59
Join date : 08/04/2011
Age : 26
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by mat zzr on Tue 12 Apr - 21:02

nawza wrote:salam...dari den..selamat melayari dunia zzrianz..jgn sogan..sogan...minat tangkap gmbar yooo....bleh laa ajau den nanti yoo...den pun org baru kek sini...den baru joo nak berjinak..jinak ngan kamera nie... opsss lupo ..namo den Nawza..dari melako... Laughing

cheers

baru nak jadi bangko....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PADA SEMUA RAKAN-RAKAN..

Post by Sponsored content Today at 16:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum