Salam semua ZZRians

View previous topic View next topic Go down

Salam semua ZZRians

Post by palopili on Thu 7 Apr - 10:01

Salam perkenalan pada semua ZZRians dari saya Saiful,johor mali... Laughing tunjuk ajar dan nasihat dari otai2 amat dihargai..SAlam.. bounce

palopili

Posts : 12
Join date : 06/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Raziskov on Thu 7 Apr - 10:05

selamat datang ke ruang angkasa setan palopili a.k.a Saiful...
jgn memalu join sini sbb kat sini semuanya tak tau malu...
jom join Desaru Ride 05 Mei ini...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by palopili on Thu 7 Apr - 10:29

Desaru?CAtek jugak..dah lama x mandi laut ni..ikut2.. bounce

palopili

Posts : 12
Join date : 06/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by jimf on Thu 7 Apr - 11:00

salam tabhead...

selamat datang ke taman skodeng zzrianz (tak jauh...sebelah taman skudai ajo... Very Happy )

nti tuan mod aka tokey tshert akan kasi tau terma & syarat2 kt sini...
sila baca dgn penuh teliti pehtu buat-buat tak paham aje laaa... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by noname83 on Thu 7 Apr - 11:08

welkam to forumation bro palopili...
selamat berforum di sini...andai kate terkena gurauan ekstrem tahap puaka dengan riders2 di sini jangan la cepat merajuk...diorang ni mmg cmtu...maklum la ramai yg umur dah nak monopaus kat sini... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


(jangan marah sume Very Happy )


Last edited by noname83 on Thu 7 Apr - 11:30; edited 1 time in total

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by ziex69 on Thu 7 Apr - 11:26

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari palopili a.k.a Saiful cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum bounce bounce


Majulah ZZRianz untuk negara


Last edited by ziex69 on Thu 7 Apr - 11:31; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by ziex69 on Thu 7 Apr - 11:29


ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Apai on Thu 7 Apr - 12:05

Wellcome Bro....

Saya Apai.....Pesara Mat Rempit Area Kg Melayu Majidi JB........skang stay kat Selangor....kg halaman masih kat Batu Pahat.....
Saya pemalu dan juga tau malu....tapi buat tak malu JER.......dan kadang-kadang malu2 serigala jadian... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by mat zzr on Thu 7 Apr - 12:08

Apai wrote:Wellcome Bro....

Saya Apai.....Pesara Mat Rempit Area Kg Melayu Majidi JB........skang stay kat Selangor....kg halaman masih kat Batu Pahat.....
Saya pemalu dan juga tau malu....tapi buat tak malu JER.......dan kadang-kadang malu2 serigala jadian... Very Happy


dapat pencen ke apai?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Amm on Thu 7 Apr - 12:30

welkam pili ado palo

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Apai on Thu 7 Apr - 12:57

mat zzr wrote:
Apai wrote:Wellcome Bro....

Saya Apai.....Pesara Mat Rempit Area Kg Melayu Majidi JB........skang stay kat Selangor....kg halaman masih kat Batu Pahat.....
Saya pemalu dan juga tau malu....tapi buat tak malu JER.......dan kadang-kadang malu2 serigala jadian... Very Happy


dapat pencen ke apai?...

dapat...tapi tak panggil pencen.....panggil parut.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by hairol21 on Thu 7 Apr - 12:58

Welcome...... Cool

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Guest on Thu 7 Apr - 13:13

Selamat Datang Bro Pili.......nak tanya sket, bro ni keje dgn jabatan air ko... sobb namo sinonim dengan ayor....palopili ayor...

anewey... my name is Zam, or call sign Ghimeh.... asal Pakistan..skrg lepak kat cheras.... badan tegap dan sasa dan tak boroi mcm dlm pelakon bideo tgh panas skrg nih... kompom tu bukan den....hehehehehe.....sekian

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Apai on Thu 7 Apr - 13:16

ZAM@GHIMEH wrote:Selamat Datang Bro Pili.......nak tanya sket, bro ni keje dgn jabatan air ko... sobb namo sinonim dengan ayor....palopili ayor...

anewey... my name is Zam, or call sign Ghimeh.... asal Pakistan..skrg lepak kat cheras.... badan tegap dan sasa dan tak boroi mcm dlm pelakon bideo tgh panas skrg nih... kompom tu bukan den....hehehehehe.....sekian

Zam....dia keja ngan Bomba la.....Pili tu kan khas utk Bomba.... Razz


Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by jimf on Thu 7 Apr - 14:04

noname83 wrote:welkam to forumation bro palopili...
selamat berforum di sini...andai kate terkena gurauan ekstrem tahap puaka dengan riders2 di sini jangan la cepat merajuk...diorang ni mmg cmtu...maklum la ramai yg umur dah nak monopaus kat sini... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


(jangan marah sume Very Happy )

hebat tulll.... ikan paus pun pakai mono sekrg... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by mat zzr on Thu 7 Apr - 14:18

paus tu pakai mono street garden ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Guest on Thu 7 Apr - 16:05

patut aar cepat rosak...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by faizal_bulat on Thu 7 Apr - 21:56

hai palopili...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by furqaan on Thu 7 Apr - 22:17

welcome saudara pili ayor ....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Apai on Fri 8 Apr - 15:00

furqaan wrote:welcome saudara pili ayor ....

nak kena cili uncle ni.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by palopili on Fri 8 Apr - 15:35

ziex69 wrote:sempat lagi ni kalo saudara palopili berminat:-
http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t526-projek-baju-t-zzrianz-precious-rides
Mintak selai?mcmana nak order ni bro..? Very Happy

palopili

Posts : 12
Join date : 06/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by faizal_bulat on Fri 8 Apr - 15:44

cepat sebelum terlambat....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by palopili on Fri 8 Apr - 15:48

palopili x sama ngan palopaip hu2..tima kasih suma..

palopili

Posts : 12
Join date : 06/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by adambikers on Fri 8 Apr - 17:56

selamat dtg incik pili..

nama saya adam, selamat berkenalan Wink

ahad ni ada ride sarapan pagi ke karak.. jommm kita gi sana

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by ManCaL on Fri 8 Apr - 22:51

Salam..heyy abg pili@poli@teknik selamat dtg....kek sini semua sempoi2 JER..ramah2 lagi..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua ZZRians

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum