Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Raziskov on Wed 23 Mar - 12:26

hi-wayMAN wrote:geng moto gadang bersembang....
segan nak mencelah....

samo la kito man..
jom layan awek armenia pulak...Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Amm on Wed 23 Mar - 12:53

hi-wayMAN wrote:geng moto gadang bersembang....
segan nak mencelah....

Sad Sad Sad

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by faizal_bulat on Wed 23 Mar - 13:09

ajis please cek ur email.. TQ

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by adambikers on Wed 23 Mar - 13:39

NO 1!!!!!!!!! cheers

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by kudud on Wed 23 Mar - 14:03

tahniah dam sbb dpt no.1!!! Razz
nak pkena sate samuri plak, berrkkkk...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Raziskov on Wed 23 Mar - 14:04

faizal_bulat wrote:ajis please cek ur email.. TQ

ok..dah reply..
lambat sgt la kwn ko jual R6...aku dah booking zx6 laaa...oooppsss... :face:

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 14:26

hi-wayMAN wrote:geng moto gadang bersembang....
segan nak mencelah....

geng motor gadang mmg sembang camtu...asyik citer laju sajer....aku pun tak berani mencelah.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by ariff908 on Wed 23 Mar - 14:30

selamat tghari!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Amm on Wed 23 Mar - 15:09

mak neng bawak kunci ke KB KER.....bukak la balik umah ni...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Wed 23 Mar - 15:20

jimf wrote:zam...angkat laaa...
18k tu..susah mau dpt...hehe

http://www.mudah.my/Kawasaki+Zypher+1100-9031675.htm

bro, moto ni aku dah pegi test ride kat selayang.sblum aku ke UK.. dah lama dah dia dok iklan.. dulu nak jual 21K tak leh kurang sesen pun...... enjin lebih kurang mcm yg penah tido kat pintu pagar MRSM dulu...... karang beli ada plak yg kena tido kat kat pintu pagar rumah sesapa plak nanti...ngeri den...

byk parts yg dah tak ori... rims, lampu belakang, ekjos... dan ad bunyi kompang kat enjin... ada berani? 18k jer tuuuu......

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 15:24

ZAM@GHIMEH wrote:
jimf wrote:zam...angkat laaa...
18k tu..susah mau dpt...hehe

[You must be registered and logged in to see this link.]

bro, moto ni aku dah pegi test ride kat selayang.sblum aku ke UK.. dah lama dah dia dok iklan.. dulu nak jual 21K tak leh kurang sesen pun...... enjin lebih kurang mcm yg penah tido kat pintu pagar MRSM dulu...... karang beli ada plak yg kena tido kat kat pintu pagar rumah sesapa plak nanti...ngeri den...

byk parts yg dah tak ori... rims, lampu belakang, ekjos... dan ad bunyi kompang kat enjin... ada berani? 18k jer tuuuu......

kalau bunyik mcm kat MRSM tu..lupakan jer lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Wed 23 Mar - 15:27

mat zzr wrote:moto ni mcm guna engine zephyer...

http://www.mudah.my/Kawasaki+ZR+750-9031579.htm

ko mmg terer bab -2 telek enjin motor... mmg motor ni pki enjin zypher.. sejibik.... cuba dia improve la mana yg patut...cutting pun ada lain sket.. jiran aku kat kg. ada pki sbji mcm nih... dia kata moto ni power.. enjin bullet proof..(hehehhe... aku sensitif sket bila sebut enjin bullet proof nih)...

angkat la Mat....pki nih kompom senyum memanjang...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Raziskov on Wed 23 Mar - 15:28

Ghimeh...
cuba ko citer sikit mcm mane munyi MRSM tu?...Razz
mcm best jer munyi dia...ngeh...ngeh....

sekian


Last edited by Raziskov on Wed 23 Mar - 15:29; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 15:29

ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:moto ni mcm guna engine zephyer...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ko mmg terer bab -2 telek enjin motor... mmg motor ni pki enjin zypher.. sejibik.... cuba dia improve la mana yg patut...cutting pun ada lain sket.. jiran aku kat kg. ada pki sbji mcm nih... dia kata moto ni power.. enjin bullet proof..(hehehhe... aku sensitif sket bila sebut enjin bullet proof nih)...

angkat la Mat....pki nih kompom senyum memanjang...

ko lah beli dulu...ko kan beruang....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Wed 23 Mar - 15:31

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Alhamdullillah cubaan kali ke 3 repair mono berjaya. Mono terasa keras sedikit tapi still accecptable ..kita bebaloi la dgn caj repair.


barapa RM kena dan dimana worksyop nya?...

kos repair RM150.00 (sblm ni quote RM100.00 jerk) tapi ni slps dia silap pasang apa ke benda tah...
maklum la first time repair mono superbike..(errr moto kita kategori superbike ker)....

dua kali aku antar baru ok....tapi tak kisah la.. kena amik risiko la sket...sbb murah...

mamat ni bukan mekanik tapi penah repair absorber keta.... dia pun try and error gak.. mcm kat jln kebun gak...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Wed 23 Mar - 15:33

Raziskov wrote:Ghimeh...
cuba ko citer sikit mcm mane munyi MRSM tu?...Razz
mcm best jer munyi dia...ngeh...ngeh....

sekian


bunyi dia mcm nih... auww..auw.. uhhh...uuhhh.. ahhhhhhhhhhhh......(klimaks)

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 15:34

ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Alhamdullillah cubaan kali ke 3 repair mono berjaya. Mono terasa keras sedikit tapi still accecptable ..kita bebaloi la dgn caj repair.


barapa RM kena dan dimana worksyop nya?...

kos repair RM150.00 (sblm ni quote RM100.00 jerk) tapi ni slps dia silap pasang apa ke benda tah...
maklum la first time repair mono superbike..(errr moto kita kategori superbike ker)....

dua kali aku antar baru ok....tapi tak kisah la.. kena amik risiko la sket...sbb murah...

mamat ni bukan mekanik tapi penah repair absorber keta.... dia pun try and error gak.. mcm kat jln kebun gak...

woitttt..ko kotok member aku ke?...

RM150 tu ok la kalau mono boleh digunakan semula...aku pun nak repair mono dlm 3 bulan lagi...jalan kebun jual mono zzr5/600 seken RM600..


Last edited by mat zzr on Wed 23 Mar - 15:39; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Guest on Wed 23 Mar - 15:39

bro.. aku rasa dlm tiga bulan lagi.. mamat tu dah upkan rega dia la... sbb minyak dah naik... pilihanraya dah dekat... raya pun dah dekat....sgala mcm brg naik... .....so rega repair pun naik la...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by nawza on Wed 23 Mar - 15:42

ehmmm...sayu ..terharu....bila tgok gmbar2 dan vdeo lama sepanjang bersama zzrianz....dan paling terharu bila ade gmbar sahabat kita yg dah pergi...ehmm...! dan paling sayu...note dr ghumah..MB*..psal isu panas...masih ade aku simpan....huh..huh....

~ cuaca mendung plak... Crying or Very sad bile lee projek zzrianz aku nak siaaaaapppp......

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 15:56

nawza wrote:ehmmm...sayu ..terharu....bila tgok gmbar2 dan vdeo lama sepanjang bersama zzrianz....dan paling terharu bila ade gmbar sahabat kita yg dah pergi...ehmm...! dan paling sayu...note dr ghumah..MB*..psal isu panas...masih ade aku simpan....huh..huh....

~ cuaca mendung plak... Crying or Very sad bile lee projek zzrianz aku nak siaaaaapppp......

isu kena buang daerah kat embisi tu ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by nawza on Wed 23 Mar - 15:56

mat zzr wrote:
nawza wrote:ehmmm...sayu ..terharu....bila tgok gmbar2 dan vdeo lama sepanjang bersama zzrianz....dan paling terharu bila ade gmbar sahabat kita yg dah pergi...ehmm...! dan paling sayu...note dr ghumah..MB*..psal isu panas...masih ade aku simpan....huh..huh....

~ cuaca mendung plak... Crying or Very sad bile lee projek zzrianz aku nak siaaaaapppp......

isu kena buang daerah kat embisi tu ke?

hah ahhh...nak tgok ker...?? Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 15:58

nawza wrote:
mat zzr wrote:
nawza wrote:ehmmm...sayu ..terharu....bila tgok gmbar2 dan vdeo lama sepanjang bersama zzrianz....dan paling terharu bila ade gmbar sahabat kita yg dah pergi...ehmm...! dan paling sayu...note dr ghumah..MB*..psal isu panas...masih ade aku simpan....huh..huh....

~ cuaca mendung plak... Crying or Very sad bile lee projek zzrianz aku nak siaaaaapppp......

isu kena buang daerah kat embisi tu ke?

hah ahhh...nak tgok ker...?? Twisted Evil

tak mau lah...tak de pekdah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Raziskov on Wed 23 Mar - 16:00

Jgn la mcm tu tok sedang...
tu sumo memori group kito ni..
bnyk bondo dah kito samo2 tompuhi..
kono halau dan pindah gumah jgn citor la..
org kutuk motor zzr goput pun jgn cakap la..tgk jor zzr torus ckp motor byk problem..
lopeh tu...statement "Patutlah pakai zzr jor yg kito mampu"...podeh dia sampai ko ulu hati dan sakit dio sampai sekarang teraso...ngiluuuuu jor gaso dio...Very Happy
apo2 den banggo ngan group ZZRianz ni..semangat setiakawan dan kekeluargaan masih tinggi...harap dapek dikekalkan sampai bilo2...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Amm on Wed 23 Mar - 16:01

ZAM@GHIMEH wrote:bro.. aku rasa dlm tiga bulan lagi.. mamat tu dah upkan rega dia la... sbb minyak dah naik... pilihanraya dah dekat... raya pun dah dekat....sgala mcm brg naik... .....so rega repair pun naik la...

mike ok KER....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 16:01

Raziskov wrote:Jgn la mcm tu tok sedang...
tu sumo memori group kito ni..
bnyk bondo dah kito samo2 tompuhi..
kono halau dan pindah gumah jgn citor la..
org kutuk motor zzr goput pun jgn cakap la..tgk jor zzr torus ckp motor byk problem..
lopeh tu...statement "Patutlah pakai zzr jor yg kito mampu"...podeh dia sampai ko ulu hati dan sakit dio sampai sekarang teraso...ngiluuuuu jor gaso dio...Very Happy
apo2 den banggo ngan group ZZRianz ni..semangat setiakawan dan kekeluargaan masih tinggi...harap dapek dikekalkan sampai bilo2...

sekian

takkan ngilu lagi...kan dah lama pakai....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 73 - Hati2 di jalan raya..Sekarang Musim Hujan daaa........(22/03/11)

Post by Sponsored content Today at 4:22


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum