Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

View previous topic View next topic Go down

Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by lollipop520 on Sun 20 Mar - 21:05

Salam 1 Malaysia Smile

Saya Goh dari Penang, saya nak beli satu kawasaki ZZR 250 tahun "95 or keatas...

Requirement saya terhadap motor ni, Enjine yg TIP-TOP, RADIATOR tak BOCOR... PAIP RADIATOR tak rosak... CARB in good condition...

jika ZZR 250 anda memenuhi syarat2 di atas, sila reply post saya, jika boleh upload gambar terkini lagi BAIK Very Happy

Thank You cheers

lollipop520

Posts : 37
Join date : 26/04/2010
Age : 25
Location : Penang, Bukit Jambul

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by faizal_bulat on Sun 20 Mar - 22:43

range rege dlm berapa?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by syd on Mon 21 Mar - 2:24

Hai lollipop...

U ada contact Sya pasal zzr. Mintak maaf sbb x dpt bagi harga u, sebab Sya baru je top overhaul. Tapi I bet lepas ni, u tak yah nak pening2 lagi dgn bunyik2 or what so ever, sbb semua Sya dah bikin- kecuali crankshaft.

aritu, bikin overhaul je dah sampai 3k..Nanges oooo Sad Sad

Dah update thread:
http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t403-zzr250-angel-rider-for-sale#31879

thanks ya! Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by lollipop520 on Mon 21 Mar - 9:01

Oh hi, actually saya ada dua motor nak jual ni... 1. Nouvo LC, boleh dapat 4k dan boleh beli range dalam 4k... 2. Yamaha FZ150i, boleh jual 7k... jadi nak beli dalam range ini lo...

then syd, yr nego price will be how much?

If i can afford I sure buy from you... coz yr hitam dan gold lining melt my heart Shocked

By the the crankshaft cost how much?

lollipop520

Posts : 37
Join date : 26/04/2010
Age : 25
Location : Penang, Bukit Jambul

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by kudud on Tue 19 Apr - 16:37

have u got ur bike oredi? recently i heard from bro.sham for d crankshaft, its 2.2k..if im not mistaken laa..

what u waiting for, go n grab the one which can melt ur heart, sure satisfied.. Laughing

(terskipping london plak, aihh..)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by ManCaL on Tue 19 Apr - 16:47

lollipop520 wrote:Salam 1 Malaysia Smile

Saya Goh dari Penang, saya nak beli satu kawasaki ZZR 250 tahun "95 or keatas...

Requirement saya terhadap motor ni, Enjine yg TIP-TOP, RADIATOR tak BOCOR... PAIP RADIATOR tak rosak... CARB in good condition...

jika ZZR 250 anda memenuhi syarat2 di atas, sila reply post saya, jika boleh upload gambar terkini lagi BAIK Very Happy

Thank You cheers

hai mr.Goh ada sebijik ZZR250 nk letgo motor mmg terbaek dari ladang semua tiptop..di jamin
nanti aku bagitahu no.tel owney yg jual tu..dgr cite rega agak high gak la...tapi puas hati beb

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by Guest on Tue 19 Apr - 18:24

ManCAL wrote:
lollipop520 wrote:Salam 1 Malaysia Smile

Saya Goh dari Penang, saya nak beli satu kawasaki ZZR 250 tahun "95 or keatas...

Requirement saya terhadap motor ni, Enjine yg TIP-TOP, RADIATOR tak BOCOR... PAIP RADIATOR tak rosak... CARB in good condition...

jika ZZR 250 anda memenuhi syarat2 di atas, sila reply post saya, jika boleh upload gambar terkini lagi BAIK Very Happy

Thank You cheers

hai mr.Goh ada sebijik ZZR250 nk letgo motor mmg terbaek dari ladang semua tiptop..di jamin
nanti aku bagitahu no.tel owney yg jual tu..dgr cite rega agak high gak la...tapi puas hati beb

English please, I dong really understang what you say.....kekekekkee

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by mat zzr on Wed 20 Apr - 14:03

org Pakistan dan india selalu nya pandai speaking english...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak BELI KAWASAKI ZZR 250

Post by Sponsored content Today at 8:27


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum