salam perkenalan dari kawe

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by furqaan on Tue 22 Mar - 16:54

cun laaa Admin nie ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by Admin on Tue 22 Mar - 17:10

furqaan wrote:cun laaa Admin nie ...


________________________________________________________________________________________

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by jimf on Tue 22 Mar - 17:12

admin ni laaa yg den dgn ajis poi selamatkan maso tsunami hari tu..
besttttt ooooooooo....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by Raziskov on Tue 22 Mar - 17:17

yg kito selamatkan maso kat Batam ari tu ko Jimf...oooppsss...
den ingat2 lupo laaaa.... scratch

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by jimf on Tue 22 Mar - 17:25

Raziskov wrote:yg kito selamatkan maso kat Batam ari tu ko Jimf...oooppsss...
den ingat2 lupo laaaa.... scratch

sekian

yg batam tu Dayanti laaaaa....
(alaaa yg tgh2 mlm pun x tido2 lagi tuuuu..)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by kudud on Tue 22 Mar - 17:54

hai admin I love you nice to see u..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by Guest on Tue 22 Mar - 17:57

den takleh tehe admin pakai baju putih tu... ghase cam nak sentap jerk...kekekekeke

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by faizal_bulat on Tue 22 Mar - 18:40

admin dh serang... cabut...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by furqaan on Wed 23 Mar - 8:41

Admin wrote:
furqaan wrote:cun laaa Admin nie ...



yahudi pun tak se samseng cenggini ...puji pun kena kuntau ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by ziex69 on Mon 28 Mar - 13:26

SELAMAT DATANG Saudara casperz azaharie cheers


Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by noname83 on Tue 29 Mar - 8:21

welkam to club boh...kawe pn bru join gok...orghe2 dlm ni sumo set2 serabut perut blako...hahahah...sori ZZRians sumo deh??

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by kudud on Tue 29 Mar - 9:12

abe xdok namo-kawe dok pahe sepatah haram pung Razz
selamat date utk abe jugo..(betul ke pelat aku ni)...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by faizal_bulat on Tue 29 Mar - 9:27

tanpa nama tok pahang starang ambe....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by ziex69 on Tue 29 Mar - 11:15


ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by Apai on Tue 29 Mar - 13:07

woi!...nie thread introduce n welcome ....sini pun nak borak jugak ke!......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by jimf on Tue 29 Mar - 15:39

Apai wrote:woi!...nie thread introduce n welcome ....sini pun nak borak jugak ke!......

ko marah ke? setau den ket sini admin aje leh marah.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by mat zzr on Tue 29 Mar - 15:45

jimf wrote:
Apai wrote:woi!...nie thread introduce n welcome ....sini pun nak borak jugak ke!......

ko marah ke? setau den ket sini admin aje leh marah.. Razz

apai nak blaja jadi admin lah tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by hi-wayMAN on Tue 29 Mar - 17:10

ahlan wasahlan abe...
ambo pun baru jah dale porem ni.... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by ManCaL on Tue 29 Mar - 20:44

Abe juga baru join..SElamat dtg diucpkan..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by mat zzr on Thu 31 Mar - 21:45

aku pun baru join...dapat kenal banyak abg abg yg baik hati dlm porem ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by Apai on Fri 1 Apr - 9:03

gatei arrr...... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by mat zzr on Fri 1 Apr - 9:33

Apai wrote:gatei arrr...... Razz

garu arrrrr...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by hairol21 on Fri 1 Apr - 21:56

Welcome 2 da klub En Caspers Very Happy

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by mizunYasin on Mon 4 Apr - 2:57

sapa berak tu woi..opss..borak..sorii..sorii..huhuhu

mizunYasin

Posts : 15
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by furqaan on Mon 4 Apr - 8:19

lama mizun tak muncul ... apa habaq ... moh gi desa ru ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan dari kawe

Post by Sponsored content Today at 13:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum