Kansel Dulu

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Kansel Dulu

Post by mat zzr on Thu 31 Mar - 22:06

aku dah order KANSEL minggu lepas...apsal tak dapat lagi ni?...potz sila jawap..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Apai on Fri 1 Apr - 11:20

pot tengah KANSEL la tu...sabor!.... ramai pelanggan tak dapat lagi nih!....Berator woi!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by mat zzr on Fri 1 Apr - 11:36

aku dah berato lama ...tak dapat lagi KENSEL...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Apai on Fri 1 Apr - 11:38

Aku pun gitu gak....boring tul lama berator tapi tak dapat KANSEL....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by mat zzr on Fri 1 Apr - 11:39

tak lama lagi kena ban lah kita ni apai ooooiiii....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Apai on Tue 5 Apr - 15:20

tak kono ban pun! lol!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by ziex69 on Tue 5 Apr - 16:05

Apai wrote:tak kono ban pun! lol!

Yer la, tak kena ban pun...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Amm on Tue 5 Apr - 16:49

ye la...belum ban lagi

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by jimf on Tue 5 Apr - 18:48

admin cakap kat sini takde kena ban...kena kerat JER...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by mat zzr on Tue 5 Apr - 20:40

tak kena ban lah plak...tak thrill lah camni...nak kerat lagi ke?...dah kontot ni!!!...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Amm on Wed 6 Apr - 10:22

mat zzr wrote:tak kena ban lah plak...tak thrill lah camni...nak kerat lagi ke?...dah kontot ni!!!...

kontot tapi besaq....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by ziex69 on Wed 6 Apr - 15:21

ye ke matzzr kontot tapi besar?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Amm on Wed 6 Apr - 15:51

ziex69 wrote:ye ke matzzr kontot tapi besar?

bukan ke ko habaq kat kudid

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by tok wan on Thu 7 Apr - 23:23

bilo nk kena bayar KANSEL dulu ni?????

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Amm on Fri 8 Apr - 11:02

bayaran dah kensel la tok wan Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by tenukz on Fri 8 Apr - 13:09

mcm mana aku nak kansel bayaran yang dah kansel utk kansel dulu tu....aku pun dah awal2 lagi order...sampai sekarang tak ada apa2 maklumat pasal kansel dulu yang telah di kansel bayaran yang kansel dulu....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by noname83 on Fri 8 Apr - 13:40

tenukz wrote:mcm mana aku nak kansel bayaran yang dah kansel utk kansel dulu tu....aku pun dah awal2 lagi order...sampai sekarang tak ada apa2 maklumat pasal kansel dulu yang telah di kansel bayaran yang kansel dulu....
confused confused confused ...tahap meroyan nak paham statement ni...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Apai on Fri 8 Apr - 14:36

pot suh bagitahu...sape2 yg belom bayar kansel.....takyah bayor sebab dia akan kansel.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by jimf on Sat 9 Apr - 9:07

haah dh kansel... pasal kena bayo tshirt dulu... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by mat zzr on Sat 9 Apr - 12:35

so...tak boleh lah aku nak tambah oder kansel ni...kalau dah tak nak jual kansel tu...awal lah cakp...tak yah aku kansel order lagi..kansel lah nak beli kansel...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by kudud on Mon 25 Jul - 17:22

kansel ni ade lg ker? scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by tenukz on Mon 25 Jul - 23:37

order je klu nak

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by kudud on Tue 26 Jul - 9:10

kalo order pehtu kena kansel cana plak bang? isk, pening la ceni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by jimf on Tue 26 Jul - 9:50

kudud wrote:kalo order pehtu kena kansel cana plak bang? isk, pening la ceni..

alaaa..apa nk pening. Apai letak nama utk ride, pehtu kansel... selambe aje, x pening pun... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Apai on Tue 26 Jul - 10:17

jimf wrote:
kudud wrote:kalo order pehtu kena kansel cana plak bang? isk, pening la ceni..

alaaa..apa nk pening. Apai letak nama utk ride, pehtu kansel... selambe aje, x pening pun... Razz

Ye betul...tapi jgn kansel last minit nanti Pot marah! Kalu nak kansel...kansel awal-awal.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Kansel Dulu

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum