VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by jipjo71 on Tue 15 Mar - 10:34

tempat tu kat celah ni haaa....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by ziex69 on Tue 15 Mar - 10:37

sejak 11.03.2011, jipjo asik tukar avatar JER bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Vistana1 on Tue 15 Mar - 10:38

Adik Kecil wrote:sabtu ok...tomyam, kebun bunga, trowong komunis......

aku nyer pasport nak mati lagi 5 bulan.....boleh masuk ke?

Masuk boleh....bila nak chop balik Malaysia...biasanya dia akan tarbiah kita laaa...supaya hidupkan passport 6 bulan awal....dengar aje laaa dan angguk kepala tanda paham....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Raziskov on Tue 15 Mar - 10:41

ohaiyo...

Gambar2 semasa majlis Kudud kawen lagi..ada di sini..
[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Adik Kecil on Tue 15 Mar - 10:58

Vistana1 wrote:
Adik Kecil wrote:sabtu ok...tomyam, kebun bunga, trowong komunis......

aku nyer pasport nak mati lagi 5 bulan.....boleh masuk ke?

Masuk boleh....bila nak chop balik Malaysia...biasanya dia akan tarbiah kita laaa...supaya hidupkan passport 6 bulan awal....dengar aje laaa dan angguk kepala tanda paham....

so takyah renew lagi lah...paham paham Twisted Evil

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by mat zzr on Tue 15 Mar - 11:44

Rim K1 harga RM600.

Motor K1 harga RM750.

mana mau piley...?

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Adik Kecil on Tue 15 Mar - 11:46

incik mat mau ka k1...esok teman boleh usha

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by mat zzr on Tue 15 Mar - 11:47

Adik Kecil wrote:incik mat mau ka k1...esok teman boleh usha

saya mau Ar100rr tapi rege K1.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Adik Kecil on Tue 15 Mar - 11:57

ar110 tu tak tgk lagilah..sibuk memanjang...tapi minggu ni boleh tgk sebab esok dah cuti sampai ahad....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Raziskov on Tue 15 Mar - 12:04

smolixz wrote:yo...

terlebih dahulu ingin aku ucapkan terima kaseh kepada semua zzrians pd tts jumaat lpas "sporting" dan mengilakan...walaupun pergi ke tempat tts tu kena tinggal bbrp tiang...fie bawak 100km/h je pun aku kena kitai.. scratch

taniah skali lg pada tuan2x yg telah hupgred motornya yg mengagumkan...

pendek citer, selps tts lupa nak pakai jaket riding pulang ke umah (sejuk giler bounce bounce bounce) sambil sambil tu kena tinggal/kitai dgn admin, fie etc...

Sleep Sleep

Andrew,
fie pun kitai ko..mantap2...
eerrr...sape admin yg kitai ko tu?
mesti dia pakai motor hitam mcm kips tapi ada 2 ekzos tu kan...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by kamalia on Tue 15 Mar - 12:06

Raziskov wrote:
Andrew,
fie pun kitai ko..mantap2...
eerrr...sape admin yg kitai ko tu?
mesti dia pakai motor hitam mcm kips tapi ada 2 ekzos tu kan...Razz

sekian

bukan..!!

lol!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Raziskov on Tue 15 Mar - 12:09

helemmekkkkk....bukan ko? scratch

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by jimf on Tue 15 Mar - 12:13

Raziskov wrote:
smolixz wrote:yo...

terlebih dahulu ingin aku ucapkan terima kaseh kepada semua zzrians pd tts jumaat lpas "sporting" dan mengilakan...walaupun pergi ke tempat tts tu kena tinggal bbrp tiang...fie bawak 100km/h je pun aku kena kitai.. scratch

taniah skali lg pada tuan2x yg telah hupgred motornya yg mengagumkan...

pendek citer, selps tts lupa nak pakai jaket riding pulang ke umah (sejuk giler bounce bounce bounce) sambil sambil tu kena tinggal/kitai dgn admin, fie etc...

Sleep Sleep

Andrew,
fie pun kitai ko..mantap2...
eerrr...sape admin yg kitai ko tu?
mesti dia pakai motor hitam mcm kips tapi ada 2 ekzos tu kan...Razz

sekian

salahhhhhhhh...
admin kayo...mesti laa pakai moto baru...
cheers

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by kamalia on Tue 15 Mar - 12:17

Raziskov wrote:helemmekkkkk....bukan ko? scratch

sekian

bukan la jis,
kips ejos duo tu balik ngan den, jauh ke depan
sampai putajaya dia lencong masuk jalan ke pochong. siap babai lagi kat den..

(eden ghaso umah dio kek kajang, tp mlm tu dio poi pochong?!! scratch )

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Raziskov on Tue 15 Mar - 12:18

jimf wrote:

salahhhhhhhh...
admin kayo...mesti laa pakai moto baru...
cheers

eeer...budak pakistan yg pakai fz6 tu ko?What a Face


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by jimf on Tue 15 Mar - 12:23

kamalia wrote:
Raziskov wrote:helemmekkkkk....bukan ko? scratch

sekian

bukan la jis,
kips ejos duo tu balik ngan den, jauh ke depan
sampai putajaya dia lencong masuk jalan ke pochong. siap babai lagi kat den..

(eden ghaso umah dio kek kajang, tp mlm tu dio poi pochong?!! scratch )

woooiiii mabuk ko? tu siang laaa...tengahri buto masa lik dari Klang kawen kudud..

ni kita citer lik mlm tts tu... ko bawa keta... ubat dah makan lum?

(aku turun pucong psl singgah mcd seberang tu, beli double burger hehehehe)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by kamalia on Tue 15 Mar - 12:26

jimf wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:helemmekkkkk....bukan ko? scratch

sekian

bukan la jis,
kips ejos duo tu balik ngan den, jauh ke depan
sampai putajaya dia lencong masuk jalan ke pochong. siap babai lagi kat den..

(eden ghaso umah dio kek kajang, tp mlm tu dio poi pochong?!! scratch )

woooiiii mabuk ko? tu siang laaa...tengahri buto masa lik dari Klang kawen kudud..

ni kita citer lik mlm tts tu... ko bawa keta... ubat dah makan lum?

(aku turun pucong psl singgah mcd seberang tu, beli double burger hehehehe)

tgh mabuk kopi cadok ni..
drunken

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by ariff908 on Tue 15 Mar - 12:27

salam kerinduan diangin lalu....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by kamalia on Tue 15 Mar - 12:36

ariff908 wrote:salam kerinduan diangin lalu....

baru-baru kawen mmg manjang je merindu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by fie on Tue 15 Mar - 13:15

Raziskov wrote:
smolixz wrote:yo...

terlebih dahulu ingin aku ucapkan terima kaseh kepada semua zzrians pd tts jumaat lpas "sporting" dan mengilakan...walaupun pergi ke tempat tts tu kena tinggal bbrp tiang...fie bawak 100km/h je pun aku kena kitai.. scratch

taniah skali lg pada tuan2x yg telah hupgred motornya yg mengagumkan...

pendek citer, selps tts lupa nak pakai jaket riding pulang ke umah (sejuk giler bounce bounce bounce) sambil sambil tu kena tinggal/kitai dgn admin, fie etc...

Sleep Sleep

Andrew,
fie pun kitai ko..mantap2...
eerrr...sape admin yg kitai ko tu?
mesti dia pakai motor hitam mcm kips tapi ada 2 ekzos tu kan...Razz

sekian

hehe mlm tu aku bawak slow je ngan jimf..ko yg segan...jgn malu2 bro..eheheh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by fie on Tue 15 Mar - 13:18

arip best tak kawin lagi,...
takkan dah keje kot,...hehehe

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by adambikers on Tue 15 Mar - 13:34

salam maen kawin2 sume

ok sambung wat keje balik

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by fie on Tue 15 Mar - 13:38

bz betul la abg adam nie....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by eddy 250 on Tue 15 Mar - 13:51

salam apa cer ni??

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by ariff908 on Tue 15 Mar - 14:29

fie wrote:arip best tak kawin lagi,...
takkan dah keje kot,...hehehe

bukan aku la...kot aku bulan depan baru start keje

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: VERSIS 72 - Ipoh nasi ajnag

Post by Sponsored content Today at 14:02


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum