salam perkenalan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Tue 8 Mar - 17:39


aku pun nak bayar yuran TTS ni...nak bayar kat sapa?...kat potz ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Tue 8 Mar - 17:50

nak jawab ker tak nie ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jimf on Tue 8 Mar - 18:16

furqaan wrote:nak jawab ker tak nie ...

mak nenen nak jawab ke nk kutuk?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Tue 8 Mar - 20:26

nanti angkel azim pegi TTS boleh dapat nenen free....tu pun kalu kalau tak kontang...he..he... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Tue 8 Mar - 21:53



Amm ... minta nenen kat awek tue ..laaaa

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Tue 8 Mar - 22:28

kalu yg slalu kutip duit kudud jer... ko byar kat kudud ok.. TQ

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Tue 8 Mar - 22:38

mak nenen,nanti kita wat trip JB la..nak cari awek tu...kalo tak kontang cam mak nenen la bounce

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jimf on Wed 9 Mar - 7:30

Amm wrote:mak nenen,nanti kita wat trip JB la..nak cari awek tu...kalo tak kontang cam mak nenen la bounce

gi JB?? nak ikutttttttt..
lamo den tak jumpo awek buat tshirt tu... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kudud on Wed 9 Mar - 9:02

chaih, kesian budak tu, org tanya elok2, korg asik nak memain ja, ha kang!! isk, set2 ni.. Razz

incik mohd azim b ahmad muzli, kalo nak tau kat sini kita amalkan sifat kekeluargaan, bab2 yuran pnyertaan tu mmg xde, cuma kengkadang tu kalo kita perlukan duit utk kegunaan bersama, spt kalo kita men futsal, kita donate la duit utk baya kan(sbb sama2 main), kalo ade sesapa perlukan bantuan, kita buat la kutipan derma kilat utk mangsa berkenaan.. dan mcm2 lg lah..ape yg penting kita saling hormat menghormati sesama kita..

ape lg eh, kalo ade yg nak tambah ,meh la weh Very Happy
kalo nak tau sifat sebenar zzrianz ni, ade baiknya incik mohd azim b ahmad muzli join tts, biasanya pd jumaat mlm, bkn mlm jumaat tau(kalo mlm jumaat, konfirm sy xde sbb baru kawen Wink)..besa announcement akn dibuat kat topik mari berborak tu, rajin2 la join kat situ yer..

(perrgh, aku rsa ayat pertama yg paling ilmiah sepanjang aku dlm zzrianz ni, tahniah dude!! Razz )
maaf,kalo salah, sila tunjuk ajar ye kengkawan..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 16:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum