Salam Contact Perdana

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 15:19

Amm wrote:dah ghamei ke geng 4 siris kek cni..sapo..

kamu ler..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by furqaan on Wed 2 Mar - 15:21

mat zzr wrote:
Amm wrote:dah ghamei ke geng 4 siris kek cni..sapo..

kamu ler..


wakaka ... huaahhhh .... krem Ooo perot ... mana adaaaaaaaaaaaaaaaaa..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 15:23

furqaan wrote:
furqaan wrote:
Amm wrote:dah ghamei ke geng 4 siris kek cni..sapo..

kamu ler..


wakaka ... huaahhhh .... krem Ooo perot ... mana adaaaaaaaaaaaaaaaaa..

wooiii .. umah orang laa .... berborak merata-rata ..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by furqaan on Wed 2 Mar - 15:25

Cabotzzzzzzzzzzzz............
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by Apai on Wed 2 Mar - 15:31

furqaan wrote:Mat .... geng 4 series ni.. cenggitu laa borak ..kotok ... kotok pastu borak ..

bukan kotok....tapi bergurau senda.... Razz
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 47
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by Adik Kecil on Wed 2 Mar - 15:33

hi aberrt....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by jimf on Wed 2 Mar - 15:36

Adik Kecil wrote:hi aberrt....

sopan santun sungguh...
(tggu laa sat gi kena kutuk... Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by furqaan on Wed 2 Mar - 15:39

jimf wrote:
Adik Kecil wrote:hi aberrt....

sopan santun sungguh...
(tggu laa sat gi kena kutuk... Razz )

macam Aqua...
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by ziex69 on Wed 2 Mar - 15:49

SELAMAT DATANG INCIK Abert!!! cheers

jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai..
lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara razis..

jika soalan incik Abert tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan disini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

jika ada kelapangan, boleh la saudara Abert turun ke TTS (teh tarik session) kat sec 13 shah alam setiap hari jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

di page 1 untuk setiap thread ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan incik Abert boleh la memberikan maklumat kepada saudara razis untuk diupdate didalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda,

di dalam group zzrians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

salam perkenalan dari saya dan selamat berforum cheers
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 16:01

perghh potz...ko cut and paste ke?
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by ziex69 on Wed 2 Mar - 17:17

mat zzr wrote:perghh potz...ko cut and paste ke?

takla... aku copy & paste JER
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by jimf on Wed 2 Mar - 20:45

respek laa pot..
jaga2...nti adam copy & paste jugak... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by faizal_bulat on Wed 2 Mar - 22:34

pergh potz nye salam selamat dtg lain mcm la...

negri sembilan kt mana yo?
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by kamalia on Wed 2 Mar - 23:20

hello abert..!! cheers
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by mat karan on Thu 3 Mar - 8:53

abert wrote:
mat karan wrote:welcome bro abert...

pandai ko ber intro... salam perkenalan.. aku pun zzr lama gak. & kategori org lama jugak... Very Happy

Terima kasih & terharu gan sambutan disini...org lam...motor pun lam.... Very Happy Very Happy Very Happy

p/s:Teringat pengalaman motor jammed dikala bulan mengambang....

motor ko jammed bulan mengembang.. aku punya jammed dikala matahari terpacak kat kepala @ highway.. malam mengembang jammed lain sometime.. Razz

avatar
mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by abert on Thu 3 Mar - 12:35

syd wrote:Hi Abert...

Klu aweks nak jadi anak murid, tersudikah tuan hamba? Kita sama2 ada sticker free Razz

Statement diatas x bley tahan woo..kalau awek dapat sticker free dapat discount hantaran kot?

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by abert on Thu 3 Mar - 12:38

ziex69 wrote:SELAMAT DATANG INCIK Abert!!! cheers

jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai..
lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara razis..

jika soalan incik Abert tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan disini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

jika ada kelapangan, boleh la saudara Abert turun ke TTS (teh tarik session) kat sec 13 shah alam setiap hari jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

di page 1 untuk setiap thread ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan incik Abert boleh la memberikan maklumat kepada saudara razis untuk diupdate didalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda,

di dalam group zzrians ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

salam perkenalan dari saya dan selamat berforum cheers


I like this.... Cool Cool
avatar
abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by abert on Thu 3 Mar - 12:40

mat karan wrote:
abert wrote:
mat karan wrote:welcome bro abert...

pandai ko ber intro... salam perkenalan.. aku pun zzr lama gak. & kategori org lama jugak... Very Happy

Terima kasih & terharu gan sambutan disini...org lam...motor pun lam.... Very Happy Very Happy Very Happy

p/s:Teringat pengalaman motor jammed dikala bulan mengambang....

motor ko jammed bulan mengembang.. aku punya jammed dikala matahari terpacak kat kepala @ highway.. malam mengembang jammed lain sometime.. Razz



Huhu..kalau jammed dikala matahari terpacak mau terbakor dibuat nyer...tahniah di atas kesabaran bro..ikutkan hati...kita bakor ajer....
avatar
abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by syd on Thu 3 Mar - 15:57

abert wrote:
syd wrote:Hi Abert...

Klu aweks nak jadi anak murid, tersudikah tuan hamba? Kita sama2 ada sticker free Razz

Statement diatas x bley tahan woo..kalau awek dapat sticker free dapat discount hantaran kot?

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Abert...seb baik dapat sticker free masa anak dah dua! heheheheee...
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by mat karan on Thu 3 Mar - 17:42

syd wrote:
abert wrote:
syd wrote:Hi Abert...

Klu aweks nak jadi anak murid, tersudikah tuan hamba? Kita sama2 ada sticker free Razz

Statement diatas x bley tahan woo..kalau awek dapat sticker free dapat discount hantaran kot?

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Abert...seb baik dapat sticker free masa anak dah dua! heheheheee...
hehe... sekali dapat awek anak dua la bro.. Laughing
avatar
mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by abert on Thu 3 Mar - 17:45

Hahaha...minggu nie ader tt x?
avatar
abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by syd on Thu 3 Mar - 18:20

Selalunya ada..... Biasanya diorg oficially bagitau esok. Nanti Abert check kat thread borak. Tapi hati kena kental, sbb tts biasa start kul 12 am, kecuali ada game futsal.

Nanti datang Ya!!

Razz
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by abert on Fri 4 Mar - 2:42

syd wrote:Selalunya ada..... Biasanya diorg oficially bagitau esok. Nanti Abert check kat thread borak. Tapi hati kena kental, sbb tts biasa start kul 12 am, kecuali ada game futsal.

Nanti datang Ya!!

Razz

Insyaallah...sy kat sini pun tt seminggu sekali start kul 12am tp tt komuniti rukun tetangga... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by faraways on Fri 11 Mar - 10:52

selamat pengantin baru eaaaabort! ker?
avatar
faraways

Posts : 12
Join date : 14/12/2010
Age : 32
Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by syd on Fri 11 Mar - 17:33

faraways wrote:selamat pengantin baru eaaaabort! ker?

ko ni demam pengantin ke ferus oii....main beloooon balun jerr..hik hik Surprised
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Contact Perdana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum