RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ManCaL on Tue 22 Feb - 18:45

malu gak la..

nmpk mcm best aje ride nih...xpe bior compom last minit jadi ke x baru org x marah..eheheh

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by faizal_bulat on Wed 23 Feb - 8:35

sama spt di atas..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ManCaL on Wed 23 Feb - 11:40

faizal_bulat wrote:sama spt di atas..

i likee..dear Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Dinz on Thu 24 Feb - 11:54

List rider :

1. Jamal - LC135
2. Dinz - GT128
3. Mat ZZR - ZZR 500
4. ManCal
5. Faizal Bulat
6. Jimf
7. Vigo

lai lai.............

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by faizal_bulat on Thu 24 Feb - 16:56

pakdinz kalu jadi ke idak esok den kobarkan la.. lpas tu mybe acara blik dr kemeren den x ikut jalan raub.. den turun ikut tapah balik.. sekian..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ManCaL on Thu 24 Feb - 23:43

faizal_bulat wrote:pakdinz kalu jadi ke idak esok den kobarkan la.. lpas tu mybe acara blik dr kemeren den x ikut jalan raub.. den turun ikut tapah balik.. sekian..

sama seperti di atas cuma still geder-gedar pergi dan balik sesama..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Fri 25 Feb - 11:46

Dinz wrote:List rider :

1. Jamal - LC135
2. Dinz - GT128
3. Mat ZZR - ZZR 500
4. ManCal
5. Faizal Bulat
6. Jimf
7. Vigo- time balik kompom ada hal keluarga bounce
lai lai.............

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Fri 25 Feb - 11:53

lampu hijau den masih lum bernyala...
tgk cuba ganti bulb yg terbako tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Amm on Fri 25 Feb - 12:05

ziex69 wrote:
Dinz wrote:List rider :

1. Jamal - LC135
2. Dinz - GT128
3. Mat ZZR - ZZR 500
4. ManCal
5. Faizal Bulat
6. Jimf
7. Vigo- time balik kompom ada hal keluarga bounce
lai lai.............

Dah join ngan bigo 15 taun....kalao tak de hal yg pelik.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ManCaL on Sat 26 Feb - 1:22

RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

1. Jamal - LC135
2. Dinz - GT128
3. Mat ZZR - ZZR 500
4. ManCal : Maaf xdpt polow kenaq pi berkempen kek merlimau
5. Faizal Bulat
6. Jimf
7. Vigo- time balik kompom ada hal keluarga
lai lai............. [quote]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Sat 26 Feb - 13:38

setau den yg kompom poi as at tongah mlm semlm ialah :-

1, pakdin - gt128
2. pot - lc
3. matzzr - jaguh
4. kamal - lc

maaf den terpksa tarik diri atas keperluan keluarga selain dari tidak mahu jadi sebab utk korang slow lak ride nti...expai den max 90kmh ajo... x dayo pinggang den... kalu ado sym kompom den ikut...


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Amm on Sat 26 Feb - 14:34

Tak pe JimF,kita tunggu ride Trans Sahara yang akan diterajui oleh Mat ZZR aka Eli

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by adambikers on Sat 26 Feb - 19:55

kasik hapdate skit geng2 metal butt ride nih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sat 26 Feb - 23:02

hah...ada ride transttwangsa...apsal aku tak tahu ni?... scratch

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Dinz on Sat 26 Feb - 23:21

Alhamdulillah,
1. Semua selamat pergi dan kembali
2. Tiada break down, cuma motor anak kerbau tak boleh start kat raub dan conclusionnya -connection wayar kat bateri longgar.
3. Cuaca baik
4. Ride utk panjat gunung Brincang telah tercapai utk ride ksli ini walaupun naik cub.
5. Semua rider pueh hati.

Riders :
1. Mat ZZR - ZZR500
2. Kamal - LC
3. Potenza - LC
4. Pak Din - GT

- Golek tayar jam 9.15 dr RnR Rawang dan sampai Tapah jam 11.00 am.
- Sampai Kameren jam 12.00.
- Sampai puncak Gunung Brincang jam 1.00 dan terus Tea time kat BOH
Ctr, Ladang Sg Palas.
- Dr Ringlet jam 4.15pm dan ride non stop sampai Raub jam 6.00pm
- Makan kat Raub dan gerak samapi RnR Genting Sempah jam 8.30 pm

Gambar akan menyusul dr Mat ZZR.


Nak sambung betulkan pinggang jap......

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 0:03

aku tambah sikit lagi...

total milage 504km.
top speed - 90kmj (meter aku) meter LC dan GT ialah 130kmj...

nasi ayam kat masjid raub sangat sedap...mee kari dia biasa saja...aku touchdown kat rumah 9.30 pm...maknanya cukup 12 jam on the road....endurance...

tak pernah aku ride sejauh ni dgn kelajuan 90kmj...rekod baru..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by eddy_Gpang on Sun 27 Feb - 0:35

mat zzr wrote:aku tambah sikit lagi...

total milage 504km.
top speed - 90kmj (meter aku) meter LC dan GT ialah 130kmj...

nasi ayam kat masjid raub sangat sedap...mee kari dia biasa saja...aku touchdown kat rumah 9.30 pm...maknanya cukup 12 jam on the road....endurance...

tak pernah aku ride sejauh ni dgn kelajuan 90kmj...rekod baru..

aku pun tak tau nasi ayam kat situ sedap...balik kg kena try ni!
congrat riders

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 9:27

makan kat sebelah mesjid pekan raob.

mat,
awek indon juai stoberi ada hantar meset tak??
hanya kerana awek indon, awek omputih kamu tinggalkan matt???

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 10:32

kamalia wrote:makan kat sebelah mesjid pekan raob.

mat,
awek indon juai stoberi ada hantar meset tak??
hanya kerana awek indon, awek omputih kamu tinggalkan matt???

aweks indon tu cakap banyak lah ...boring aku...
aweks omputis tu aku dah hantar balik ke hotel Concorde...dia ckp kalau ada ride..dia nak ikut lagi...pasti dia bagi duit petrol USD100...

ko simpan lah gambar ni utk kenangan.




mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 10:39

eddy_Gpang wrote:
mat zzr wrote:aku tambah sikit lagi...

total milage 504km.
top speed - 90kmj (meter aku) meter LC dan GT ialah 130kmj...

nasi ayam kat masjid raub sangat sedap...mee kari dia biasa saja...aku touchdown kat rumah 9.30 pm...maknanya cukup 12 jam on the road....endurance...

tak pernah aku ride sejauh ni dgn kelajuan 90kmj...rekod baru..

aku pun tak tau nasi ayam kat situ sedap...balik kg kena try ni!
congrat riders

ko try lah...aku makan nasi ayam tu cuma 2 minit saja...habis....tak berapa selera...

adake patut...dah ride endurance...tengahari tak makan...asyik makan stoberi dgn jagung jer...pastu makan waffle...pastu makan cupcake....pastu makan baked beans...perut aku perut org melayu...kena makan nasik jugak...






mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 11:25

matt tak bercakap utk 2 minit,
menumpukan perhatian pada nasi ayam & mee kari

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by adambikers on Sun 27 Feb - 11:48

sib baik aku tk bwk ksr chempiang aku.. kalau tk konpom kena tinggal..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 11:53

adambikers wrote:sib baik aku tk bwk ksr chempiang aku.. kalau tk konpom kena tinggal..

tak kena tinggal arr....all the way 90kmj....aku serius ni....performance LC dan GT telah difahami.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 12:16

mat zzr wrote:
adambikers wrote:sib baik aku tk bwk ksr chempiang aku.. kalau tk konpom kena tinggal..

tak kena tinggal arr....all the way 90kmj....aku serius ni....performance LC dan GT telah difahami.....

GT membuktikan keupayaan dari genting sempah ke gombak..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 12:50

diatas puncak gunung brinchang...

mengigil kesejukan...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Sponsored content Today at 18:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum