RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Thu 16 Jun - 16:43

jimf wrote:Pehtu balik laaa... ke nk singgah Chamang...mandi sungai kejap sebelum gerak lik?

balik ikutla Fraser ke, Cameron ke, barula dinamakan Trans TTwangsa

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Thu 16 Jun - 16:49

abg Dol leh join ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Thu 16 Jun - 16:50

abg dol wrote:saya nak join leh ke?

tak boleh la abg dol, ride ni untuk motot kecik JER

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 17:20

ziex69 wrote:
abg dol wrote:saya nak join leh ke?

tak boleh la abg dol, ride ni untuk motot kecik JER

oiiitttt....gilopo....sendiri tanya sendiri jawap....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Thu 16 Jun - 17:25

belum naik titiwangsa aku leh pengsan dah camni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 17:26

jimf wrote:belum naik titiwangsa aku leh pengsan dah camni....

bawak tali....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Thu 16 Jun - 17:59

mat zzr wrote:
jimf wrote:belum naik titiwangsa aku leh pengsan dah camni....

bawak tali....

wat pe... tolak dgn kaki aje laaaaa Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Thu 16 Jun - 18:03

WOI... jadi ke tak ni?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Fri 17 Jun - 10:09

ziex69 wrote:WOI... jadi ke tak ni?

potz...ko roger lah sama pak dinz...aku kalau nak sotride hari sabtu ni ok...susah susah kita bertiga pun jadi...tapi lagi ramai lagi bagus lah...tapi aku takkan naik jaguh lah...motor FZi ko tu power sangat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Fri 17 Jun - 11:31

mat zzr wrote:

potz...ko roger lah sama pak dinz...aku kalau nak sotride hari sabtu ni ok...susah susah kita bertiga pun jadi...tapi lagi ramai lagi bagus lah...tapi aku takkan naik jaguh lah...motor FZi ko tu power sangat...


aku x der creditler, ko JER la roger pak dinz. Kalo pak dinz naik er6, ko lak naik zzr, abisla aku berbukit2 kena tinggal, harap2 jimf bawak ex5 JER la

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Fri 17 Jun - 12:48

aku mmg kompom bawa ex5 laaaa pot...
aku baru kuar mtg ni...
silap2 kena tugas lak minggu tu....ada GLC expo kat KLCC...
ni gara2 adam maleh nk koje, aku lak kena standby...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ziex69 on Fri 17 Jun - 14:27

fulartzzzz larrrr bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Chef Bob on Fri 17 Jun - 15:05

suzuki best 110rr boleh polow ke?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Fri 17 Jun - 15:27

ziex69 wrote:fulartzzzz larrrr bounce

sorry bang...
kita merancang, tuhan menentukan.... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Amm on Fri 17 Jun - 16:12

jimf wrote:sorry bang...
kita merancang, tuhan menentukan.... Sad

Kudud,ko jgn rancang2...balun JER.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kudud on Fri 17 Jun - 16:19

Amm wrote:
jimf wrote:sorry bang...
kita merancang, tuhan menentukan.... Sad

Kudud,ko jgn rancang2...balun JER.....

BULEH CAYA KE antieAMM? Suspect

pape pun takziah la uncle jimf, semoga selamat semua yer..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Apai on Fri 17 Jun - 16:48

Sedih siot takde saper nak ajak2 ayam kat aku...mentang2 lah aku takde FZ.....ride ngan Chef Bob lah...sebab aku pun ada motot Suzuki...Suziku kena Smash! Crying or Very sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by adambikers on Fri 17 Jun - 17:55

jimf wrote:aku mmg kompom bawa ex5 laaaa pot...
aku baru kuar mtg ni...
silap2 kena tugas lak minggu tu....ada GLC expo kat KLCC...
ni gara2 adam maleh nk koje, aku lak kena standby...

lalalala..kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Fri 17 Jun - 21:54

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:

potz...ko roger lah sama pak dinz...aku kalau nak sotride hari sabtu ni ok...susah susah kita bertiga pun jadi...tapi lagi ramai lagi bagus lah...tapi aku takkan naik jaguh lah...motor FZi ko tu power sangat...


aku x der creditler, ko JER la roger pak dinz. Kalo pak dinz naik er6, ko lak naik zzr, abisla aku berbukit2 kena tinggal, harap2 jimf bawak ex5 JER la

tunda dulu lah ride ni...jimf ada hal kematian...takde jimf tak best lah...tak de sapa nak kitai aku bertalu talu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 10:48

woi kata nak buat 26hb nih...kasi kompom la... senang aku aku nak pasang power commander kat FZi aku nih.... karang kena tinggal plak... FZi nih klu pakai stendet cengini alamat kena ikat kat moto ko la Redzman time naik bukit..... ...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Mon 20 Jun - 10:55

salam...
den sorang aje takleh minggu ni...
hal kematian tu mggu lepas.. minggu ni kena bertugas kat klcc lak..
maaf laa.. korang teruskan laa.. dh xde rezeki den..
lain kali aje laa den ride poi penang dgn jipjo...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 20 Jun - 11:57

jimf wrote:salam...
den sorang aje takleh minggu ni...
hal kematian tu mggu lepas.. minggu ni kena bertugas kat klcc lak..
maaf laa.. korang teruskan laa.. dh xde rezeki den..
lain kali aje laa den ride poi penang dgn jipjo...

ye la...manakan enggang terbang sama dengan si pepet pipit..... almaklum la hamerikan ninja kan dah nak siap ....

takpe...takpe.....

Pot moh kite ujung minggu nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Mon 20 Jun - 12:08

enggang dgn pipit samaaa laaaa.... bhgain punai nya.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Mon 20 Jun - 13:35

Sabtu ke Ahad?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Apai on Mon 20 Jun - 13:41

jimf wrote:enggang dgn pipit samaaa laaaa.... bhgain punai nya.. Razz

dua-dua pun leh terbang...tapi pipit boleh selit2..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Sponsored content Today at 20:12


Sponsored content


Back to top Go down

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum