RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Raziskov on Tue 1 Mar - 21:58

ada kawan jimf cakap kat aku dulu kalau superbike kalau bawak slow2 nnt valve dia terbakar...aku percaya jer pasal aku pakai motor geput...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Guest on Tue 1 Mar - 22:51

bukan setakat valve tebakar... hati pun tebakar gak... ni pun kwn jimf yg bagitau la..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 10:02

aku nengok apa apa jenis superbike pun bila naik jalan tapah -kameren...semua kena tinggal dgn LC dan GT...samada rider kabchai tu power atau motor kapchai senang nak handel...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kudud on Wed 2 Mar - 10:18

puhh, jgn ckp kat sini bang, marah adam nnti, dia bkn buleh dgr muto2 superbike kena kitai ngan cup ni(kalo muto2 gheput mmg kami x kisah la, da besa kena kitai)..
xpasal2 dia ajak betel kang.. *sebek adam xnampak stetment ni..huhh(berpeluh2 kave ayat abgAWIE ni Very Happy )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 10:49

kudud wrote:puhh, jgn ckp kat sini bang, marah adam nnti, dia bkn buleh dgr muto2 superbike kena kitai ngan cup ni(kalo muto2 gheput mmg kami x kisah la, da besa kena kitai)..
xpasal2 dia ajak betel kang.. *sebek adam xnampak stetment ni..huhh(berpeluh2 kave ayat abgAWIE ni Very Happy )

dah mmg itu kenyataan...buat ape nak kaber?...nak batel...cari potz,kamal,pak dinz...aku tengok depa main korner...kecut tolo...korner tepi gaung tu..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Apai on Wed 2 Mar - 11:43

Raziskov wrote:ada kawan jimf cakap kat aku dulu kalau superbike kalau bawak slow2 nnt valve dia terbakar...aku percaya jer pasal aku pakai motor geput...Very Happy

sekian

Ada kawan aku ckp....moto beso kalau bawak slow...valve tak main...boleh jem!.....aku percaya jugak sebab tu aku selau bawak laju2 sampai piston pun retak dan macam2 munyi kat enjin....tak taulah pulaqk kalau info nie tak apply ngan moto reput aku.... Embarassed

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Apai on Wed 2 Mar - 11:45

mat zzr wrote:
kudud wrote:puhh, jgn ckp kat sini bang, marah adam nnti, dia bkn buleh dgr muto2 superbike kena kitai ngan cup ni(kalo muto2 gheput mmg kami x kisah la, da besa kena kitai)..
xpasal2 dia ajak betel kang.. *sebek adam xnampak stetment ni..huhh(berpeluh2 kave ayat abgAWIE ni Very Happy )

dah mmg itu kenyataan...buat ape nak kaber?...nak batel...cari potz,kamal,pak dinz...aku tengok depa main korner...kecut tolo...korner tepi gaung tu..

setuju...MatZZR...aku dulu2 kalau bawak proton saga kat karak brani betel ngan BMW!.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 11:56

Wah...en Apai...dah pakai BMW rupanya...berapa series?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Raziskov on Wed 2 Mar - 12:09

Apai tu dah 4 series la boss...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Guest on Wed 2 Mar - 12:53

Raziskov wrote:Apai tu dah 4 series la boss...Razz

sekian

HUAH..HUAH..HUAH....mantop wooo!!!... banyak santan....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Wed 2 Mar - 15:00

so...ado ko jalan tembus dari fraser ke cameron?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Apai on Wed 2 Mar - 15:06

ZAM@GHIMEH wrote:
Raziskov wrote:Apai tu dah 4 series la boss...Razz

sekian

HUAH..HUAH..HUAH....mantop wooo!!!... banyak santan....

Bukan itu sajer.....saham pun naik gak sebab bila masuk 4 series nie......tak gelojoh, tak ganaz...apa pun dibuat dgn penuh hemah!...tak caya tanya jimmf yg lebih awal masuk 4 series... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Wed 2 Mar - 15:08

Apai wrote:
Bukan itu sajer.....saham pun naik gak sebab bila masuk 4 series nie......tak gelojoh, tak ganaz...apa pun dibuat dgn penuh hemah!...tak caya tanya jimmf yg lebih awal masuk 4 series... Laughing

jgn kacau aku leh apai?...ni tgh sibuk kursus nak masuk 5 series lak... pirat

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 15:10

jimf wrote:so...ado ko jalan tembus dari fraser ke cameron?

mana adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................kena lalu felda sg koyan jugak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by furqaan on Wed 2 Mar - 15:12

Mat zzr nko buat la syok ride gi haatyai ... baru ramai penyertaan .. teman percaya .. orang yg pertama masuk nama ... Amm..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Wed 2 Mar - 15:22

furqaan wrote:Mat zzr nko buat la syok ride gi haatyai ... baru ramai penyertaan .. teman percaya .. orang yg pertama masuk nama ... Amm..

duit nak buat passport ke siyam dah aku habiskan utk bayar saman...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Thu 3 Mar - 10:05

topik ni dah boleh alih ke gallery...aku dah habis gambar.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Amm on Thu 3 Mar - 10:47

mat zzr wrote:topik ni dah boleh alih ke gallery...aku dah habis gambar.

buat apa masuk galeri,hanto jer kat muzium....ni kira barang antik la cam mak nenen...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by syd on Thu 3 Mar - 18:27

Amm wrote:
mat zzr wrote:topik ni dah boleh alih ke gallery...aku dah habis gambar.

buat apa masuk galeri,hanto jer kat muzium....ni kira barang antik la cam mak nenen...

Mak nenen tu saper? Besar ke kopek dia, sampai digelar mak nenen. cer citer..cer citer! What a Face

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by furqaan on Thu 3 Mar - 20:47

syd wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:topik ni dah boleh alih ke gallery...aku dah habis gambar.

buat apa masuk galeri,hanto jer kat muzium....ni kira barang antik la cam mak nenen...

Mak nenen tu saper? Besar ke kopek dia, sampai digelar mak nenen. cer citer..cer citer! What a Face

ada yg kena kalaripayat nie kang... tak mengata sehari tak sah ker... errr Sya mak nenen tak der nenen ... tapi selalu gak cari nenen...maaf bang Nijuan ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Thu 3 Mar - 21:36

kekadang cian gak kat mak nenen..dari pagi sampai malam kena kutok..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by faizal_bulat on Thu 3 Mar - 22:51

nenen tu ubt kuat ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Adik Kecil on Fri 4 Mar - 8:58

mat zzr wrote:kekadang cian gak kat mak nenen..dari pagi sampai malam kena kutok..

tag team kutuk dah bersimpati...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kudud on Fri 4 Mar - 9:06

mencurat..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Fri 4 Mar - 9:21

kalu kat titiwangsa ni masa nenen kuyah petai sekali pun sodapppp....

NJ ni lama tak main gitar kot...psl tu mencurat aje... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Sponsored content Today at 11:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum