RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 16:04


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 16:06


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 16:07

nasib baik ada anak mat salleh tolong amekkan gmbr ni kan..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by furqaan on Sun 27 Feb - 16:21

mat zzr wrote:Kumpulan POP terhangat dipasaran...

The "BOH" Janz.....

Dari kiri..

vocal - pok dinz
base guitar - potz
drummer - mat zzr
lead guitar - kamal


Lawak giler la korang .. macam real laaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 16:30

mat zzr wrote:

aku pon tak paham apa konsep gmbr ni... Very Happy
kena tanya pengarah photographer

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by furqaan on Sun 27 Feb - 16:35

perginyer 4 orang ...gempak giler .. cayalah ... suspek teman ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by eddy_Gpang on Sun 27 Feb - 16:53

mmg gaya bohjan.. cayalah

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Dinz on Sun 27 Feb - 17:39

Tukau moto la lepas ni.... aku dah pulas abis, siap tunduk lagi, tiba-tiba rasa laju lak.......oooo pot tolak rupenya..

Tapi Kamal tetap cempian jalan bukit dgn LC pinjam...

Lain kali kalau naik ride pakai cub, kena pinjam LC.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by jimf on Sun 27 Feb - 18:34

ko mmg hampeh laaa matzzr..
kalu aku tau ko naik zzr5, kompom aku ikut bawa DK...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by faizal_bulat on Sun 27 Feb - 19:40

korang berempat mmg kental... gilo kentang.. tahniah...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 21:01

jimf wrote:ko mmg hampeh laaa matzzr..
kalu aku tau ko naik zzr5, kompom aku ikut bawa DK...

kompom lagi lambat kita smpi kolumpo eehhehhhee... !!
gurau je bang long... Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 21:10

Dinz wrote:Tukau moto la lepas ni.... aku dah pulas abis, siap tunduk lagi, tiba-tiba rasa laju lak.......oooo pot tolak rupenya..

Tapi Kamal tetap cempian jalan bukit dgn LC pinjam...
Lain kali kalau naik ride pakai cub, kena pinjam LC.

ada cobaan memutarbelit sejarah nmpknya.. Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 21:41

jimf wrote:ko mmg hampeh laaa matzzr..
kalu aku tau ko naik zzr5, kompom aku ikut bawa DK...

aku tak pernah sebut pun nak naik jaguh...pak dinz yg tulis...

tak pe...pasni kita ripit ride transTT...boleh kita hiking Gunung Brinchang...setengah jam je hiking...

tapi ada fenomena dah berlaku semasa motor aku naik gunung ni...masa pakai gear 1...motor semput...pulas trotel lebih kena ram kuat baru boleh naik....aku saspek penunggu gunung dah menumpang...ropa ropanya...kejadian yg sama juga berlaku rider yg selalu naik genting hglnd...dikatakan kandungan oksigen di kawasan tinggi adalah rendah..jadi pembakaran enjin menjadi tidak sempurna...turun gunung...matikan enjin...dah jadi macam beskal...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 21:43

kamalia wrote:
Dinz wrote:Tukau moto la lepas ni.... aku dah pulas abis, siap tunduk lagi, tiba-tiba rasa laju lak.......oooo pot tolak rupenya..

Tapi Kamal tetap cempian jalan bukit dgn LC pinjam...
Lain kali kalau naik ride pakai cub, kena pinjam LC.

ada cobaan memutarbelit sejarah nmpknya.. Mad

agak agak lah pok dinz...aku yg sentiasa kat belakang ni nampak ko jer yg lead...potz yg mencucuk dari kiri kanan pun tak berjaya pintas...mcm cub prix....tu belum aku citer ko fight dgn ex5 lagi tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 21:49

kita minum dulu...minum teh BOH...secawan RM4.50...tapi rasa sama jer mcm kat rumah...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 21:52

mat zzr wrote:
jimf wrote:ko mmg hampeh laaa matzzr..
kalu aku tau ko naik zzr5, kompom aku ikut bawa DK...

aku tak pernah sebut pun nak naik jaguh...pak dinz yg tulis...

tak pe...pasni kita ripit ride transTT...boleh kita hiking Gunung Brinchang...setengah jam je hiking...

tapi ada fenomena dah berlaku semasa motor aku naik gunung ni...masa pakai gear 1...motor semput...pulas trotel lebih kena ram kuat baru boleh naik....aku saspek penunggu gunung dah menumpang...ropa ropanya...kejadian yg sama juga berlaku rider yg selalu naik genting hglnd...dikatakan kandungan oksigen di kawasan tinggi adalah rendah..jadi pembakaran enjin menjadi tidak sempurna...turun gunung...matikan enjin...dah jadi macam beskal...

masa mula2 smpi puncak brinchang tu,
rasa nak tergelak pun ada, rasa nak tikam perut ko pun ada.
sbb ko kata mto sempot sbb udara nipis, kurang oksigen
aku ingat citer main2, rupanya fakta ya.. hehehe...!! sori abg mat.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 21:53

makan nasi lemak plak...kalau kat KL sebungkus singgit...tapi kat sini sebungkus RM3.50...terpaksa aku makan 4 bungkus saja...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 21:57

roti hotdog ni kalau kat Jusco RM1.30 saja...tapi kat sini RM5.00 sebijik...terpaksa lah aku makan 3 bijik saja...

kamal tu makan eskrim mahal...kalau kat KL singgit satu...kat sini satu soploh hinggit...dia makan 2 saja...

potz plak...beli secawan teh saja...pastu asyik tambah air panas...dapat 4 cawan...bagus skill ni...

pok dinz...lepas dapat balut sebatang senyum lah dia...tak makan pun takpe...





Last edited by mat zzr on Sun 27 Feb - 22:18; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by kamalia on Sun 27 Feb - 22:00

bagus la abg matt ni,
boleh jadik lecturer matematik tambahan

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 22:02

pekerja baru ladang teh BOH..


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by furqaan on Sun 27 Feb - 22:03

mat zzr wrote:makan nasi lemak plak...kalau kat KL sebungkus singgit...tapi kat sini sebungkus RM3.50...terpaksa aku makan 4 bungkus saja...



Hammmpeeesssssssssssssssss..................

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 22:16

pok dinz dan kamaleko terpegun seketika apabila kelihatan kelibat burung cenderawasih terbang melintas...gambar burung tak dapat tangkap sebab burung dah tak kelihatan dimana mana...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 22:23

bila aku baca sign board ni...seram aku rasa...dah lah atas gunung....date nya 20 december 2011....


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 22:27

berjaya sampai...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by mat zzr on Sun 27 Feb - 22:30

Gunung Irau...boleh hiking ke sini...next ride ok...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE TRANS TTWANGSA-BACK TO NATURE II

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum