mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

View previous topic View next topic Go down

mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by BLUE DEMON on Tue 1 Feb - 14:38

tok tok semua
patik mencari carb zzr250 yg second/baru asal tak kong atau tak banyak cikadak mengkarung.....

tok tok kot tau info lah ya.....
makasih

carb saya mungkin dah haus besinya dimamah usia tua

nak buat pembedahan jantung peparu zzr kawe sebab banyak isap okok dah kena cancer......

BLUE DEMON

Posts : 86
Join date : 27/10/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by faizal_bulat on Tue 1 Feb - 16:19

badjet berapa? aku leh carikan.. kat aku skrng ni pun ada sebiji.. tu pun aku wat spare.. kat meng keong pun ada satu.. dia nk tolak RM550..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by BLUE DEMON on Wed 2 Feb - 9:50

faizal_bulat wrote:badjet berapa? aku leh carikan.. kat aku skrng ni pun ada sebiji.. tu pun aku wat spare.. kat meng keong pun ada satu.. dia nk tolak RM550..

yg abg punya la jom kita try laaaaa.............

meng keong tu kat ner ????

BLUE DEMON

Posts : 86
Join date : 27/10/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by BLUE DEMON on Wed 2 Feb - 9:54

sebab carb aku sekarang ni makan duit.......dah 400 abis bila aku dok kira kira
tuk sebis dia sampai 2x aritu
sebelom dia jadi lubok........sebih baik aku ceraikan dia

BLUE DEMON

Posts : 86
Join date : 27/10/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by faizal_bulat on Wed 2 Feb - 14:23

BLUE DEMON wrote:sebab carb aku sekarang ni makan duit.......dah 400 abis bila aku dok kira kira
tuk sebis dia sampai 2x aritu
sebelom dia jadi lubok........sebih baik aku ceraikan dia

ok dlm proses pencarian .. supplier ckp ada... yg aku punya tu nk wat spare la der..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by BLUE DEMON on Thu 3 Feb - 10:36

ooh ada kat supplier.....leh dapat herga berapa tu ek ?

BLUE DEMON

Posts : 86
Join date : 27/10/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by faizal_bulat on Thu 3 Feb - 15:34

BLUE DEMON wrote:ooh ada kat supplier.....leh dapat herga berapa tu ek ?

aku dh PM ko.. please cek.. tq

p/s- brg2 lain untuk zzr250 aku leh carikan.. mcm camshaft 2nd.. dan lain2.. TQ

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mencari carb zzr250 ori/local/oem baru/second

Post by Sponsored content Today at 12:00


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum