Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by ni_juan82 on Tue 1 Feb - 12:04

Salam kepada kawan. Ada small announcement kat link:

[You must be registered and logged in to see this link.]

Kepada Ngah Ajis, diharap redha dengan dugaan yang mendatang.

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by mat zzr on Tue 1 Feb - 12:27

nawza wrote:salam dan selamat pagi...

hayun jgn x hayun.....!

matzzr ..ekau nak poie ikan bakar kek kg portugis....fuhhhh... scratch ..aku x tau plak ade org kita yg bukak kdai ikan bkar kat situ...biasenya org2 kat situ jer yg bukak gerai ikan bkar ...stendent laaa skali dgn air yg botol nye ade gmbar rimau.....ko layan ker...????... affraid ..

klau ko nak poie sonang jo...ekau tau ghumah den kannn...dr smpag trafik light padang temu..ko ambik kanan..terus ke ujung pasir....lepas petronas...lepas 7Eleven...dpan skit ade kdai motor ...pastu ade smpang ke kiri...nanti ko nampak pintu gerbang besar..dia tulis..selamat datang ke kg portugis...pastu ko terusssss jer....jumpe laa deretan kedai ...mcm2 ada... drunken ....

ape2 hal call den....hari nie den koje....ptg baru balik...!!

Tok sedeng....aku dengar kat sinar fm ...katanya melaka banjir....bandar melaka pun banjir ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by nawza on Tue 1 Feb - 13:35

mat zzr wrote:
nawza wrote:salam dan selamat pagi...

hayun jgn x hayun.....!

matzzr ..ekau nak poie ikan bakar kek kg portugis....fuhhhh... scratch ..aku x tau plak ade org kita yg bukak kdai ikan bkar kat situ...biasenya org2 kat situ jer yg bukak gerai ikan bkar ...stendent laaa skali dgn air yg botol nye ade gmbar rimau.....ko layan ker...????... affraid ..

klau ko nak poie sonang jo...ekau tau ghumah den kannn...dr smpag trafik light padang temu..ko ambik kanan..terus ke ujung pasir....lepas petronas...lepas 7Eleven...dpan skit ade kdai motor ...pastu ade smpang ke kiri...nanti ko nampak pintu gerbang besar..dia tulis..selamat datang ke kg portugis...pastu ko terusssss jer....jumpe laa deretan kedai ...mcm2 ada... drunken ....

ape2 hal call den....hari nie den koje....ptg baru balik...!!

Tok sedeng....aku dengar kat sinar fm ...katanya melaka banjir....bandar melaka pun banjir ke?...

klau bandar melaka banjir ..kompem ghumah den pun tonggolam.... ghaso ehh smalam jer banjir ...itupun kat alor gajah...klau kat melaka taman merdeka..yg dokek ngan sungai..sobolah kilangg... ! hari nie nampak cuaca ok...matahari ada kluar ler... sunny ..tapi awan mega berarak mendung memayungi bumi melaka... Smile sekian berita radio satu...tok sidang... cheers

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Raziskov on Tue 1 Feb - 13:44

Pengumuman:
Memandangkan rumah saya dilanda banjir buat kali ke-2 dalam masa 2 bulan berturut2..dan agak mengecewakan lagi bila bantuan dari pihak berwajib masih belum diterima dari banjir yg pertama hingga sekarang samada dlm bentuk kewangan mahupun makanan..bukan mengharap sgt tapi bila check hanya kroni2 jer yg dpt bantuan...pundekkkk betol la...muka YB jgn ckp la..tak nampak batang hidung..JKKK...lagi mcm hareemmm..(kesian betol org tua kat kg tu..).. Mad

maka MAJLIS KENDURI DOA SELAMAT PADA SABTU INI BERSAMAAN 5HB FEB 2011 DITUNDA KEPADA SATU TARIKH YG AKAN DIBERITAHU KELAK.

Minta maap byk2 atas perkara di atas...insyallah jika ada rezeki anda semua akan dijemput ke Melaka bagi memeriahkan majlis.

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by syd on Tue 1 Feb - 13:54

Bang ajis kat KL ke?

Mai la datang umah kami malam ni, ada doa selamat befday Mamer ngn Nanie.
<3

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Raziskov on Tue 1 Feb - 13:58

syd wrote:Bang ajis kat KL ke?

Mai la datang umah kami malam ni, ada doa selamat befday Mamer ngn Nanie.
<3

sorry sya...mmg tak dpt dtg sbb nak fly ke Cameron petang ni..Very Happy
next time insyallah...kim salam ngan Ony eekk... Laughing

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by nawza on Tue 1 Feb - 14:00

Raziskov wrote:Pengumuman:
Memandangkan rumah saya dilanda banjir buat kali ke-2 dalam masa 2 bulan berturut2..dan agak mengecewakan lagi bila bantuan dari pihak berwajib masih belum diterima dari banjir yg pertama hingga sekarang samada dlm bentuk kewangan mahupun makanan..bukan mengharap sgt tapi bila check hanya kroni2 jer yg dpt bantuan...pundekkkk betol la...muka YB jgn ckp la..tak nampak batang hidung..JKKK...lagi mcm hareemmm..(kesian betol org tua kat kg tu..).. Mad

maka MAJLIS KENDURI DOA SELAMAT PADA SABTU INI BERSAMAAN 5HB FEB 2011 DITUNDA KEPADA SATU TARIKH YG AKAN DIBERITAHU KELAK.

Minta maap byk2 atas perkara di atas...insyallah jika ada rezeki anda semua akan dijemput ke Melaka bagi memeriahkan majlis.

sekian

nie yg aku MARAH nie....bab2 mcm nie laa...time mengundi bkan main lagi..selut pun diredah..banjir pun direnangi...tapi dah pilih mcm UNGKA SOROK ANAK...hampehh sgguhh...! Jis masuk dlm Portal Eaduan Melaka .. [You must be registered and logged in to see this link.] .. x do nanti den call pak ali.... Laughing .. byakkan bersabar Jis...ado hikmah ehh tue...! Klau hari lain insyallah..jenab akan turun...

~ jis jgn lupe beli tilam air.... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by syd on Tue 1 Feb - 14:20

Raziskov wrote:
syd wrote:Bang ajis kat KL ke?

Mai la datang umah kami malam ni, ada doa selamat befday Mamer ngn Nanie.
<3

sorry sya...mmg tak dpt dtg sbb nak fly ke Cameron petang ni..Very Happy
next time insyallah...kim salam ngan Ony eekk... Laughing

sekian

Oppss! sory bang. hepi honeymoon!!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by jefnoka1 on Tue 1 Feb - 14:38

nawza wrote:
Raziskov wrote:Pengumuman:
Memandangkan rumah saya dilanda banjir buat kali ke-2 dalam masa 2 bulan berturut2..dan agak mengecewakan lagi bila bantuan dari pihak berwajib masih belum diterima dari banjir yg pertama hingga sekarang samada dlm bentuk kewangan mahupun makanan..bukan mengharap sgt tapi bila check hanya kroni2 jer yg dpt bantuan...pundekkkk betol la...muka YB jgn ckp la..tak nampak batang hidung..JKKK...lagi mcm hareemmm..(kesian betol org tua kat kg tu..).. Mad

maka MAJLIS KENDURI DOA SELAMAT PADA SABTU INI BERSAMAAN 5HB FEB 2011 DITUNDA KEPADA SATU TARIKH YG AKAN DIBERITAHU KELAK.

Minta maap byk2 atas perkara di atas...insyallah jika ada rezeki anda semua akan dijemput ke Melaka bagi memeriahkan majlis.

sekian

nie yg aku MARAH nie....bab2 mcm nie laa...time mengundi bkan main lagi..selut pun diredah..banjir pun direnangi...tapi dah pilih mcm UNGKA SOROK ANAK...hampehh sgguhh...! Jis masuk dlm Portal Eaduan Melaka .. [You must be registered and logged in to see this link.] .. x do nanti den call pak ali.... Laughing .. byakkan bersabar Jis...ado hikmah ehh tue...! Klau hari lain insyallah..jenab akan turun...

~ jis jgn lupe beli tilam air.... Twisted Evil
ngah... ko up je dlm fb Ali Rustam... kasi terangkat sama itu YB... takmau keje letak jawatan laaa... hareeemmmm Evil or Very Mad

[You must be registered and logged in to see this link.]

YB2 ni mmg ramai yang bangsat!!!

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Apai on Tue 1 Feb - 14:55

Betapa berat mata memandang....berat lagi yang mengalas bebanan....

Terharu dgn nasib yg menimpa keluarga Ajis di kampung. Melaka tu bukanlah besar!...susah sgt ke pihak yang berkenaan nak beri bantuan?.....kena buat aduan ni jis!....takut bantuan dah dikeluarkan...cuma tak sampai kpd penerima.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Pesang on Tue 1 Feb - 15:11

Salam hayunan,

Sorry kawan...aku kejap ada kejap takde....tapi aku ada sekarang ni. Dah boleh bernafas sket.

Kesian pulak aku tgk Ngah ajis asik kene je. Sabor je lah ajis eh....hehehe. Motor aku tak buat apa lagi ni. Hari2 bwk...seminggu dua ni je tak bwk sbb tak boleh nak start.

Bila ada TTS? mlm ni?

Pesang

Posts : 26
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by nawza on Tue 1 Feb - 15:16

Pesang wrote:Salam hayunan,

Sorry kawan...aku kejap ada kejap takde....tapi aku ada sekarang ni. Dah boleh bernafas sket.

Kesian pulak aku tgk Ngah ajis asik kene je. Sabor je lah ajis eh....hehehe. Motor aku tak buat apa lagi ni. Hari2 bwk...seminggu dua ni je tak bwk sbb tak boleh nak start.

Bila ada TTS? mlm ni?

pesang...ajis blum sempat nak kena dah banjir.. Laughing ..harap ajis bersabar...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Pesang on Tue 1 Feb - 15:29

Sabor jis....takkan lari gunung di kejar.....lepas banjir surut nanti....ok lah tu......

Pesang

Posts : 26
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by syd on Tue 1 Feb - 16:29

Guys, saper2 boring atau kelapangan, sudi2lah lepak umah Sya-Nijuan malam ni, ada majlis doa selamat kul 8.30mlm sempena birthday Si BamBam Mamer ngan Kak Nanie.1-11-1 KONDO RAKYAT DESA PANTAI, PANTAI DALAM.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by faizal_bulat on Tue 1 Feb - 16:35

Raziskov wrote:
syd wrote:Bang ajis kat KL ke?

Mai la datang umah kami malam ni, ada doa selamat befday Mamer ngn Nanie.
<3

sorry sya...mmg tak dpt dtg sbb nak fly ke Cameron petang ni..Very Happy
next time insyallah...kim salam ngan Ony eekk... Laughing

sekian

patut la hatiku meronta suh stay lagi di brinchang td.. sejuk wo.. kencing kuar asap beb..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by jimf on Tue 1 Feb - 17:02

salam banjir..
ajis..tabahkan hati bila poi camron yo..

nota : sib baik den YB celup

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by eddy 250 on Tue 1 Feb - 17:13

salam sume!!
tahniah ajis spai gak kau kt kameron tu...
takziah psal banjir kt kg kau tu...

p/s...jimf mono kasi repair arr nnti jatuh lg Razz

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by gilababan on Tue 1 Feb - 17:22

Salam.. Sya, jap gi InsyaAllah sampai.. Tgh tkr tyr keta kat pj..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by syd on Tue 1 Feb - 17:48

gilababan wrote:Salam.. Sya, jap gi InsyaAllah sampai.. Tgh tkr tyr keta kat pj..

w'salam Baban....korg jgn dtg awal sangat, kang kena kerah hidang makanan.. datang kul 830 ke atas eh... Smile

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Bongxz on Tue 1 Feb - 18:10

Sabar la ngah...... dugaan semuanya................

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by mat zzr on Tue 1 Feb - 18:51

sokkabar hari ni ada berita mengatakan hujan yg bermula 3 hari lepas berturut turut adalah yg terburuk sejak 2006....segamat pun tenggelam...

ajis...ayam bakar kat kenduri org rumah kau mmg best lah...aku makan 5 ketul kepak ayam...3 mangkuk bubur....

ini sebab dah lapar giler pasal sesat ke Besaot 4...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by nawza on Tue 1 Feb - 19:35

mat zzr wrote:sokkabar hari ni ada berita mengatakan hujan yg bermula 3 hari lepas berturut turut adalah yg terburuk sejak 2006....segamat pun tenggelam...

ajis...ayam bakar kat kenduri org rumah kau mmg best lah...aku makan 5 ketul kepak ayam...3 mangkuk bubur....

ini sebab dah lapar giler pasal sesat ke Besaot 4...

patut laaa mase turn aku nak ambik tggal tulaaaanggg jer...... affraid

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Raziskov on Tue 1 Feb - 23:05

timo kaseh la pado yg simpati pado keluargo den ni..Sad
cumo den nak bagitau...

jago..jago..ado Versys 2011 warno hitam nak keluar minggu ni... What a Face Cool
sapo?..den bagi hint:budok klate...ngeh...ngeh...


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by nawza on Wed 2 Feb - 0:22

Raziskov wrote:timo kaseh la pado yg simpati pado keluargo den ni..Sad
cumo den nak bagitau...

jago..jago..ado Versys 2011 warno hitam nak keluar minggu ni... What a Face Cool
sapo?..den bagi hint:budok klate...ngeh...ngeh...


sekian

bdak tue ..main kamero ko...?? bdak tue pkai spende ko....??? anda ade 60 saat dr skarang...utk toko....haa..haaa.... Laughing

Rolling Eyes

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by faizal_bulat on Wed 2 Feb - 0:51

mujur kawe bukan klate..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 66 - Hayun la lagi Ngah...

Post by Sponsored content Today at 9:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum