Aktiviti Futsat

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jani on Thu 13 Oct - 10:02

aku lak main squash je...kat opis ada court dia...x yah berebut2 court mcm main badminton...ada yg main squash ke? jemputla dtg...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Apai on Thu 13 Oct - 10:08

jani wrote:aku lak main squash je...kat opis ada court dia...x yah berebut2 court mcm main badminton...ada yg main squash ke? jemputla dtg...

hehe...aku main badminton sebab kompeni yg bayarkan court...ada 3 court derang sewa...sampai lebam boleh main.....squash?.......squash tu bukan ke tuk budak2 pompuan yg ada muscle cam nikol david? scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jani on Thu 13 Oct - 10:14

kat opis aku banyak kemudah sukan di sediakan...squash jer yg kurang sambutan...court manjang kosong...yg lain jgn ckp la..kene book dulu....paling best klu ada awek suh ajar main squash....hishh!!!

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Apai on Thu 13 Oct - 10:18

jani wrote:kat opis aku banyak kemudah sukan di sediakan...squash jer yg kurang sambutan...court manjang kosong...yg lain jgn ckp la..kene book dulu....paling best klu ada awek suh ajar main squash....hishh!!!

gatei!....aku lak sonok ajar awek berenang kat kolam...hehehe! Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Thu 13 Oct - 15:15

Errrrr...kat tempat aku awek suh ajo cara cakar rimo...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ManCaL on Fri 14 Oct - 9:46

kat tmp ofis aku lagi menarik awek yg ajo kan main tarik2 kain mcm main tarik tali tu Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 15:49

ManCaL wrote: kat tmp ofis aku lagi menarik awek yg ajo kan main tarik2 kain mcm main tarik tali tu Razz

mancal... PM me next session, den nak join....pleeessssssssssseeeeee.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Mon 17 Oct - 16:18

ZAM@GHIMEHV wrote:
ManCaL wrote: kat tmp ofis aku lagi menarik awek yg ajo kan main tarik2 kain mcm main tarik tali tu Razz

mancal... PM me next session, den nak join....pleeessssssssssseeeeee.....

kalu join kena pakai kain pelekat ke bang? spentot pakai tak? scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 17 Oct - 17:40

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
ManCaL wrote: kat tmp ofis aku lagi menarik awek yg ajo kan main tarik2 kain mcm main tarik tali tu Razz

mancal... PM me next session, den nak join....pleeessssssssssseeeeee.....

kalu join kena pakai kain pelekat ke bang? spentot pakai tak? scratch

Mancal baru jer PM aku... dia kata pemain lelaki takyah pakai kain pun, sbb dah ada belalai tempat nak ditarik.... yang pompuan jer susah sket, sebb kena gemgam dua-dua belah tangan..... susah gak pemainan nih... silap haribulan bole mandul...

Mancal.. den masuk list kensel aje la...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ManCaL on Tue 18 Oct - 9:34

aikkk zhimeh awl2 dh serunder..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by tenukz on Wed 19 Oct - 16:44

dia malu arrr...nama jer pakistan....belalai besar tapi pendek...lagi susah nak tarik. ni kudud yg cakap, dia suruh aku reply kat sini....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Wed 19 Oct - 17:02

Ishhhhh....malu bangga dapat kawan cam Tenuks Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Wed 19 Oct - 17:05

hampehh..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Apai on Wed 19 Oct - 17:13

kudud wrote:hampehh..

Nape?....ko punya cam tu gak ker?...... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Wed 19 Oct - 17:17

biar la rahsia.. Razz

abang, jgn tunjuk sgt abg punya tu, kot ye pun sama mcm yg tenuk ckp tu, toksah la kasitau kat umum.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Apai on Wed 19 Oct - 17:18

kudud wrote:biar la rahsia.. Razz

abang, jgn tunjuk sgt abg punya tu, kot ye pun sama mcm yg tenuk ckp tu, toksah la kasitau kat umum.. Razz

Camner ko leh tau nih!...Haaa ko ngendap abg tgh mandi ye!...Nakal betul budak nih....nak kena pelupoh nih! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by ManCaL on Thu 20 Oct - 9:23

jom main futsal minggu nih..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Tue 22 Nov - 11:07

hasil titik peluh kawan kita, so konfirm jumaat malam, mggu ni ade aktiviti riadah utk zzrianz,berikut adalah butiran

aktiviti : futsal
masa : 12:00 pm - 1:00 pm - sila ambil perhatian yer..
lokasi : xtreme park seks 13

1. Kamal-kapten
2. Jipjo
3. Amm
4. Ajis
5. Hawa
6. Kudud
7. NJ
8. Jimf (ngada3)
9. Bongx.
10. ... lailailai..

mana geng2 karak ni..
eizu, fairuz, adam, pak dinz, apai, arip, muluk, shahrul, doc fie, abg baby doll, ayed, eika ???

jom sahut cabaran untuk hidup sehat, mai masuk nama!!!

sekian, sedikit coretan ats permintaan..


Last edited by kudud on Tue 22 Nov - 11:18; edited 1 time in total

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kamalia on Tue 22 Nov - 11:12

tarbaeklah kudud,
boleh jadik sexitary ni..
auuwww..!!! cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Tue 22 Nov - 11:31

kamalia wrote:tarbaeklah kudud,
boleh jadik sexitary ni..
auuwww..!!! cheers

huh...nanti melantun la mal......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by jimf on Tue 22 Nov - 11:42

alamakkkk...kena beli kasut laaa ni...
cittttttt.....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Tue 22 Nov - 11:52

uncle, moh kiter, lama x nengok skill uncle yg letak bola kat blkg leher tu, mmg suspek lah!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Raziskov on Tue 22 Nov - 14:25

Aku dah upkan aktiviti ni dalam wall fesbuk Lisa Surhani..
dia cakap insyallah dia akan datang tumpang abg Ajiskov...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by kudud on Tue 22 Nov - 14:30

cayala bro, lama da x tgk skill abg bwk bola kat celah kangkang tu, aisshh, mmg mantopp bro!!

kasi UP skit bideo2 skill bang..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Amm on Tue 22 Nov - 14:55

bola celah kangkang best kudud.....skill malam tu

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Aktiviti Futsat

Post by Sponsored content Today at 7:11


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum