versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by farislan on Fri 14 Jan - 11:25

Salam smua...tumpang laluussss.....

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by xxx on Fri 14 Jan - 11:28

malam ni ada main pusat....eh silap...futsal....kul 12 mlm... Razz
tgk kat thread bersukan...nak tmbh nama..letak aja...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 11:34

Kak Wawa.. baru dapat kompomasi dari mem..... esok dia ada plan nak poi nilai tigo... nak cari langsir katanya....CNY dah dokek takurt tak sempat siap plak nanti...maaf yo... den terpakso mengundurkan diri.. selamat bejual boli...kalau tetibo mem kensel... secara otomatiknye den pollow ke manjung...

sekian.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by kudud on Fri 14 Jan - 11:34

dorg ni acah2 je la XXX, sembang je lbey, bkn ade tenaga sgt pun, smlm da manfaat sebaik mgkin, arini lemah longlai la, xcaya ko tgk skrg ni, mna ramai yg online, suma tgh wat excercise pernafasan utk mnegmbalikan tenaga kremajaan bounce

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 11:39

kudud wrote:dorg ni acah2 je la XXX, sembang je lbey, bkn ade tenaga sgt pun, smlm da manfaat sebaik mgkin, arini lemah longlai la, xcaya ko tgk skrg ni, mna ramai yg online, suma tgh wat excercise pernafasan utk mnegmbalikan tenaga kremajaan bounce

tunggu la giliran ko nanti dud.....tak lama bulan dua ni jer... awal-2 mmg ko yg pulun.. everything is ok....lepas lima nam bulan...ko pulak yg dipulun.... renung-renungkan dan selamat beramal....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by farislan on Fri 14 Jan - 11:49

ZAM@GHIMEH wrote:
kudud wrote:dorg ni acah2 je la XXX, sembang je lbey, bkn ade tenaga sgt pun, smlm da manfaat sebaik mgkin, arini lemah longlai la, xcaya ko tgk skrg ni, mna ramai yg online, suma tgh wat excercise pernafasan utk mnegmbalikan tenaga kremajaan bounce

tunggu la giliran ko nanti dud.....tak lama bulan dua ni jer... awal-2 mmg ko yg pulun.. everything is ok....lepas lima nam bulan...ko pulak yg dipulun.... renung-renungkan dan selamat beramal....

Kudud...hayati le perbandingan peribahaso ni...
Keras menunggu atau Menunggu keras...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 11:50

farislan wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
kudud wrote:dorg ni acah2 je la XXX, sembang je lbey, bkn ade tenaga sgt pun, smlm da manfaat sebaik mgkin, arini lemah longlai la, xcaya ko tgk skrg ni, mna ramai yg online, suma tgh wat excercise pernafasan utk mnegmbalikan tenaga kremajaan bounce

tunggu la giliran ko nanti dud.....tak lama bulan dua ni jer... awal-2 mmg ko yg pulun.. everything is ok....lepas lima nam bulan...ko pulak yg dipulun.... renung-renungkan dan selamat beramal....

Kudud...hayati le perbandingan peribahaso ni...
Keras menunggu atau Menunggu keras...


Cik Lan.....tepat, padat dan sendat...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by kudud on Fri 14 Jan - 11:57

KIH KIH KIH, LUAHAN PERASAAN NMPK, JGN LA SEDEY2 BANG ARI JUMAAT NI Razz

maafla kalo rsa tercabar kelakian tu Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by farislan on Fri 14 Jan - 12:10

kudud wrote:KIH KIH KIH, LUAHAN PERASAAN NMPK, JGN LA SEDEY2 BANG ARI JUMAAT NI Razz

maafla kalo rsa tercabar kelakian tu Very Happy

Kudud satu teka teki...

Dlm 1 situasi...cuba elak lubang
Dlm 1 lagi situasi...asyik cari lubang...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 12:14

saya jawab bole cik lan..?

saya pun ada cteka teki gak, tapi utk cik lan dgn Jimf,

antara moto ciklan dengan jimf, yg mana semput dan yg mana ok?

sila jawab...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by jimf on Fri 14 Jan - 12:19

farislan wrote:
kudud wrote:KIH KIH KIH, LUAHAN PERASAAN NMPK, JGN LA SEDEY2 BANG ARI JUMAAT NI Razz

maafla kalo rsa tercabar kelakian tu Very Happy

Kudud satu teka teki...

Dlm 1 situasi...cuba elak lubang
Dlm 1 lagi situasi...asyik cari lubang...

ciklan...eden tambah satu lai leh?..

Dlm 1 situasi...cuba elak lubang
Dlm 1 lagi situasi...asyik cari lubang...
Dlm 1 lagi situasi...cari cari tak jumpa gak lubang...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by jimf on Fri 14 Jan - 12:20

ZAM@GHIMEH wrote:saya jawab bole cik lan..?

saya pun ada cteka teki gak, tapi utk cik lan dgn Jimf,

antara moto ciklan dengan jimf, yg mana semput dan yg mana ok?

sila jawab...

zam... ni soklan format baru ek tahun 2011?
format lama tahun 2010.. "moto ko ok ke zam" dah tak pakai lagi ke?.. scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 12:23

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:saya jawab bole cik lan..?

saya pun ada cteka teki gak, tapi utk cik lan dgn Jimf,

antara moto ciklan dengan jimf, yg mana semput dan yg mana ok?

sila jawab...

zam... ni soklan format baru ek tahun 2011?
format lama tahun 2010.. "moto ko ok ke zam" dah tak pakai lagi ke?.. scratch

ya betul. Format 2010 exoired pada 31 December 2010 ari tu...sila kemaskini buku nota anda..sekian.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by jimf on Fri 14 Jan - 12:24

ZAM@GHIMEH wrote:
ya betul. Format 2010 exoired pada 31 December 2010 ari tu...sila kemaskini buku nota anda..sekian.

takleh buat closing, pasal lum dapat jawapan...
figure tak tally laaa bang...Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by kudud on Fri 14 Jan - 12:25

ni citer muto betul ke muto ape ni? Razz


jawanapannyg ialah : lobang!! Very Happy mesti betul kan cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 12:27

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
ya betul. Format 2010 exoired pada 31 December 2010 ari tu...sila kemaskini buku nota anda..sekian.

takleh buat closing, pasal lum dapat jawapan...
figure tak tally laaa bang...Razz

mana yg tak tally tu ko post jer kat bank charges.. abih cerite.....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 12:28

kudud wrote:ni citer muto betul ke muto ape ni? Razz


jawanapannyg ialah : lobang!! Very Happy mesti betul kan cheers

aku ghase jawapanyer adala.. menyontot dan disontot...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by farislan on Fri 14 Jan - 12:31

ZAM@GHIMEH wrote:saya jawab bole cik lan..?

saya pun ada cteka teki gak, tapi utk cik lan dgn Jimf,

antara moto ciklan dengan jimf, yg mana semput dan yg mana ok?

sila jawab...

Ghimeh...den jwp..

Motot den dan motot Jimf ikut mood dio le dan kami plak kono ikut dio..
Moto ekau camne plak???? ok ko???

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by jimf on Fri 14 Jan - 12:32

chelan...ambo setuju...
kita tgk lak jawapan zam....

kalu nk tanyo tok sidang leh tak?..
moto yg ekau nk tgk kat manjung tu ok kaa?... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Guest on Fri 14 Jan - 12:33

cik lan.. samo ler kito.....kihkihkih...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by hi-wayMAN on Fri 14 Jan - 12:33

[You must be registered and logged in to see this link.]

agak2 sapa bole belikan aku muto ni.... lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by jimf on Fri 14 Jan - 12:35

hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

agak2 sapa bole belikan aku muto ni.... lol!

adam leh belikan...
loan bk rakyat dia lum maksimum...leh buat overlap lagi... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by farislan on Fri 14 Jan - 12:37

ZAM@GHIMEH wrote:
kudud wrote:ni citer muto betul ke muto ape ni? Razz


jawanapannyg ialah : lobang!! Very Happy mesti betul kan cheers

aku ghase jawapanyer adala.. menyontot dan disontot...

Kudud & Ghimeh...jwpnyo salah...kalu nak jwpn botul tanyo Jimf sobab dio yg tambah rangkap teka teki tu...
(P.S. Den cumo tahu jwpn teka teki den ajo..situasi ke3 yg JImf bagi tu rasonyo manusia khunsa kot)

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by kudud on Fri 14 Jan - 12:40

isk, cadang nak gak belikan tp lantai tu da berbelak sbb minyak itam mnitik, teros xjadik-kensel, soryla hewayman Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by farislan on Fri 14 Jan - 12:40

hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

agak2 sapa bole belikan aku muto ni.... lol!

Hwayman..cubo tanyo kat sugar mami di Starway Sg Long..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: versis 63 ..2011 nak poie mano laie...???

Post by Sponsored content Today at 4:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum