Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Thu 13 Jan - 16:24

Bongxz wrote:Yg ni 'pakai tudung' ko 'telanjang' tak sedeng?
Dah bunting ko belum?

yang dah bunting lagi bagus, beli satu dapat dua...kekekekeke

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Apai on Thu 13 Jan - 16:25

ZAM@GHIMEH wrote:
Bongxz wrote:Yg ni 'pakai tudung' ko 'telanjang' tak sedeng?
Dah bunting ko belum?

yang dah bunting lagi bagus, beli satu dapat dua...kekekekeke

bijak!bijak......... bom

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:27

Apai wrote:belum lagi...

ok ...aku tunggu..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Thu 13 Jan - 16:28

mat zzr wrote:wah...bergaya sungguh tok sedeng naik ER6F...mmg syantek...tak yah lah menolak moto mcm kek simpang pulai dulu tu...

sib baik time tu tupaiooo... klu kena motot mcm kita.. mat... gamaknye mmg camping kat celah celah bukit area simpang pulai tu...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:28

ZAM@GHIMEH wrote:
Bongxz wrote:Yg ni 'pakai tudung' ko 'telanjang' tak sedeng?
Dah bunting ko belum?

yang dah bunting lagi bagus, beli satu dapat dua...kekekekeke

tok sedeng dah takde...dia keluar pi beli helem flip...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:29

ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:wah...bergaya sungguh tok sedeng naik ER6F...mmg syantek...tak yah lah menolak moto mcm kek simpang pulai dulu tu...

sib baik time tu tupaiooo... klu kena motot mcm kita.. mat... gamaknye mmg camping kat celah celah bukit area simpang pulai tu...

mmg lah...aku nolak anak badak si masa tayar pancit pun rasa mcm nak termuntah...nasib baik aku taff...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:29

hah..dah page doploh pun...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Apai on Thu 13 Jan - 16:30

dah leh spam ker?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Thu 13 Jan - 16:30

dia beli helem yg ada flip tapi takde visor ker... aku penah nampak helem jenis ni masa kat Terengganu ari tu...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:31

Apai wrote:dah leh spam ker?
buleh...silakan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Guest on Thu 13 Jan - 16:31

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:wah...bergaya sungguh tok sedeng naik ER6F...mmg syantek...tak yah lah menolak moto mcm kek simpang pulai dulu tu...

sib baik time tu tupaiooo... klu kena motot mcm kita.. mat... gamaknye mmg camping kat celah celah bukit area simpang pulai tu...

mmg lah...aku nolak anak badak si masa tayar pancit pun rasa mcm nak termuntah...nasib baik aku taff...

salah tu ... sib baik ada teman tapi mesra tolong tumpangkan balik KL.. siap peluk-2 manja gitu..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Apai on Thu 13 Jan - 16:32

ZAM@GHIMEH wrote:dia beli helem yg ada flip tapi takde visor ker... aku penah nampak helem jenis ni masa kat Terengganu ari tu...

mmg rare hemot nie!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:33

ZAM@GHIMEH wrote:dia beli helem yg ada flip tapi takde visor ker... aku penah nampak helem jenis ni masa kat Terengganu ari tu...

helem tu mana ada jual...nak dapat helem tu kena bawak motor 221kmj dari temerloh ke gampang Gambang non stop..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:33

ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:wah...bergaya sungguh tok sedeng naik ER6F...mmg syantek...tak yah lah menolak moto mcm kek simpang pulai dulu tu...

sib baik time tu tupaiooo... klu kena motot mcm kita.. mat... gamaknye mmg camping kat celah celah bukit area simpang pulai tu...

mmg lah...aku nolak anak badak si masa tayar pancit pun rasa mcm nak termuntah...nasib baik aku taff...

salah tu ... sib baik ada teman tapi mesra tolong tumpangkan balik KL.. siap peluk-2 manja gitu..

main kasar nampak... Evil or Very Mad

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:35

Apai wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:dia beli helem yg ada flip tapi takde visor ker... aku penah nampak helem jenis ni masa kat Terengganu ari tu...

mmg rare hemot nie!

hemot ni menatang apa plak...hemster ko?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Apai on Thu 13 Jan - 16:35

[quote="mat zzrhelem tu mana ada jual...nak dapat helem tu kena bawak motor 221kmj dari temerloh ke gampang Gambang non stop..[/quote]

kempunanlah aku nak pakai hemot rare tu sebab moto aku max spewed cuma 160km/j.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Apai on Thu 13 Jan - 16:37

hemot tu nama hemster anak akulah! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:38

Apai wrote:[quote="mat zzrhelem tu mana ada jual...nak dapat helem tu kena bawak motor 221kmj dari temerloh ke gampang Gambang non stop..

kempunanlah aku nak pakai hemot rare tu sebab moto aku max spewed cuma 160km/j.....[/quote]

spewed tu menatang apo plok...spender+screw ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by mat zzr on Thu 13 Jan - 16:39

apa apa hal pun..nomo 1...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by nawza on Thu 13 Jan - 16:44

korang nie bab..hujung2 laju jooo...

Matzzzr...tergolak den bilo konang sejarah moto lamo...kono yg pakar gak nak start moto den tue....nasib baek dio ado...

bongz...moto tue jando berhias...baru 2000K millage...warno hijo samo ngan tok janggut sejomput yg mudo tue...

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Thu 13 Jan - 16:46

fuhh, letih kojer jd kuli ni, hati pun panas campur berdebo jaa..

ade perkembangan dsini semua

[You must be registered and logged in to see this link.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Thu 13 Jan - 16:51

nawza wrote:Tok Sidang
Padang Temu
Melako .

Per: ROMBONGAN MERISEK MAK CIK KIAH PADANG TEMU KE MANJUNG.

Merujuk perkara diatas ingin saya maklumkan bahawasanya satu rombongan merisik dari Padang Temu, Melaka ke Manjung Perak akan diadakan pada hari Sabtu bersamaan 15 Januari 2011. Rombongan ini akan di Ketuai oleh saudara kita selaku Pemantun Terbaek daerah Jasin yang telah menyandang Juara sebanyak 15 kali, beliau adalah En.Ajiskova dan dibantu oleh warga-warga Emas dari Kg. Zzrianz.

Oleh itu saya memohon jasa baik dari pihak-pihak tuan yang ingin mengikuti rombongan ini sila beri nama dan sila dapatkan kebenaran IbuBapa terlebih dahulu. Untuk makluman tempat untuk bas sekolah adalah amat terhad, tetapi andai ada yang ingin mengikuti dengan kuda masing-masing sokongan anda amatlah dihargai.

Kerjasama dari pihak tuan amatlah dihargai.

Terima kasih.

Senarai Nama Penumpang.

1 -

ape kelayakan yg perlu ader ni?
hoho, ni la nasib muto gheput..

p/s:ni sbnrnya meminang gadis ke muto ni?org mudo2 ni bkn paham sgt bahaso org tuo2 Very Happy,kang salah tanggapan, lain plak jadinya, harap maklum.

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by nawza on Thu 13 Jan - 16:54

dud...den nak poie minang jando laa dud....jando lagi bessssttt wooo...
byak pengalaman....!kelayakan ...janji pandai berpantun...

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by kudud on Thu 13 Jan - 16:58

isk, mcm best yo, blh testis dlm msa yg sama?

(isk, aku xpaham la sbnr2nya ni, ckp boto2 la, kalo minang yg kale ijo mcm antieAMM, berhajat gak nak join, lama gak xjalan2 ngan zzrianz ni)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by ariff908 on Thu 13 Jan - 17:08

eh apsal smua post masuk dlm email aku nih?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 62... duit habis dah..tggu gaji hjg bulan lak & cuti panjang (10/01/11)

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum