Vers 59 - Beli baju skola

Page 3 of 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by adambikers on Sun 19 Dec - 22:07

kolam air panas!!!

malam2 mmg gelap gile kt situ, tapi berendam best..

yg paling best time nak balik

"nak bagi ke tak nak ni u?, tak nak bagi kalooo u tompang la sapa2 nak ke kl ye" Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by eddy 250 on Mon 20 Dec - 8:34

salam pg sume!!

mat zzr..kenduri tu aku x sempat pg arr heheh..

minggu ni group aku kih kih kih ...nk turun awana lh ada yg mengidam nasik lemak karak heheh...balik bru ikut klawang

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by gilababan on Mon 20 Dec - 8:57

Salam pagi sumer...

Gilos laju boto korang... Da naip kek bobonang baghu dah...

"Sapa nak beli muto aku weh???"

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by ariff908 on Mon 20 Dec - 9:36

jimf wrote:Lempeng tu @ geng lastman laa bang..
Protege lastman si arip pun selambar je kitai guru lastman smbil garu bontot..

fuh mmg laju la tak guru lastmen ni..berpeluh2 dlm helmet nak kejo.....mat plak mmg mantap amik corner....body positioning yg sangat mengujakan.....balik den kono tinggal berbatu2 dgn adam and the geng...paling sadis kena kitai ngan KR150 sambil korek idung....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by Raziskov on Mon 20 Dec - 9:50

ohaiyo...
eeerr..ado ride ke semalam?..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by kudud on Mon 20 Dec - 10:05

salam semua...hoho,ngeri da tgk site zzrianz ni..suma da jd geng2 tonggek..zz500 pun da teonggek sbb ade ekor kat lakang tu Very Happy ..
mmg mantap la geng2 ni..
cana ye nak pencen dr geng zzrianz ni Crying or Very sad

(adam asek nak ngenceng ja,buleh kol den ckp sumo bwk solow jaa,hurhh,ptut la rsa hati tu xnak join skali,kalo x musti den patah blk,konfirm!!)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by kudud on Mon 20 Dec - 10:06

kamalia wrote:boyband!!

[You must be registered and logged in to see this image.]

umpama langit dan bumi, Razz
jgn dsangka air yg tenang tiada buaya darat scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by jimf on Mon 20 Dec - 10:06

mat zzr wrote:jimf...pasni ko cari lah route lain yg best cam tadi...boleh kita ride santai lagi...aku rasa lai best ride cam tadi dari bawak laju kat heway...

salam pagi...(dah kurang ngetar tangan lopaih kono kitai dgn arip semlm..)
matzzr.. ni route kito semlm... total 206kmh..
nak cari route lain lak? lehhh...muadzam/tasik cini mau??... Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by mat zzr on Mon 20 Dec - 10:22

jimf wrote:
mat zzr wrote:jimf...pasni ko cari lah route lain yg best cam tadi...boleh kita ride santai lagi...aku rasa lai best ride cam tadi dari bawak laju kat heway...

salam pagi...(dah kurang ngetar tangan lopaih kono kitai dgn arip semlm..)
matzzr.. ni route kito semlm... total 206kmh..
nak cari route lain lak? lehhh...muadzam/tasik cini mau??... Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]

up lah peta muazam/cini...

206 km?...apsal aku rasa cam dekat jer...ini tentu sebab sedang menghayati keindahan alam flora dan fauna...tasik dan kabus...org asli naik keta waja...dll..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by mat zzr on Mon 20 Dec - 10:24

ariff908 wrote:
jimf wrote:Lempeng tu @ geng lastman laa bang..
Protege lastman si arip pun selambar je kitai guru lastman smbil garu bontot..

fuh mmg laju la tak guru lastmen ni..berpeluh2 dlm helmet nak kejo.....mat plak mmg mantap amik corner....body positioning yg sangat mengujakan.....balik den kono tinggal berbatu2 dgn adam and the geng...paling sadis kena kitai ngan KR150 sambil korek idung....

nak nganjing aku lah tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by jimf on Mon 20 Dec - 10:26

mat zzr wrote:up lah peta muazam/cini...

206 km?...apsal aku rasa cam dekat jer...ini tentu sebab sedang menghayati keindahan alam flora dan fauna...tasik dan kabus...org asli naik keta waja...dll..

nti den usahakan...
lu wat wa suspen aje pasal petrol..
lepas satu pekan ke satu pekan lalu....semua xde petrol stesen kekeke...
last2 jumpa gak petronas...
semuo moto siap lepak tepi tu kasi kita isi minyak dulu hehehe....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by mat zzr on Mon 20 Dec - 10:29

jimf wrote:
mat zzr wrote:up lah peta muazam/cini...

206 km?...apsal aku rasa cam dekat jer...ini tentu sebab sedang menghayati keindahan alam flora dan fauna...tasik dan kabus...org asli naik keta waja...dll..

nti den usahakan...
lu wat wa suspen aje pasal petrol..
lepas satu pekan ke satu pekan lalu....semua xde petrol stesen kekeke...
last2 jumpa gak petronas...
semuo moto siap lepak tepi tu kasi kita isi minyak dulu hehehe....

ko pun tahu moto aku mmg mentekedarah petrol...nasib baik ada Petronas kat Jelebu...kat kampung tu ada gak petrol pump..tapi dok bawah pokok lah pump tu....aku pun tak konfiden...1 tangki penuh 18 liter zzr5 aku boleh pegi cuma 250km saja...kalau zzr250 aku dulu walaupun 18 liter jugak boleh pegi 330km.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by xxx on Mon 20 Dec - 10:37

eddy 250 wrote:salam pg sume!!

mat zzr..kenduri tu aku x sempat pg arr heheh..

minggu ni group aku kih kih kih ...nk turun awana lh ada yg mengidam nasik lemak karak heheh...balik bru ikut klawang


nak turun awana ke tok??blik ikut klawang..best jugak ni...x penah lagi lalu ikut dari awana..tp wat ahad lah tok...sabtu ada klas...hehehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by ManCaL on Mon 20 Dec - 10:37

kudud wrote:
kamalia wrote:boyband!!

[You must be registered and logged in to see this image.]

umpama langit dan bumi, Razz
jgn dsangka air yg tenang tiada buaya darat scratch

dud aku bukan buaya darat..tapi buaya tembaga aje..ehehe

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by ManCaL on Mon 20 Dec - 10:42

muka kelaparan..
[You must be registered and logged in to see this image.]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by ManCaL on Mon 20 Dec - 10:51

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=127&u=15096070][You must be registered and logged in to see this image.]

semua motor epal den ajo muda lempeng..
[url=https://servimg.com/image_preview.php?i=128&u=15096070][You must be registered and logged in to see this image.]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by mat zzr on Mon 20 Dec - 11:37




tu lah Man Cal....semalam aku ajak join geng lempeng sambung ride ko tak nak....nak sangat join geng epal...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by Vistana1 on Mon 20 Dec - 11:41

Ini group motor limau bali ni.....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by Amm on Mon 20 Dec - 12:06

Salam...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by mat zzr on Mon 20 Dec - 12:08

JimF, betul ke route ni? jalan dalam takde ke?

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by ManCaL on Mon 20 Dec - 12:13

mat zzr wrote:


tu lah Man Cal....semalam aku ajak join geng lempeng sambung ride ko tak nak....nak sangat join geng epal...

nak wat cm ner korang x pelawe..uhukk x3

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by kamalia on Mon 20 Dec - 12:23

mat zzr wrote:206 km?...apsal aku rasa cam dekat jer...ini tentu sebab sedang menghayati keindahan alam flora dan fauna...tasik dan kabus...org asli naik keta waja...dll..

ko rasa dekat sebab ko ride santai sgt
sambil main tengok burung sendiri tu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by kudud on Mon 20 Dec - 13:01

asal masuk ilang,asal ilang je masuk.. Sad
samat menjamu semua..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by gilababan on Mon 20 Dec - 13:04

Salam tongahari... Cuaca mendung sekitar KB menandakan berkemngkinn ujan pd ptg ni... Sleep

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by jimf on Mon 20 Dec - 13:18

mat zzr wrote:JimF, betul ke route ni? jalan dalam takde ke?

jauh giler route tu... tu naik hway...
ambik jalan dalam laaa camni..
tp still 260km one way... dayride leh laa..sortride x leh... Very Happy

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Vers 59 - Beli baju skola

Post by Sponsored content Today at 16:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum