Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by Admin on Fri 22 Jan - 17:49

Apai wrote:
Woit!....Aku takleh join TTS utk sementara nie sebab motor aku tak jlnlah!......Aku tak 'feel' lah g TTS naik keta!

alasannnn...nyampessssss.... Razz Razz
aku ok jer naik proton turbo tu..feel semacam jer...ari ni pun naik proton turbo lagi..... Razz

sekian

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by Apai on Fri 22 Jan - 17:50

Ngajis!...Aku kan bikers!....dahlah motor tak bawak g keja..tak kan g TTS pun tak bawak!...Letak blkg umahlah! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by fie on Fri 22 Jan - 17:51

sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by adambikers on Fri 22 Jan - 17:51

jefnoka1 wrote:
nik7719 wrote:
fie wrote:salam, nik ko bagi je ayat power kat wife ko.
mcm ko nak gorat dia dulu2...
huhuuh

dah tak makan saman Fie..time2 panas mcm nih..nakgi jumpa Baban pun bleh jadi isu sensasi..seriyes... Mad
beli la munge ros sekuntum... letak atas bantal dia... tulis nota ringkas "i'm sorry"

dgn mem ni kita kena byk beralah walaupun tak bersalah... pempuan hati dia lain... diorg jenis setia bukan mcm kita ni pantang ada kain terselak trus tersadung sbb nak tengok...
bila dia dah sejuk nanti barulah kita bagi alasan2 sekiranya insiden tu dtg dari kita... mcm dah bangko mcm uncle bangko krepot tu dah tak risau... dio dah ado jurnal 'trouble shooting' mcm fmea kito tu... tepeleot sket jo dio dah tau page mano nak tgk, apo ayat nak pakai... kito yang remajo ni kono la buek eksperimen trabel shuting lagik Razz Razz

terima kasih atas nasihat bang long tu.. saya akan cuba skill ni..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by gilababan on Fri 22 Jan - 17:52

Amboi nik ngan apai je jwb.. Pastu trus tenggelam mcmana nak tekel hati bini.. Mmm.. Takpola..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 17:54

jefnoka1 wrote:
beli la munge ros sekuntum... letak atas bantal dia... tulis nota ringkas "i'm sorry"

dgn mem ni kita kena byk beralah walaupun tak bersalah... pempuan hati dia lain... diorg jenis setia bukan mcm kita ni pantang ada kain terselak trus tersadung sbb nak tengok...
bila dia dah sejuk nanti barulah kita bagi alasan2 sekiranya insiden tu dtg dari kita... mcm dah bangko mcm uncle bangko krepot tu dah tak risau... dio dah ado jurnal 'trouble shooting' mcm fmea kito tu... tepeleot sket jo dio dah tau page mano nak tgk, apo ayat nak pakai... kito yang remajo ni kono la buek eksperimen trabel shuting lagik Razz Razz

nak kluar beli bunga mcmana bang Long...baru pegang kunci moto je dah muncung...buleh letak hanger lagik....insiden ni asalnya ada menda yg saya boikot..tapi ntah mcmana ..buleh dimanipulasi..saya plak yg jadi OKT..( org kene tuduh )...tak paham...pepehal pun tenkiu utk nasehat...saya pun nak buat buku "manual" gak mcm YB Jimf... tongue

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nawza on Fri 22 Jan - 17:58

fie wrote:sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

3 bulan x bercakap...tapi yg wajib tetap ditunaikan...trus dpat baby.... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 18:00

fie wrote:sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

aku pun baru gak..masuk tahun ke 7 tahun ni..tapi byk mende lagi yg jd isu sensitif kalo disebut..tak tau lah...time2 mcm ni..lagi syok jadi Baban..eh ye ke?.... What a Face

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 18:02

gilababan wrote:Amboi nik ngan apai je jwb.. Pastu trus tenggelam mcmana nak tekel hati bini.. Mmm.. Takpola..

Baban dah merajuk..takde sapa nak jawab soklan dia..dia mintak pandangan tuh...aiyaaa...jgn marah aaa Baban...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by jefnoka1 on Fri 22 Jan - 18:02

Apai wrote:Ngajis!...Aku kan bikers!....dahlah motor tak bawak g keja..tak kan g TTS pun tak bawak!...Letak blkg umahlah! Razz
den muto duo2 rosak...
den jln kaki jo buleh ko scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by fie on Fri 22 Jan - 18:03

gilababan wrote:Amboi nik ngan apai je jwb.. Pastu trus tenggelam mcmana nak tekel hati bini.. Mmm.. Takpola..

sorry baban, ride carefully...
don't drink n ride..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by fie on Fri 22 Jan - 18:06

nawza wrote:
fie wrote:sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

3 bulan x bercakap...tapi yg wajib tetap ditunaikan...trus dpat baby.... Laughing
nafkah kena bagi...
huhuuh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by jefnoka1 on Fri 22 Jan - 18:06

adambikers wrote:
jefnoka1 wrote:
nik7719 wrote:
fie wrote:salam, nik ko bagi je ayat power kat wife ko.
mcm ko nak gorat dia dulu2...
huhuuh

dah tak makan saman Fie..time2 panas mcm nih..nakgi jumpa Baban pun bleh jadi isu sensasi..seriyes... Mad
beli la munge ros sekuntum... letak atas bantal dia... tulis nota ringkas "i'm sorry"

dgn mem ni kita kena byk beralah walaupun tak bersalah... pempuan hati dia lain... diorg jenis setia bukan mcm kita ni pantang ada kain terselak trus tersadung sbb nak tengok...
bila dia dah sejuk nanti barulah kita bagi alasan2 sekiranya insiden tu dtg dari kita... mcm dah bangko mcm uncle bangko krepot tu dah tak risau... dio dah ado jurnal 'trouble shooting' mcm fmea kito tu... tepeleot sket jo dio dah tau page mano nak tgk, apo ayat nak pakai... kito yang remajo ni kono la buek eksperimen trabel shuting lagik Razz Razz

terima kasih atas nasihat bang long tu.. saya akan cuba skill ni..
style ni kalo pakai kat datin2 grenti dio tinggalkan dato'... kompom... "use at your own discretion"
pig

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by jefnoka1 on Fri 22 Jan - 18:07

fie wrote:
nawza wrote:
fie wrote:sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

3 bulan x bercakap...tapi yg wajib tetap ditunaikan...trus dpat baby.... Laughing
nafkah kena bagi...
huhuuh
camno nak bagi nafkah cukop kalo byk bonar 'sodokah' dokek luar Razz Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nawza on Fri 22 Jan - 18:12

nik7719 wrote:
fie wrote:sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

aku pun baru gak..masuk tahun ke 7 tahun ni..tapi byk mende lagi yg jd isu sensitif kalo disebut..tak tau lah...time2 mcm ni..lagi syok jadi Baban..eh ye ke?.... What a Face

den dah ghaso duk jauh nie..smggu skali hantar air..! ado pro dan kontra...laa...kekadang bilo jauhhh tuu..wangi jo..bilo dah duk dokek kontut jauh pun dah bauu bsuk...huaa...haaa.! tapi bilo duk jauh..ghaso ghindo pado anak2..dan jugo pado isteri..! bilo mlm mulo laaa gelisah...ado x do polok bantal jo laaa.... Razz x cayo tanyo abg bosar.... What a Face

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 18:15

jefnoka1 wrote:
camno nak bagi nafkah cukop kalo byk bonar 'sodokah' dokek luar Razz Razz

hahhaaaahhahhaa...tumpang gelak... Razz

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by Izzul on Fri 22 Jan - 18:17

lawa avatar bang nawza...

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nawza on Fri 22 Jan - 18:19

jefnoka1 wrote:
fie wrote:
nawza wrote:
fie wrote:sabo nik...
aku pun baru je kawin 4 thn...
dlm 3 thn pertama tu, mcm2 jadi...so mcm abg long cakap tadi.. bila dh lama usia perkahwinan kita tu, makin byk la pengalaman kita dlm menangani masalah keluarga ni...

p/s:tingat masa nak pujuk wife dulu2, ...3 bulan gak tak bercakap ape2..

3 bulan x bercakap...tapi yg wajib tetap ditunaikan...trus dpat baby.... Laughing
nafkah kena bagi...
huhuuh
camno nak bagi nafkah cukop kalo byk bonar 'sodokah' dokek luar Razz Razz

kat luar bukan sodakah dahhh...! yg tue amal jariah...buangg yg karat...tggal yg beriman....huaa...haa..! Twisted Evil

ok laa den nak calo....nak tts kek ghomeh plak...nak tgok ayahande...!

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 18:20

nawza wrote:

den dah ghaso duk jauh nie..smggu skali hantar air..! ado pro dan kontra...laa...kekadang bilo jauhhh tuu..wangi jo..bilo dah duk dokek kontut jauh pun dah bauu bsuk...huaa...haaa.! tapi bilo duk jauh..ghaso ghindo pado anak2..dan jugo pado isteri..! bilo mlm mulo laaa gelisah...ado x do polok bantal jo laaa.... Razz x cayo tanyo abg bosar.... What a Face

aku pun penah rasa...duk jauh tak penah gaduh...sms setiap setgh jam....tapi yg kontra nye..sbb dah biasa tido sorang...boikot bilik tido pun mcm takde mende pun....gue jugak yg kepingin...hampeh.... Razz

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by jefnoka1 on Fri 22 Jan - 18:20

Izzul wrote:lawa avatar bang nawza...
sompek lagi ko mengurat bini mudo tok sidang tu No

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nawza on Fri 22 Jan - 18:21

Izzul wrote:lawa avatar bang nawza...

ghamai yg berkonan ghupo ehh ngan awek lamo den nie...... Twisted Evil ! izzul ko osom laaa nga adam...huaa..haaa...! Razz

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 18:21

aik Moyang Sidang...takkan nak kluar dah kot...tak best lah..avatar best tu.....aduiii....

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by Izzul on Fri 22 Jan - 18:21

jefnoka1 wrote:
Izzul wrote:lawa avatar bang nawza...
sompek lagi ko mengurat bini mudo tok sidang tu No

sharing is caring... lol!

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by Izzul on Fri 22 Jan - 18:22

nawza wrote:
Izzul wrote:lawa avatar bang nawza...

ghamai yg berkonan ghupo ehh ngan awek lamo den nie...... Twisted Evil ! izzul ko osom laaa nga adam...huaa..haaa...! Razz

aish... tak ble la bang, bakal awek saya nak taruk mane. afro

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by nik7719 on Fri 22 Jan - 18:23

lapa la plak...kene gi pasar mlm ni beli nasik ayam..adui Adam..apa sgt lah beza kau ngn aku skang ni...

nik7719

Posts : 534
Join date : 20/01/2010
Age : 39
Location : Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V3 - 22hb Jan 2010 - Beris Ride Updates

Post by Sponsored content Today at 16:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum