Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by tenukz on Fri 18 Feb - 19:36

man...aku nak gak....mlm ni aku toron ...ada futsal ker...

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by kudud on Wed 23 Feb - 9:36

lupa plak-saya beli ye man Smile

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Wed 23 Feb - 11:30

kudud wrote:lupa plak-saya beli ye man Smile

ye dud saya jual ye..mintak halal ye

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by izzanmuar on Thu 2 Jun - 23:45

salam bro man.. aku nak satu alat ni bole. aku org muar. kalo ko ada masa msj aku kt 0196866998. aku nak tau cara payment

izzanmuar

Posts : 1
Join date : 02/06/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Mon 6 Jun - 14:17

izzanmuar wrote:salam bro man.. aku nak satu alat ni bole. aku org muar. kalo ko ada masa msj aku kt 0196866998. aku nak tau cara payment

plz msg me 0176619676 payment by cash.bole tranfer kat my acct.

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by faizal_bulat on Mon 6 Jun - 14:35

nk jugak la man... ada lg ke? bayar pakai paypal bole?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Tue 7 Jun - 12:10

faizal_bulat wrote:nk jugak la man... ada lg ke? bayar pakai paypal bole?

ada lagi la..mau ka..banyak la ko punya paypal.. Razz
urusniaga dlm malaysia dan ringgit malaysia je bang.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by faizal_bulat on Tue 7 Jun - 12:51

ManCAL wrote:
faizal_bulat wrote:nk jugak la man... ada lg ke? bayar pakai paypal bole?

ada lagi la..mau ka..banyak la ko punya paypal.. Razz
urusniaga dlm malaysia dan ringgit malaysia je bang.. Razz

simpan kan aku satu.. nnti bg no acc MBB ko.. TQ

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by EX250R on Tue 8 Nov - 21:29

[quote="ManCaL"]For Sale RM 30.00
Kegunaan alat ini adalah untuk mengecas semula battery motor anda supaya kembali berkuasa seperti sedia kala.
: Boleh juga buat tempahan (Full payment upon order).
: Barang baru bkn seconhand
: Clearance stok
: Punca kuasa elektrik
: Made in China [quote="ManCaL"]


Bro... macam mana nak dapatkan alat ni... ? Saya kat PJ area. Ada khidmat penghantaran ke? Kalau ada, berapa kos tambahannya?

EX250R

Posts : 10
Join date : 10/08/2011
Location : Klang, Selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Wed 9 Nov - 13:11

[quote="EX250R"][quote="ManCaL"]For Sale RM 30.00
Kegunaan alat ini adalah untuk mengecas semula battery motor anda supaya kembali berkuasa seperti sedia kala.
: Boleh juga buat tempahan (Full payment upon order).
: Barang baru bkn seconhand
: Clearance stok
: Punca kuasa elektrik
: Made in China
ManCaL wrote:


Bro... macam mana nak dapatkan alat ni... ? Saya kat PJ area. Ada khidmat penghantaran ke? Kalau ada, berapa kos tambahannya?

Kalu berminat saya bole dpt kn untuk anda siap urusan pos tambah 5 ringgit je dari harga jual totally kos RM35.00 sahaja.

plz msg me after yur tranfer to my acct. sekian.
acct no. MAYBANK (162106109582 razman zamani)

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by kudud on Wed 9 Nov - 14:15

lima hengget je man ko charge? isk... Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by faizal_bulat on Wed 9 Nov - 23:58

man den punyo carjer tu ado lagi ko?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Thu 10 Nov - 10:50

kudud wrote:lima hengget je man ko charge? isk... Laughing

iyo la..itu pun sbb area PJ ajo kalo luar lembah klang den charge 10 hinggit..sbb aritu pos kat JB pun baru 8 hinggit lebih ajo..harga kwn2.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Thu 10 Nov - 10:53

faizal_bulat wrote:man den punyo carjer tu ado lagi ko?

masih ada maa.. tsimpan rapi di bwh katil umh den..xpo la minggu ni mai TTS kasi angkat itu barang (mintak ampun jika segala urusan pembelian terlewat terima)

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by EX250R on Thu 10 Nov - 13:41

[quote="ManCaL"][quote="EX250R"]
ManCaL wrote:For Sale RM 30.00
Kegunaan alat ini adalah untuk mengecas semula battery motor anda supaya kembali berkuasa seperti sedia kala.
: Boleh juga buat tempahan (Full payment upon order).
: Barang baru bkn seconhand
: Clearance stok
: Punca kuasa elektrik
: Made in China
ManCaL wrote:


Bro... macam mana nak dapatkan alat ni... ? Saya kat PJ area. Ada khidmat penghantaran ke? Kalau ada, berapa kos tambahannya?

Kalu berminat saya bole dpt kn untuk anda siap urusan pos tambah 5 ringgit je dari harga jual totally kos RM35.00 sahaja.

plz msg me after yur tranfer to my acct. sekian.
acct no. MAYBANK (162106109582 razman zamani)

Check PM Bro! Aku dah transfer 'on-line' duit tu, sender : Asbar Sanusi, Mungkin esok duit baru masuk account. TQ

EX250R

Posts : 10
Join date : 10/08/2011
Location : Klang, Selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Thu 10 Nov - 18:17

[quote="EX250R"][quote="ManCaL"]
EX250R wrote:
ManCaL wrote:For Sale RM 30.00
Kegunaan alat ini adalah untuk mengecas semula battery motor anda supaya kembali berkuasa seperti sedia kala.
: Boleh juga buat tempahan (Full payment upon order).
: Barang baru bkn seconhand
: Clearance stok
: Punca kuasa elektrik
: Made in China
ManCaL wrote:


Bro... macam mana nak dapatkan alat ni... ? Saya kat PJ area. Ada khidmat penghantaran ke? Kalau ada, berapa kos tambahannya?

Kalu berminat saya bole dpt kn untuk anda siap urusan pos tambah 5 ringgit je dari harga jual totally kos RM35.00 sahaja.

plz msg me after yur tranfer to my acct. sekian.
acct no. MAYBANK (162106109582 razman zamani)

Check PM Bro! Aku dah transfer 'on-line' duit tu, sender : Asbar Sanusi, Mungkin esok duit baru masuk account. TQ

ok terima kasih..sila bagi alamat penuh untuk tujuan urusan pos
sekian

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by EX250R on Thu 24 Nov - 21:31

Barang dah selamat diterima.

TQ.

EX250R

Posts : 10
Join date : 10/08/2011
Location : Klang, Selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Fri 25 Nov - 15:36

EX250R wrote:Barang dah selamat diterima.

TQ.

ok saya jual yea..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by faizal_bulat on Fri 25 Nov - 15:53

sy beli

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by jimf on Fri 25 Nov - 15:55

saya nk jual lik leh?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ManCaL on Fri 25 Nov - 16:07

jimf wrote:saya nk jual lik leh?

bole..tapi duit xpulang kn lik la.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ardley on Tue 6 Dec - 12:04

Mancal...nak beli la charger tue...ader laie?

ardley

Posts : 154
Join date : 25/08/2011
Age : 36
Location : Brazil

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by faizal_bulat on Tue 6 Dec - 12:33

mancal ckp ada... dia bgtau rege dh naik.... 10% jer...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by jimf on Tue 6 Dec - 12:55

faizal_bulat wrote:mancal ckp ada... dia bgtau rege dh naik.... 10% jer...

naik 10%??..ni mesti gara2 enjin suzi kena potong line.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by ardley on Tue 6 Dec - 12:58

10%...hehehe!...xperla...dah malas nak 'jumper' tiap2 pagi isnin...

(sampai jiran-jiran join tengok...naik malu rasanya...heheheh)

ardley

Posts : 154
Join date : 25/08/2011
Age : 36
Location : Brazil

View user profile

Back to top Go down

Re: Alat Pengecas Battery 6V - 12V

Post by Sponsored content Today at 20:35


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum