Teringin Dayride to Penang

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by UnoS on Tue 14 Dec - 12:11

Salam,

Den folo ride sabtu ni gi penang tapi masa balik den akan bermalam di Seri Manjung pPrak, Ahad pagi nak jenjalan kat Teluk batik / lumut / Pangkor...


UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Vistana1 on Tue 14 Dec - 13:52

Mai Penang.......

Puncak Mutiara Kampung Pelet........acara kambing golek....

Pesanan penaja Abg Gadang...dan awe stol

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by jimf on Tue 14 Dec - 13:57

Vis...
tolong upkan sikit itinerary yg menarik kat sana
cadangan tmpt makan dan tmpt menarik yg bole dilawat dlm jangkamasa 6 jam...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Vistana1 on Tue 14 Dec - 14:00

jimf wrote:Vis...
tolong upkan sikit itinerary yg menarik kat sana
cadangan tmpt makan dan tmpt menarik yg bole dilawat dlm jangkamasa 6 jam...

Bro...masuk laman ni

http://puncakmutiara.com/

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by adambikers on Tue 14 Dec - 14:02

brapa rider yg dah kongpong?

sila maklongkan yee Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by faizal_bulat on Tue 14 Dec - 14:04

adambikers wrote:brapa rider yg dah kongpong?

sila maklongkan yee Wink

aku kompong x gi.. huhuhu

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Apai on Tue 14 Dec - 14:05

sesapa yang tak dapat juin ride nie tolong jangan hijack thread orang atau wat spam!..(Mak Neng suh cakap)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by faizal_bulat on Tue 14 Dec - 14:31

Apai wrote:sesapa yang tak dapat juin ride nie tolong jangan hijack thread orang atau wat spam!..(Mak Neng suh cakap)

mengikut perintah.. Embarassed

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Amm on Wed 15 Dec - 11:25

18 ni ada ride ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Raziskov on Wed 15 Dec - 12:20

Motor den tak tukar tayar laie..
bwk jjr nnt terkenceng pulak sampai sempadan perak...
dah 3 hari tak sihat ni...
tgk la nnt...
eerrr...bilo ride ni sebonar eee?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by furqaan on Wed 15 Dec - 12:24

Apai wrote:sesapa yang tak dapat juin ride nie tolong jangan hijack thread orang atau wat spam!..(Mak Neng suh cakap)

Terima kasih .. tuan apai tuai umah ..kalau tak ikut perintah kita sontot jer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by furqaan on Wed 15 Dec - 12:25

Raziskov wrote:Motor den tak tukar tayar laie..
bwk jjr nnt terkenceng pulak sampai sempadan perak...
dah 3 hari tak sihat ni...
tgk la nnt...
eerrr...bilo ride ni sebonar eee?

sekian

nie salah sorang nak kena sontot ..nak tukor tayar pi tempat tayar laaa... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by jimf on Wed 15 Dec - 13:04

sobonar ek ride ni cadang buat hari sabtu.. 18hb...
kalu jadi maka kena korban kan tts dongan main futsal...
psl nk kena cukup rehat utk pagi sabtu tu..
hari ahad pun bole, cuma x best pasal lusa nk koje.. unless ado yg ambik cuti...
sapa yg poi?..buat maso ni mmg ramai yg TAK poi..
zam pun bonda dan x sihat.. xkan nk suruh poi gak
ajis.. tayar dah botak.. xnk tukar walaupun bonus tahun lepas ado lai
matzzr.. tinggi semangat nk poi.. tp kalu ride tak jadi pun den tak heran kalu dio poi solo
adam... moto mmg laju, geng reput lum smpi, dio leh patah lik smpi kl dah
arif... tongah solo, bontot gatai nk poi
amm.. tu tanyo, kalu xdo ride pun den x heran kalu dio solo poi alok stak
sapo laiii.... den.. mm den??.. sabtu pagi bgn, raso teruja nk ride den start la DK tu....sapo ado kt RV tu ado laa.. kalu idak den makan laksa jo kt kuala..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Apai on Wed 15 Dec - 13:34

furqaan wrote:
Terima kasih .. tuan apai tuai umah ..kalau tak ikut perintah kita sontot jer ...

Sorry! i'm not gay ok!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Raziskov on Wed 15 Dec - 14:32

Jimf,
kalau tak ramai kito buek short ride ari Ahad mcm biaso jor la..
kito poie la mano2 destinasi pelancongan..
PD ko..Tg.Malim ko...Melako ko...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by ariff908 on Wed 15 Dec - 14:39

Raziskov wrote:Jimf,
kalau tak ramai kito buek short ride ari Ahad mcm biaso jor la..
kito poie la mano2 destinasi pelancongan..
PD ko..Tg.Malim ko...Melako ko...Razz

sekian

kot takdo den g battle ngan adam jo la ari ahad kat karak (fuh! bunyi mcm bole saing aje padahal nyanyi lalala kat belakang..kih kih kih)

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by kudud on Wed 15 Dec - 14:40

Raziskov wrote:Jimf,
kalau tak ramai kito buek short ride ari Ahad mcm biaso jor la..
kito poie la mano2 destinasi pelancongan..
PD ko..Tg.Malim ko...Melako ko...Razz

sekian

ok,sokride mayb den nak join(kalo buleh la muto gheput ni nak join muto2 yg bagak tu Sad )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by mat zzr on Wed 15 Dec - 15:16

Raziskov wrote:Jimf,
kalau tak ramai kito buek short ride ari Ahad mcm biaso jor la..
kito poie la mano2 destinasi pelancongan..
PD ko..Tg.Malim ko...Melako ko...Razz

sekian

aku vote Melako atau PD....belencing belum buat lagi ni...cadangnya nak pegi kedai kangkang...kedai ann jauh.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by mat zzr on Wed 15 Dec - 15:26

jimf wrote:sobonar ek ride ni cadang buat hari sabtu.. 18hb...
kalu jadi maka kena korban kan tts dongan main futsal...
psl nk kena cukup rehat utk pagi sabtu tu..
hari ahad pun bole, cuma x best pasal lusa nk koje.. unless ado yg ambik cuti...
sapa yg poi?..buat maso ni mmg ramai yg TAK poi..
zam pun bonda dan x sihat.. xkan nk suruh poi gak
ajis.. tayar dah botak.. xnk tukar walaupun bonus tahun lepas ado lai
matzzr.. tinggi semangat nk poi.. tp kalu ride tak jadi pun den tak heran kalu dio poi solo
adam... moto mmg laju, geng reput lum smpi, dio leh patah lik smpi kl dah
arif... tongah solo, bontot gatai nk poi
amm.. tu tanyo, kalu xdo ride pun den x heran kalu dio solo poi alok stak
sapo laiii.... den.. mm den??.. sabtu pagi bgn, raso teruja nk ride den start la DK tu....sapo ado kt RV tu ado laa.. kalu idak den makan laksa jo kt kuala..

wassallam

kita pegi air terjun chamang lah...boleh ride jugak...boleh gak mandi sambil lemas lagi...

aku pada 25 hb Dec akan ke Penang, Teluk Bahang.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Amm on Wed 15 Dec - 15:50

Teman ari ahad dah ada xtvt lain....Sabtu ni,teman layan sorang je la kat RV Rawang..Tak de orang kalu teman layan balik kuale...layan lakse yop
Teman pada 25 dec balik perelih....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by ManCaL on Wed 15 Dec - 16:19

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:Jimf,
kalau tak ramai kito buek short ride ari Ahad mcm biaso jor la..
kito poie la mano2 destinasi pelancongan..
PD ko..Tg.Malim ko...Melako ko...Razz

sekian

aku vote Melako atau PD....belencing belum buat lagi ni...cadangnya nak pegi kedai kangkang...kedai ann jauh.

PD pun charaa gak..ehehehe

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by jimf on Wed 15 Dec - 18:28

Amm Mireles wrote:Teman ari ahad dah ada xtvt lain....Sabtu ni,teman layan sorang je la kat RV Rawang..Tak de orang kalu teman layan balik kuale...layan lakse yop
Teman pada 25 dec balik perelih....

layan laksa balik hari ke yop?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Amm on Wed 15 Dec - 19:18

Tak de orang nak layan Penang ke? Hish.....Tayar depan dah tukau...
Jimf,kalo teman gi kuale,balik ari la...Amacam...
Pagi ahad teman ade xtvt.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by faizal_bulat on Wed 15 Dec - 20:51

kita layan mee udang kole septang je la.. poi pg balik petang...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by awestol on Wed 15 Dec - 21:06

salam semua.....
sabtu ni kalu layan laksa k.k pun ok jugak tu.kawe tak kisah kat mana pun.
dok gatai punkot nak jalan dan test motor pakai HDEO.
salm
jimf,amm p kuale pun ok...........

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Teringin Dayride to Penang

Post by Sponsored content Today at 5:44


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum