Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Wed 13 Jun - 20:24

nah banje satu gamba.. dah lama takde gamba moto ngan tuan nyer kat thread ni


adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Wed 13 Jun - 21:59

Aku pun nak buat jugak la gambar super impose macam Adam ni.Hahaha

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Wed 13 Jun - 22:46

letak gamba bole tak?

jgn nyembang jeee...

tu gamba aku amik kt tenet lah

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by hairol21 on Thu 14 Jun - 1:40

humangaiii.....berapi lutut... Shocked

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Thu 14 Jun - 8:32

letak gamba woiiii

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ziex69 on Thu 14 Jun - 8:53

adambikers wrote:letak gamba woiiii

Gambar ni bole ke???






ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Thu 14 Jun - 10:26

gambo ni bole? Razz


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Thu 14 Jun - 12:41

angkel jimf, gambo yg cecah lutut masa kenduri ngah ajis boleh letak ke? Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Thu 14 Jun - 12:43

Amm wrote:angkel jimf, gambo yg cecah lutut masa kenduri ngah ajis boleh letak ke? Smile

letih oooo buat aksi tu... dekat sebulan gak training.. last2 sorang pun x snap aksi cecah lutut tu.... frust gilerrr...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Thu 14 Jun - 22:25

nah banje satu lagik gamba...

KSR sedang beraksi!!!!


adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Thu 14 Jun - 22:51

kompom lah aku tak muat naik moto KSR...

nah ambik gambar tayar kena tindik..



<script src='http://img204.imageshack.us/shareable/?i=pinlv.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>


Last edited by mat zzr on Fri 15 Jun - 16:08; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Fri 15 Jun - 8:28

mat zzr wrote:kompom lah aku tak muat naik moto KSR...

letak gamba woiiii...

kalau rasa nak reply, letak la gamba pastu reply laaa

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 15 Jun - 9:32

adambikers wrote:nah banje satu lagik gamba...

KSR sedang beraksi!!!!


ni gambo lama laaa adam... kasi up yg terbaru... ada kotak blkg punya... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ziex69 on Fri 15 Jun - 11:52

T2

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Fri 15 Jun - 12:46

2T ada asap la pot...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ziex69 on Fri 15 Jun - 14:06

Jani... asap tu podeh x?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Fri 15 Jun - 14:42

erk...soklan ke perlian ni pot..
jawap jer la...ianya bergantung pada jenis moto apa ko polo...
ataupun tanya alip munga, sebab dia isap rokok...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 15 Jun - 15:49

weiiiii...sini nk borak kena letak gambo laaaa..
kalu idak nti admin seksi kasi delete posting korang..


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Fri 15 Jun - 16:13


ini gambar moto eli aku dah nak hampir siap....side cover pun dah dapat beli...cat warna silver...

<script src='http://img193.imageshack.us/shareable/?i=eli1ji.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>


Last edited by mat zzr on Sun 17 Jun - 15:51; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 15 Jun - 16:14

perrggg lawa siot eli ko... dah bole gi tosen coners ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Fri 15 Jun - 16:19

jimf wrote:perrggg lawa siot eli ko... dah bole gi tosen coners ni...

windscreen, side box dengan box belakang belum pasang lagi tu....engine guard pun belum habis polish..

<script src='http://img827.imageshack.us/shareable/?i=bakar.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Sat 16 Jun - 11:41

jimf wrote:perrggg lawa siot eli ko... dah bole gi tosen coners ni...

Nak borak letak gamba woiiii

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by furqaan on Tue 19 Jun - 4:23

adambikers wrote:
jimf wrote:perrggg lawa siot eli ko... dah bole gi tosen coners ni...

Nak borak letak gamba woiiii

Adaammm ... nak tegur letak gambar wooiii... mak tak ada gambau yeaa...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Tue 19 Jun - 9:36

furqaan wrote:
adambikers wrote:
jimf wrote:perrggg lawa siot eli ko... dah bole gi tosen coners ni...

Nak borak letak gamba woiiii

Adaammm ... nak tegur letak gambar wooiii... mak tak ada gambau yeaa...

Furqaaannn...nak bebel letak gambar wooi....gambar apa2 je lah!..... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Tue 19 Jun - 13:46

letak gamba la woiiiiii!!!!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Sponsored content Today at 14:02


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum