Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Sat 25 Feb - 15:14

wan,ko lock hendel,orang lain lock tengkuk....aparissssss

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Sun 26 Feb - 14:29

expai @ nama sebenar nyer lisa...

mmg menitis peluh bila lock tengkuk..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by kamalia on Tue 13 Mar - 9:22

adambikers wrote:expai @ nama sebenar nyer lisa...

mmg menitis peluh bila lock tengkuk..

dengar nama je dah nak menitek air peluh jantan..
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Thu 22 Mar - 21:33

moto JJR5 aku dah penuh habuk....kesian dia..dah berbulan tak gerak...cuma panaskan engine...masuk gear 2 pusing trotel selama 5 minit..kalau tak buat camni...clutch spring boleh melekat..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Wed 2 May - 23:12

akhirnya berjaya jugak aku renew rotek insuren...gigil jugak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by furqaan on Wed 2 May - 23:22

Demam ker Mat .... orang banyak moto cenggitu laaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Wed 2 May - 23:43

gigil nak ride la mak neng....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Thu 3 May - 9:41

ado gmbo rodtax milik matzzr tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Thu 3 May - 10:38

mesti rodtax mat zzr 1200 CC....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Thu 3 May - 11:22

sibok jer korang nih...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Thu 3 May - 11:31

mat zzr,ko dah bayo ke duit pangkor...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Thu 3 May - 11:33

Amm wrote:mat zzr,ko dah bayo ke duit pangkor...

jimF kata aku tak yah bayar sebab masa kat Pangkor nanti aku ada lokasi skodeng yg tip top...sebab kat situ banyak topless..jimf nak ikot..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Mon 7 May - 23:23

moto idamanku...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Tue 8 May - 12:27

mat zzr,aku ada pakai ar 80 pada tahun 91 dulu.aku beli kat moto sing pudu. aku pakai 3 tahun jual rm700.00......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Tue 8 May - 16:37

Amm wrote:mat zzr,aku ada pakai ar 80 pada tahun 91 dulu.aku beli kat moto sing pudu. aku pakai 3 tahun jual rm700.00......

Ko dah citer dah dulu...aku suka 100RR...AR design dia lain la.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ziex69 on Tue 8 May - 17:20

mat zzr wrote:
Amm wrote:mat zzr,aku ada pakai ar 80 pada tahun 91 dulu.aku beli kat moto sing pudu. aku pakai 3 tahun jual rm700.00......

Ko dah citer dah dulu...aku suka 100RR...AR design dia lain la.

Nitro150 dia bagi free JER tak pulak dia citer... bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Fri 11 May - 0:06

Sunyi nyer thread ni...........haloooooooo......... Shocked

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sat 19 May - 19:05

takpe lah....nanti pak dinz taruk gambar z750 dia...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Sat 19 May - 20:42

giler bosan matzzr.... smpi den tak larat nk polowww dah

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by furqaan on Sat 19 May - 20:51

moto laju ... post pun laju ....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sat 19 May - 22:10

furqaan wrote:moto laju ... post pun laju ....

mana ada laju...aku kena tinggal bertiang tiang dgn potz....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Tue 29 May - 2:27

Jangan sebut nama POT aku seriau.Ini rider kerepot hati kering hahaha.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Tue 29 May - 12:51

pot kalau berendam dalam ayor hati dia basah la...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Fri 1 Jun - 18:04

Letak la banyak2 gambar korang kat sini aku nak tengok.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Wed 13 Jun - 17:23

tengah menunggu gambo moto koyak plastik...mana ni, x masuk2 lagi... Basketball

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Sponsored content Today at 2:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum