Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Page 6 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 15:42

Dinz wrote:Apa nak cerita haa.. jarang naik:)

kalau jarang naik, elok lah bawak pergi berubat...bahaya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Adik Kecil on Thu 15 Dec - 17:22

jom berubat kat amjal

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 17:53

mat zzr wrote:
Dinz wrote:Apa nak cerita haa.. jarang naik:)

kalau jarang naik, elok lah bawak pergi berubat...bahaya...

klu setakat nak quick testing samada dia function ke tak, boleh letak cili giling kat muncung dier ... betul-2 kat pangkal.... klu dia lambat naik mmg kompom carbon brush dah abih..takleh nak buat apa dah...kasipotongmakansiamangjela.......kekekeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Thu 15 Dec - 22:10

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:
Dinz wrote:Apa nak cerita haa.. jarang naik:)

kalau jarang naik, elok lah bawak pergi berubat...bahaya...

klu setakat nak quick testing samada dia function ke tak, boleh letak cili giling kat muncung dier ... betul-2 kat pangkal.... klu dia lambat naik mmg kompom carbon brush dah abih..takleh nak buat apa dah...kasipotongmakansiamangjela.......kekekeke

kalau dah taruk cili giling pun tak bleh...keratpuneykasimakananjinggila...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Wed 25 Jan - 14:33




Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Wed 25 Jan - 14:40

wan...gambo cam kat klawang aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by faizal_bulat on Wed 25 Jan - 17:07

wan ride ngan xj6 tayar tampal tu...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Wed 25 Jan - 17:39

tu motot bigo ke wang...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Wed 25 Jan - 18:16

Ye,gambar ni snap kat Klawang.Klawang masih best,masih ramai orang layan.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Wed 25 Jan - 19:16

dah pencen klawang...

kekadang rindu gak.. tapi dah pencen.. uhukzzzz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by don-zx2 on Wed 25 Jan - 19:22

wan, g klwg tak ajak pongg..mencilahh Sad

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Wed 25 Jan - 23:55

Ala sori la Don ride ni kitarang tak plan pun.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Thu 26 Jan - 8:21

haaaa... kan dh kena marah ngan penghulu klawang.. sib baik tak kena tulah ooo

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 26 Jan - 14:05

mantap aarr XJ tu....636 tu lagi la mantappp....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Fri 27 Jan - 10:50

ZAM@GHIMEHV wrote:mantap aarr XJ tu....636 tu lagi la mantappp....
XJ6 motor torque terbaik,terkincit gak la nak kejar.Zam apalagos angkat la sebijik.Minggu ni A Famosa jom folo....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 27 Jan - 11:11

Wan@Blaker wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:mantap aarr XJ tu....636 tu lagi la mantappp....
XJ6 motor torque terbaik,terkincit gak la nak kejar.Zam apalagos angkat la sebijik.Minggu ni A Famosa jom folo....

ok ..jap lagi balik keja aku singgah Jaya Jusco...kasi angkat sebijik....RV kat mana nanti?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 27 Jan - 18:06

ZAM@GHIMEHV wrote:
Wan@Blaker wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:mantap aarr XJ tu....636 tu lagi la mantappp....
XJ6 motor torque terbaik,terkincit gak la nak kejar.Zam apalagos angkat la sebijik.Minggu ni A Famosa jom folo....

ok ..jap lagi balik keja aku singgah Jaya Jusco...kasi angkat sebijik....RV kat mana nanti?

bang..beli lebih sebiji leh?
maleh laaa asyik nak kena ambik ko kat umah aje..
beli dua laaa.. leh kita konvoi gi tts... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ariff908 on Mon 13 Feb - 17:37

latest yg dapat disambar..




ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Fri 17 Feb - 20:52

perghhhh...

tgk moto dah gerun dah.. kalau ride ngan arep mmg kena jalan dulu ah camni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ariff908 on Fri 17 Feb - 21:19

adambikers wrote:perghhhh...

tgk moto dah gerun dah.. kalau ride ngan arep mmg kena jalan dulu ah camni

Zx10 aje yg bole kitai moto ni (ayat bako suh adam beli zx10)

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Fri 17 Feb - 21:25

setelah berpikir berkali2.. menten yg ada je laaaa

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 17 Feb - 21:31

adambikers wrote:setelah berpikir berkali2.. menten yg ada je laaaa

samo laa adam..
den pun menten expai yg ado ni
tp kompom den tak lock leher lagi ...kekekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ariff908 on Fri 17 Feb - 21:36

Aik? Abis yg ade moto bersys kat welly booking atas nama jeffri idris tu apa cer?
Bukan unkel punya ke?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by adambikers on Sat 18 Feb - 15:23

jimf wrote:
adambikers wrote:setelah berpikir berkali2.. menten yg ada je laaaa

samo laa adam..
den pun menten expai yg ado ni
tp kompom den tak lock leher lagi ...kekekeke

menitis peluh ngan kolestrol nak bukak lock..

moral kalau pakai expai jgn lock tengkuk.. kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Wan@Blakepare on Sat 25 Feb - 12:42

Kenapa pulak aku lock handle ok jer

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Sponsored content Today at 16:48


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum