Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Fri 1 Apr - 11:15

Apa kata kita tukar tajuk thread ni kepada.....Miliku...dulu dan sekarang...

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Fri 1 Apr - 11:27

Apai wrote:Apa kata kita tukar tajuk thread ni kepada.....Miloku...dulu dan sekarang...

tak yah lah tukar tajuk jadi milo....tak releven...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Fri 1 Apr - 11:28

Saya sokong usul yg disampaikan oleh Abg Mat....Hidup Abg Mat! (3x)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Fri 1 Apr - 11:31

to admin cute...

sila ban saya dan apai..cadangan ditutup..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Fri 1 Apr - 11:33

Arghhhh!...laju gilos abg mat nie......mengah aku nak ikut! bounce

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by sear_2891 on Sat 14 May - 21:24

3 biji motor cermerlang yang masih digunakan kamen raider semenjak dari tahun 2000 hingga kini,..125zr(2000 peninggalan zaman bujang rim asal 3 batang KL menjerit)..nouvo lc(2008)...zzr tupaio (2009 minat nak beli dari zaman sekolah dulu ,sampai anak dah 3 baru merasa).


sebelum zaman milinium 4 biji motor aku telah total loss.

yang pertama yamaha 80

yang kedua honda cup 70

yang ketiga honda raider

yang keempat yamaha sport 2 100

sear_2891

Posts : 69
Join date : 14/02/2010
Age : 40
Location : TASIK PUTERI, RAWANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Mon 20 Jun - 17:38

ahzam moto...
leh laaa post gambo terbaru milikmu tu... (moto yeee... bukan maid.. Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Wed 22 Jun - 13:19

lawo2 belaka moto kat cni....klu join g mana2 aku kena park jauh cikit.. Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:32

jani....kasi pose milikmu sini sekali...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Wed 22 Jun - 13:36

den suko gambo ni... suko bukan pasal gambo den, tp pemandangan keliiling tu...
mmg mantap laaa aksi cameramen profesional tersohor hiwayman


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Wed 22 Jun - 13:43

Jimf...masuk lif tekan sendirik nampak.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 22 Jun - 14:14

Apai wrote:Jimf...masuk lif tekan sendirik nampak.....


bole ke gelak kat sini....? takpe-takpe aku pi gelak kat rest room aje la... pirat

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Wed 22 Jun - 14:36

ZAM@GHIMEHV wrote:
Apai wrote:Jimf...masuk lif tekan sendirik nampak.....


bole ke gelak kat sini....? takpe-takpe aku pi gelak kat rest room aje la... pirat

apai...pantri dgn restroom mana lagi tinggi level?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Wed 22 Jun - 15:29

jimf wrote:jani....kasi pose milikmu sini sekali...

hehe..buruk bebeno...

cmna nak up gambo...x tau la..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Wed 22 Jun - 15:59

jani wrote:
jimf wrote:jani....kasi pose milikmu sini sekali...

hehe..buruk bebeno...

cmna nak up gambo...x tau la..

aku lagi hampeh...dah lama masuk porem...sampai skang masih tak tau nak paste gambar... Embarassed

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Wed 22 Jun - 22:39

Apai wrote:
jani wrote:
jimf wrote:jani....kasi pose milikmu sini sekali...

hehe..buruk bebeno...

cmna nak up gambo...x tau la..

aku lagi hampeh...dah lama masuk porem...sampai skang masih tak tau nak paste gambar... Embarassed

bukan tak tau...tapi malas jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Thu 23 Jun - 10:20

mat zzr wrote:bukan tak tau...tapi malas jer...

Aku baru JER tau...itupun Ghimeh yg kasi tau...tapi dia tak kasi tau pulak nak paste gambar kasi besarrrr punya.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Thu 23 Jun - 10:41

korang borak ke kat sini?..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Thu 23 Jun - 11:58

jimf wrote:korang borak ke kat sini?..

Ko ade dengar kitorang borak ker?...kite orang chatting JER la.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Thu 29 Sep - 22:37

apai...ko selalu chat kat mukabuku ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Tue 11 Oct - 17:11

mat zzr wrote:

POT TTS dgn geng superbike FZ1000...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jani on Wed 12 Oct - 0:35

jimf wrote:
mat zzr wrote:

POT TTS dgn geng superbike FZ1000...

tahniah Pot, dah hapgrade....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Apai on Wed 12 Oct - 10:01

jimf wrote:
mat zzr wrote:

POT TTS dgn geng superbike FZ1000...

kat sini pun Jimf cut n paste..Haish!....meroyan ke aper member aku nih! scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sat 5 Nov - 12:16

salam meroyan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Dinz on Tue 13 Dec - 12:16

Apa nak cerita haa.. jarang naik:)

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Sponsored content Today at 16:11


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum