Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 3 Dec - 16:57

Mai sini... Admin dah buka..
Haa jom tayang moto kita..
Den mulo dulu ek...hehee
korang letak laaa post paling cun korang lak..


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by faizal_bulat on Fri 3 Dec - 17:12

wajib possing atas muto ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 3 Dec - 17:24

wajib laaa... kan me & my bike..
kalu malu, pakai topeng power ranger camni....


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by faizal_bulat on Fri 3 Dec - 17:41

ni gambar pinjam muto org je.. kekeke



bole x? lalala.. Razz

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Fri 3 Dec - 17:46

mcm kat phuket aje bang bulat... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by faizal_bulat on Fri 3 Dec - 17:55

jimf wrote:mcm kat phuket aje bang bulat... Very Happy

erk no comment... knapa phuket telahan anda? acu oyat sikit..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by vein on Fri 3 Dec - 18:53

isk...isk...dah ado ghupo eh Smile
Cantekkkkkkkkk.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by vein on Fri 3 Dec - 19:01



Suatu ketika dulu bersama XV11 den.



Moto pinjaman Smile

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Amm on Fri 3 Dec - 19:24

Image hosted by servimg.com

Cam ni boleh ke.....Pinjam kat ariff sat....Cadang nak tunggu bonus baru nak angkat R1....


Image hosted by servimg.com

Ni pinjam kat Mok kejap, lepas tu bagi balik....


Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Sat 4 Dec - 11:50

Vein...gpz tu pakai lg ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Admin on Sat 4 Dec - 14:36

PERHATIAN..
Tolong jgn berborak di sini yer..
Masukkan gambar dan description sajer...

Kalau tak saya sontot sorang2 nnt... Suspect

arigato..

________________________________________________________________________________________

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ni_juan82 on Sat 4 Dec - 20:12



motor idaman sejak SPM


ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ni_juan82 on Sat 4 Dec - 20:21



upgrendis...tapi yg lame still campion..tarak juai lagi..hahah

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ni_juan82 on Sat 4 Dec - 20:28

bendahari space cop gaban dengan moto training clutch...huhuhu...




Mewariskan motor kepada beliau setelah lulus ujian...


ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sun 5 Dec - 15:56

motor kategori sportbike aku yg pertama...FXR150...aku yg tangkap gambar motor ni..jadi aku tak nampak lah..


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sun 5 Dec - 16:02

motor pertama yg aku baraikan dan masukkan dalam kereta...teka motor apa?...


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sun 5 Dec - 16:14

motor eli yg ke2 aku...motor ni yg aku guna naik kameren...kena tinggal berkampung masa turun simpang pukai dgn geng leper..


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by mat zzr on Sun 5 Dec - 16:20

motor ZZR250 ni lah yg menyebabkan aku dapat gelaran tersohor U-TurnMen..


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Mon 6 Dec - 9:30

Admin wrote:PERHATIAN..
Tolong jgn berborak di sini yer..
Masukkan gambar dan description sajer...

Kalau tak saya sontot sorang2 nnt... Suspect

arigato..

akak.... tak borak pun... komen dan sakat sikit2 aje.. leh kan...
alaaaa boleee laa...boleee laaaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by xxx on Mon 6 Dec - 10:27

aku pun nak pos lah...hehehe...



sementara menunggu kunci spare member sampai, tgkap gmbr lah kununnya kat stage 2...hehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by vein on Mon 6 Dec - 11:01

Den takut la Jimf,
sobab tu den tak jawab soklan ekau Smile

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by ali@kudid on Mon 6 Dec - 11:09

xxx wrote:aku pun nak pos lah...hehehe...



sementara menunggu kunci spare member sampai, tgkap gmbr lah kununnya kat stage 2...hehe

perghh..hensem btl la abg ni..auww Twisted Evil

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by xxx on Mon 6 Dec - 11:28

ali@kudid wrote:
xxx wrote:aku pun nak pos lah...hehehe...



sementara menunggu kunci spare member sampai, tgkap gmbr lah kununnya kat stage 2...hehe

perghh..hensem btl la abg ni..auww Twisted Evil


x nmpk lagi bla dah buka helmet ngn jaket...smua lemak2 kat perut tu kuar dude...hahahaha

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by jimf on Mon 6 Dec - 11:36

vein wrote:Den takut la Jimf,
sobab tu den tak jawab soklan ekau Smile

takut??.. takut dgn admin ek?
alaaa habis kuat pun kena ban 2 page.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Chef Bob on Mon 6 Dec - 15:12

DULU

SEKARANG


Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Milik ku.... (moto ek...bukan aweks dan yg sewaktu dgn nya)

Post by Sponsored content Today at 16:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum