ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Fri 26 Nov - 10:47

ZAM@GHIMEH wrote:rasa- rasanya, klu ambo buat jualan moto ambo

Beli ZZR500 berhargo RM 22,000.00, dapek percumo ZZR250 " ok tak? hehehehhe....

Kalau ok nak iklan minggu depan..

ok sangat...tak pernah org buat lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by kudud on Fri 26 Nov - 10:49

kalo duo2 bijion 15k, den teruih jo amik



baya 20x la tp Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by adambikers on Fri 26 Nov - 14:30

kita tggu lagi 2 bulan, mesti harga lagi turun sbb ghimeh terdesak tu Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by kudud on Fri 26 Nov - 14:32

adambikers wrote:kita tggu lagi 2 bulan, mesti harga lagi turun sbb ghimeh terdesak tu Razz

jgn la kejam sgt dam,mentang2 la demo tuu..
eh,ada TTS ke mlm ni mode.Adam?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Fri 26 Nov - 22:27

wahhh..ada zzr500 utk dijual...dah lama aku berangan nak beli zzr500...tapi apakan daya..perut kena tank...naik skuter jer lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Mon 6 Dec - 9:56

adambikers wrote:kita tggu lagi 2 bulan, mesti harga lagi turun sbb ghimeh terdesak tu Razz

mmg bonar kato tuan adam, den nak mengurangkan lagi rego moto ZZR500 den kepado, 16.5K sahajo..sbb skrg ni malam-2 takleh tido, kalau tertido mimpi mesti yg ngeri-ngeri jer.. takutla kena sakit amnesia nanti....so kena cegah sebolum terlambat...mencegah lobih baik dari mengobat...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by ManCaL on Mon 6 Dec - 12:36

ZAM@GHIMEH wrote:
adambikers wrote:kita tggu lagi 2 bulan, mesti harga lagi turun sbb ghimeh terdesak tu Razz

mmg bonar kato tuan adam, den nak mengurangkan lagi rego moto ZZR500 den kepado, 16.5K sahajo..sbb skrg ni malam-2 takleh tido, kalau tertido mimpi mesti yg ngeri-ngeri jer.. takutla kena sakit amnesia nanti....so kena cegah sebolum terlambat...mencegah lobih baik dari mengobat...

ni kan apa..ni mimpi + ngigau bunyi zyper ekzos kerker...uhuhu

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Bongxz on Mon 6 Dec - 22:08

Ghimeh, jgnla rendah sgt............. aku nak letak berapa plak kang??

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by kudud on Wed 8 Dec - 9:03

ang letak, 12k ke 13 k ker, nnti kalo nak jual dgn rege tu, PM teman yer Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Wed 8 Dec - 9:13

Bongxz wrote:Ghimeh, jgnla rendah sgt............. aku nak letak berapa plak kang??

AKU SOKONG...100%...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Bongxz on Wed 8 Dec - 13:53

mat zzr wrote:
Bongxz wrote:Ghimeh, jgnla rendah sgt............. aku nak letak berapa plak kang??


AKU SOKONG...100%...

Mat, hang ok tinggi.............. ghimeh rendah, pasal tu letak buka harga pun rendah.......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by jimf on Wed 8 Dec - 14:01

Bongxz wrote:Mat, hang ok tinggi.............. ghimeh rendah, pasal tu letak buka harga pun rendah.......

oooooooooooooooooooooooooo....baru den paham..
kalu bong buka harga...lagiiiiiiiii...... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Wed 8 Dec - 15:05


ghimeh,

kedai ambik berapa harga ZZR500?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Wed 8 Dec - 15:06

jimf wrote:
Bongxz wrote:Mat, hang ok tinggi.............. ghimeh rendah, pasal tu letak buka harga pun rendah.......

oooooooooooooooooooooooooo....baru den paham..
kalu bong buka harga...lagiiiiiiiii...... Very Happy

bong/ajis/aripp...jimf kutuk korang... Twisted Evil

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Bongxz on Wed 8 Dec - 20:36

oi..... jgn la hijack thread orang.......... pastu kutuk plak......... Mad

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Fri 10 Dec - 22:57

Bongxz wrote:oi..... jgn la hijack thread orang.......... pastu kutuk plak......... Mad


betul....betul....betul...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by kudud on Mon 13 Dec - 10:58

up!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Tue 21 Dec - 17:44

mat zzr wrote:
ghimeh,

kedai ambik berapa harga ZZR500?...

aku ada tanya hari tu kat welly sg buluh, dia nak amik dlm 2-13 belas jerk...sedey siot..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Tue 21 Dec - 20:25

ZAM@GHIMEH wrote:
mat zzr wrote:
ghimeh,

kedai ambik berapa harga ZZR500?...

aku ada tanya hari tu kat welly sg buluh, dia nak amik dlm 2-13 belas jerk...sedey siot..

cadangan aku ialah ko try welly jalan kapar, klang...sebab zzr500 dia jual pun RM21K...mcm yg aku beli...mungkin dia boleh ambik motor ko RM15K...belum try belum tau...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Wed 22 Dec - 23:14

ghimeh...ko try pm kupih....dia kata minat dgn zzr500 kalau kena harganya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Sponsored content Today at 18:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum