ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by furqaan on Wed 24 Nov - 16:58

Zam .. rasanyer teman ada ati perot tak kejam macam siAjis tue ... teman amik laaa 11k amacam jadi ... moh buat aku janji ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Wed 24 Nov - 17:07

furqaan wrote:Zam .. rasanyer teman ada ati perot tak kejam macam siAjis tue ... teman amik laaa 11k amacam jadi ... moh buat aku janji ..
.

timo kasih lar mak neng mengangkat sket martabat moto den, tapi kot yer pun ate naik la ket lagi dalm 5-6 riban lagik... baghu la toman sehati sejiwo....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by furqaan on Wed 24 Nov - 17:11

sapa nak amik lak moto teman .. ada yg berkenan tak 16k ... wakaka .. zam kalau terjual ..teman amik moto mike..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Bongxz on Wed 24 Nov - 17:20

Oi, Aku baru cek motor Ghimeh tadi......... meter saja boleh sampai 280km/j oooooo...
lai,lai,lai .......... motor tip-top nih...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Wed 24 Nov - 17:24

Bongxz wrote:Oi, Aku baru cek motor Ghimeh tadi......... meter saja boleh sampai 280km/j oooooo...
lai,lai,lai .......... motor tip-top nih...........

huh...ini la promoter yg den cari selama ini.......lai lai.lai.. promote sampai lebam.....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Wed 24 Nov - 17:28

furqaan wrote:Zam .. rasanyer teman ada ati perot tak kejam macam siAjis tue ... teman amik laaa 11k amacam jadi ... moh buat aku janji ..

ini kira bernazar dah nih... klu terjadi tak ditunaikan doso hukumnyo...takpo-takpo den doakan semoga moto mak neg cepat sembuh.. eh silap cepat terjual...

Jimf.. ngikut firasat den, rasanye ada moto yg takleh start malam nih..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by jimf on Wed 24 Nov - 17:40

ZAM@GHIMEH wrote:Jimf.. ngikut firasat den, rasanye ada moto yg takleh start malam nih..

mungkin ado tu..
tp DK den dah 2 hari x mau start... sebu dah datang kot...
malam ni nak buka mudah.com.. eh buka tank...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Wed 24 Nov - 17:58

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Jimf.. ngikut firasat den, rasanye ada moto yg takleh start malam nih..

mungkin ado tu..
tp DK den dah 2 hari x mau start... sebu dah datang kot...
malam ni nak buka mudah.com.. eh buka tank...

BUAT - BUAT TERSYASYUL LA PULAK...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by jimf on Wed 24 Nov - 18:20

nasib moto lapuk camtu laa bangg....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Wed 24 Nov - 18:28

jgn ckp dia lapuk, nanti dari sakit selsema biasa trus jadi kanser darah, payah dah nak sembuh tu...bwk gi dukun ann la, biar dia tilik apa yg patut...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by vein on Wed 24 Nov - 18:47

Geram lak rasanya nengok muto mike ni Zam Laughing

Mana satu ni ZZR500 / ZX14 kehkeh

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Wed 24 Nov - 19:09

klu deme tanyo ambo, ambo pileh ZX14 la...

tapi klu tanya ambo skali lagi, ambo jawab amik moto ambo la..kekekekeke

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by furqaan on Wed 24 Nov - 19:42

BUMP lagiiiiiiiiiiiiii... mari .. owner dia hensem...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by vein on Wed 24 Nov - 21:17

ZAM@GHIMEH wrote:klu deme tanyo ambo, ambo pileh ZX14 la...

tapi klu tanya ambo skali lagi, ambo jawab amik moto ambo la..kekekekeke

Hehehe,den takdo duit lobih zam.
ZX14 kahkah,nanti den boli la yg model bosi tu baru RM45 je. Smile

Moto bayek punya.BUMP.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by UnoS on Thu 25 Nov - 15:12

moto zzr500 den dulu kedai jual rm2+k.... ape yg kedai buat cume cat baru jer... lain2 tarak usik... lepas cat letak kat show room x sampai seminggu dah kene sambar.... dah murah dah tu rega yg Ghimeh letak.... cume beli kat kedai boleh bayar ansuran lah

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Apai on Thu 25 Nov - 15:19

Kalaulah boleh ansuran 5 tahun motor zam nie tentu ramai dah sambor!...Termasuk aku! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Thu 25 Nov - 15:39

Tenkiu so much Unos atas komen anda tu... so sbb moto gua dah murah ambo kasi naik balik jadi 20K......mungkin lepas ni ada org nak beli...kekekekekkeek

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 15:43

eikkkk...dah naik harga??
baru aje nk menabung utk beli... x jadi laa camni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Thu 25 Nov - 16:05


motor Ghimeh ni ialah motor ZZR500 yg paling power diatas muka bumi..kelajuan santai 185kmj...kelajuan siyes 260kmj...percayalah..sebab aku dah follow belakang dia...lebih laju dari kelajuan tebuan tanah...

mari lah beli dgn kadar segera... cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 16:10

kalu moto zam 260kmj...ko lak follow belkang kompom 259.97kmj..
haaaa..baru nk ngaku kome tu pun laju,.....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Raziskov on Thu 25 Nov - 17:06

sorry la bang..saya takut bawak lelaju ni..pobia... pale pale

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Thu 25 Nov - 17:10

kalau cam tu, moto Amm lagi laju la... sbb dia selalu kat depan aku...tu belum kira geng naughty boy si Blakepare and Vigo.....pantang jalan lurus...nak mengincit je kejenye...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by furqaan on Thu 25 Nov - 19:16

cissss .. kat forum sumer tak ngaku laju ... nyampah ..................

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by mat zzr on Thu 25 Nov - 20:27

ZAM@GHIMEH wrote:kalau cam tu, moto Amm lagi laju la... sbb dia selalu kat depan aku...tu belum kira geng naughty boy si Blakepare and Vigo.....pantang jalan lurus...nak mengincit je kejenye...

dari ride tganu..

amm laju--261kmj
blakepare dan vigo pun laju ---262kmj
ghimeh pun laju jugak ---260kmj...

aku yg dok belakang depa semua ni...tercungap cungap nak bernafas sebab visor helmet takde...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Guest on Fri 26 Nov - 10:34

rasa- rasanya, klu ambo buat jualan moto ambo

Beli ZZR500 berhargo RM 22,000.00, dapek percumo ZZR250 " ok tak? hehehehhe....

Kalau ok nak iklan minggu depan..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ZZR500 for Sale (SELLING FAST)

Post by Sponsored content Today at 4:26


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum