salam semua dr Nilai

View previous topic View next topic Go down

salam semua dr Nilai

Post by faizal_bulat on Sat 20 Nov - 23:48

Salam semu sy faizal dr Nilai.. baru je memliki ZZR thun 97,, minggu lepas.. minta tunjuk ajar.. jika ada kawan2 sekitar ( NIlai, Bangi, Sepang, Putrajaya, Kajang) hello2 la bule la nk minum air tu..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by Raziskov on Sun 21 Nov - 0:04

en.Faizal,
selamat datang ke ruang angkasa setan..hhahaha....Razz
terima kasih sbb sudi singgah ke forum ni..

Ramai gak kawan2 zzrianz ni dari nilai,bangi,putrajya..mcm Unos,fie,kamal,eddyG,jimf...huhh ramai lagi laaaa...Very Happy

sila2kan join thread berborak yg tak berapa ilimiah tu...jgn memalu sbb semua bebudak ni bukan tau malu sgt pun....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by furqaan on Sun 21 Nov - 0:58

Welcome Tuan Bulat ... teman pun tak malu gak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by vein on Sun 21 Nov - 10:58

Aku atas sikit je,Senawang.

Semalam baru amik moto lepas repair dari Xtreme Moto Nilai.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by Amm on Sun 21 Nov - 12:12

Welkam manakam Tuan Faizal....kek sini 98% dah tuo....
aku,ayed dan Mantoi je awal 20an...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by syd on Sun 21 Nov - 14:12

Hai En. Bulat! Selamat Datang ke ZZRianz...

Jangan malu2 nak borak dn tnya apa2 yang memusykilkan, baik motor atau hal2 lain. Atuk-atuk kat sini sumer baik belaka.
Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by xxx on Sun 21 Nov - 16:36

Amm wrote:Welkam manakam Tuan Faizal....kek sini 98% dah tuo....
aku,ayed dan Mantoi je awal 20an...

aku mn amm??
aku ni lah yg paling muda...
baru 15 tahun..pas pmr...

slmt dtg to zzrianz...pegi lah tts sekali skala...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by ali@kudid on Sun 21 Nov - 19:21

xxx wrote:
Amm wrote:Welkam manakam Tuan Faizal....kek sini 98% dah tuo....
aku,ayed dan Mantoi je awal 20an...

aku mn amm??
aku ni lah yg paling muda...
baru 15 tahun..pas pmr...

slmt dtg to zzrianz...pegi lah tts sekali skala...

king, awt ko plak yg plg muda? kite same la yg plg muda kt cni..

slamat datang ke taman zzrianz bro..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by faizal_bulat on Mon 22 Nov - 19:53

TQ pada semua yg bg ucapan alu aluan.. xsabar nk mencemar duli dlm forum ni.. kekeke.. Thanks yo..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by ManCaL on Mon 22 Nov - 21:56

Selamat datang ke taman zzrianz bro..abg bulat yg manje..

saya pun muda lagi baru nk amik SPM thn ni..






ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by adambikers on Tue 23 Nov - 20:39

hye faizal, nama saya adam Wink

selamat berkenalan..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by faizal_bulat on Tue 23 Nov - 20:44

adambikers wrote:hye faizal, nama saya adam Wink

selamat berkenalan..

slamat berkenalan bro..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by jimf on Wed 24 Nov - 9:44

oncik faizal... salam dari saya rider expai...

moga bahgia di taman skodeng ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by kudud on Wed 24 Nov - 11:15

salam en.faizal..
sekian...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by Guest on Wed 24 Nov - 14:09

welkam cik bulat.... dari nilai yer... bole ler kita lepak minum kat blue box. BBN...kata org kat situ selalu terserempak dengan angel tindik kat pusat melintas jalan...hehehehhe dengar dari cite org la...betul ke tidak tak pasti lak ambo..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by faizal_bulat on Sun 28 Nov - 9:33

tq atas ucapan alu aluan dr korg.. kena pada masa dan tempat kita jumpa offline la ye..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by hairol21 on Tue 7 Dec - 17:41

Salam semua.......saya sudah selamat berpindah ke Precint 5,Putrajaya..klu ada nak gi tts atau ke mana2....kasi hello sama sy....

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by faizal_bulat on Tue 7 Dec - 19:38

hairol21 wrote:Salam semua.......saya sudah selamat berpindah ke Precint 5,Putrajaya..klu ada nak gi tts atau ke mana2....kasi hello sama sy....

Nk TTS? kalu bro open table diorg ni dtg jer..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by kudud on Wed 8 Dec - 9:28

faizal_bulat wrote:
hairol21 wrote:Salam semua.......saya sudah selamat berpindah ke Precint 5,Putrajaya..klu ada nak gi tts atau ke mana2....kasi hello sama sy....

Nk TTS? kalu bro open table diorg ni dtg jer..

isk ,idak ler kejam sgt kami2 ni, tp kalo da ade hajat kat hati tu, apa salahnya, dialu alukan membelanja..

p/s:kalo x pun, dpt ngan yin 14 bungkus da ckup, besa utk 1st timer mmg akn bawa buah tgn berupa kacang cap tangan tu, ape yg penting cap lain x dilayan.. Wink

samat beramas mesra en ktika ber TTS nnti..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by mat karan on Wed 8 Dec - 9:56

faizal_bulat wrote:Salam semu sy faizal dr Nilai.. baru je memliki ZZR thun 97,, minggu lepas.. minta tunjuk ajar.. jika ada kawan2 sekitar ( NIlai, Bangi, Sepang, Putrajaya, Kajang) hello2 la bule la nk minum air tu..
welcome bro.. sy pun baru juga.. last week (jumaat) baru angkat. Kira motor sempena maal hijrah la.. Very Happy
saya area bangi/ kajang...boleh helo2

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by ariff908 on Wed 8 Dec - 10:25

ZAM@GHIMEH wrote:welkam cik bulat.... dari nilai yer... bole ler kita lepak minum kat blue box. BBN...kata org kat situ selalu terserempak dengan angel tindik kat pusat melintas jalan...hehehehhe dengar dari cite org la...betul ke tidak tak pasti lak ambo..


Baek punya ayat cover...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by eizu_er6f on Wed 8 Dec - 10:54

ariff908 wrote:Baek punya ayat cover...

yeahhh...arepp dah single~~~ Twisted Evil

eizu_er6f

Posts : 84
Join date : 29/11/2010
Location : Hulu Langat - Cyber 017-2121499 eizuazwandi@yahoo.com

View user profile

Back to top Go down

Re: salam semua dr Nilai

Post by Sponsored content Today at 16:49


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum