Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 13:28

kamalia wrote:tak sakit pinggang takleh masuk umah urut.
(kudud cakap)

mesti soklan bocor ni..
camna kudud tau... dia baru tunang lum kawen pun...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by syd on Thu 25 Nov - 13:50

camne nak sakit pinggang...pinggang pun x der! (nijuan ckp)..oleh itu dia x dpt gi krabi.. What a Face

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Raziskov on Thu 25 Nov - 13:57

elok sgt la tuu..
saya pun tersakit pinggang ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 13:59

syd wrote:camne nak sakit pinggang...pinggang pun x der! (nijuan ckp)..oleh itu dia x dpt gi krabi.. What a Face

syidah yg xde pinggang tp NJ lak xleh gi Krabi... scratch

ajis, sila bantu den
(psl ekau ajo leh saing den skrg..)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by kudud on Thu 25 Nov - 14:25

salam nak ujan..
ptutla time solat zuhur td xtenang ja jiwa ni,ghupenyer ade abg2 yg menaikkn namo den ni haa..ksian kat sy bang, sy dok diam pun kena gak,huaaa...ingat baru nak insap dok diam2, kena gak..ni yg nak mengamuk ni..
haiiiyakkkkk!!!!!!!bertulkar!!!

(sbona eh den xsanggup nak mencolah,sumo citor bab2 upgrade jo,nnti tggl den jo adik beradik yg pkai zzr250 ghoput ni,blh ko nak join abg2 sumo?huhu,sedey sesgt ni haa)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by kudud on Thu 25 Nov - 14:26

jimf wrote:
syd wrote:camne nak sakit pinggang...pinggang pun x der! (nijuan ckp)..oleh itu dia x dpt gi krabi.. What a Face

syidah yg xde pinggang tp NJ lak xleh gi Krabi... scratch

ajis, sila bantu den
(psl ekau ajo leh saing den skrg..)

eh, bkn kak.sidah mmg ade pinggang je ker?samo jo den tgk dr atas smpi bwh Razz Razz uncle salah tgk pompuan niii...haaaa...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 14:52

ni waktu rehat ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by kudud on Thu 25 Nov - 14:55

nyampah botoi la, asal den masok yo, sumo sonyap,ilang..den dok diam2 cam beso la ceni..maaf ye semua..

masuk blk sumo,den nak dok sonyap jo ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by mat zzr on Thu 25 Nov - 15:10

hujan pulak...baru plan nak pegi sentul...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Apai on Thu 25 Nov - 15:16

Kalau ade sesapa yg nak g sentul leh kirim belikan pembuka plug untuk ZZR250 tak?...dulu kalau tak silap pak dinz kata kat NKS RM25 hinggit....
Aku baru amek injin eliminator seketul complete ngan blok n head serta barang2 laen . Cadang nak bukak...tengok apa yg boleh wat spare kat ZZR250.

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by kamalia on Thu 25 Nov - 15:22

sapa nak gi naza,
kirim arwan satu..
kasi bungkus, kuah asing

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 15:29

Apai wrote:Kalau ade sesapa yg nak g sentul leh kirim belikan pembuka plug untuk ZZR250 tak?...dulu kalau tak silap pak dinz kata kat NKS RM25 hinggit....
Aku baru amek injin eliminator seketul complete ngan blok n head serta barang2 laen . Cadang nak bukak...tengok apa yg boleh wat spare kat ZZR250.

enjin eli seketul? makk aiii kayo gilor tuan manager ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by mat zzr on Thu 25 Nov - 15:58

jimf wrote:
Apai wrote:Kalau ade sesapa yg nak g sentul leh kirim belikan pembuka plug untuk ZZR250 tak?...dulu kalau tak silap pak dinz kata kat NKS RM25 hinggit....
Aku baru amek injin eliminator seketul complete ngan blok n head serta barang2 laen . Cadang nak bukak...tengok apa yg boleh wat spare kat ZZR250.

enjin eli seketul? makk aiii kayo gilor tuan manager ni....

aku pun ada motor eli 250 seketul...kalau nak buat spepat buleh sangat...jual murah saja...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by syd on Thu 25 Nov - 16:56

Salam Khamis malam Jumaat....woooooo~~~~ Sad

Migrain...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Raziskov on Thu 25 Nov - 16:58

masih pening2 lagi ni..
nak pegi berubat kat Puchong Perdana jap petang ni ngan Tok Mecai.. drunken

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by jimf on Thu 25 Nov - 17:05

kat endah parade tak ubat ke ajis?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Raziskov on Thu 25 Nov - 17:08

jimf wrote:kat endah parade tak ubat ke ajis?

ade..tapi yg kat Puchong ni Tok Mecai ckp rase dia lain la Jimf..
pastu beli satu percuma dua...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Guest on Thu 25 Nov - 17:16

bukan beli sebelah dapat lagi sebelah ka...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by kamalia on Thu 25 Nov - 17:21

gebeng tu..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Apai on Thu 25 Nov - 17:35

gebeng ngan ah beng sama tak mal?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by syd on Thu 25 Nov - 17:47

Raziskov wrote:masih pening2 lagi ni..
nak pegi berubat kat Puchong Perdana jap petang ni ngan Tok Mecai.. drunken

sekian

G'LUck Bang AJIS!! Chayo2!! cheers cheers cheers

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by kamalia on Thu 25 Nov - 17:53

Apai wrote:gebeng ngan ah beng sama tak mal?

tak sama.
gebeng tu gay bang .. Very Happy

(bukan saya)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by don-zx2 on Thu 25 Nov - 19:46

salam sedihh sumerr...huhuhhu Sad

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by jefnoka1 on Thu 25 Nov - 19:58

salam moto sekerep tumpang lalu...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Bongxz on Thu 25 Nov - 20:33

jefnoka1 wrote:salam moto sekerep tumpang lalu...

Ok la tumpang lalu, kalau nak tumpang pun tak lalu lagi susah........... Razz

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 55 - Musim Upgred (19/11/2010)

Post by Sponsored content Today at 19:31


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum