salam zzrian

View previous topic View next topic Go down

salam zzrian

Post by wiramerah on Wed 17 Nov - 23:41

salam,
nama saya zahir dari klang..
join zzrian ni untuk mendapatkan maklumat dan informasi berkaitan motor ZZR..
bercadang untuk ambil zzr 250 sebiji untuk mod mcm ST..
nak beli ST takde duit.. hehe
motor skrg, Sym GTS 200.. ingat nak upgrade cc lately kena travel jauh setiap bulan..
kalau ada otai-otai yang berhajat nak letgo zzr250 boleh PM saya sekali..
sekian, terima kasih..

wiramerah

Posts : 6
Join date : 17/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by Bongxz on Thu 18 Nov - 3:32

Salam zahir, selamat datang...........
Bro try tgk kat ruangan motor utk dijual, mana tau ada rezeki........

Nak mod kat mane? Smile dah ada tempat ke nak buat............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by xxx on Thu 18 Nov - 7:01

welkam!!! welkam bro!!

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by wiramerah on Thu 18 Nov - 8:56

Bongxz wrote:Salam zahir, selamat datang...........
Bro try tgk kat ruangan motor utk dijual, mana tau ada rezeki........

Nak mod kat mane? Smile dah ada tempat ke nak buat............

salam bro,
yang motor bro afad tu dah telepas..
tapi tgk banyak dalam mudah..
cuma nak cari yang tip top tu susah sikit..
nak buat lebih kurang mcm 'janda' chef bob punya..
mungkin perlu bantuan otai fiber/zzr bro shamz jugak rasanya..

wiramerah

Posts : 6
Join date : 17/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by wiramerah on Thu 18 Nov - 8:57

xxx wrote:welkam!!! welkam bro!!
thanks bro, harap dapat beri tunjuk ajar..

wiramerah

Posts : 6
Join date : 17/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by kudud on Thu 18 Nov - 9:17

salam..selamat berkanalan dgn family zzrianz...
ape2 pung, try la join dulu tts kami setiap jumaat mlm, di seks13, restoran darul ehsan(betul ke ni kengkawan?), blh kita beramas mesra..
sy kudud, dr klang juger Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by Raziskov on Thu 18 Nov - 9:32

Welkome en.wiramerah,
selamat datang ke forum motor2 buruk lagi reput...Sad

OOO dah pakai Sym200 eekk...kalau nak ikut2 sym tu pun dah laju dan boleh jalan jauh2 kan..pasal cikgu Tok Wan dalam group ni pun pakai sym gak..

Cuba join TTS zzrianz ni nnt..kat situ akan tau mane ada motor kwan2 kita ni nak jual tapi tak diiklankan.biasanya murah dari dalam mudah tu la..Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by jimf on Thu 18 Nov - 10:14

salam dan selamat datang ke taman skodeng zzrianz (ajis...pasal pe ko tak pakai ayat ni..hehe)

xde moto lagi zzr pun xpe.. datang laa bawa SYM ke TTS tu..
silap2 kalu nmpk moto tok wan, ko tak jadi lak angkat zzr, tp mod SYM tu mcm tok wan punya...hehehe.. cun giler moto dia. Tp jgn ikut perangai ustaz spentot tu...hehehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by mat zzr on Thu 18 Nov - 10:20

SYM 200 mmg laju....SYM250i lagi laju...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by wiramerah on Fri 19 Nov - 13:51

kudud wrote:salam..selamat berkanalan dgn family zzrianz...
ape2 pung, try la join dulu tts kami setiap jumaat mlm, di seks13, restoran darul ehsan(betul ke ni kengkawan?), blh kita beramas mesra..
sy kudud, dr klang juger Wink
salam.. insyallah saya turun.. saya kerja malam ni sampai kul 12.00..
klang area mana bro? saya jalan kebun

wiramerah

Posts : 6
Join date : 17/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by wiramerah on Fri 19 Nov - 13:56

Raziskov wrote:Welkome en.wiramerah,
selamat datang ke forum motor2 buruk lagi reput...Sad

OOO dah pakai Sym200 eekk...kalau nak ikut2 sym tu pun dah laju dan boleh jalan jauh2 kan..pasal cikgu Tok Wan dalam group ni pun pakai sym gak..

Cuba join TTS zzrianz ni nnt..kat situ akan tau mane ada motor kwan2 kita ni nak jual tapi tak diiklankan.biasanya murah dari dalam mudah tu la..Very Happy

sekian
sym 200 ni sebenornya underpowered.. body beso.. tapi mmg selesa la jalan jauh..
cuma saya takut belt putus tengah2 highway.. kalau bawak pon saya rasa crusing dalam 100-110km/h je..
kalau laju lagi, tayar cepat lost grip..
saya cari zzr sebab riding postition tak tunduk sangat dan ekzos tidak bising..hehe dan dapat cruse nonstop klang s.petani 140km ok lah..hehe

wiramerah

Posts : 6
Join date : 17/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by wiramerah on Fri 19 Nov - 13:58

mat zzr wrote:SYM 200 mmg laju....SYM250i lagi laju...
stament ni saya sokong..hehe
dan SYM250i lagi lawa..hehe

wiramerah

Posts : 6
Join date : 17/11/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by syd on Fri 19 Nov - 14:18

Hai WiraMerah! Salam ZZRianz!!

Welcome on board...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by jimf on Fri 19 Nov - 14:56

Sym tok wan ustaz spentot..
lamo bonar dio hilang... poi china masuk jimnastik kot...


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by ali@kudid on Fri 19 Nov - 15:53

welkam wiramerah!

sy pun dr klang jgk, dgn jln kebun tu dkt je.

sy blm bertunang! Razz

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by jimf on Fri 19 Nov - 16:13

ali@kudid wrote:welkam wiramerah!

sy pun dr klang jgk, dgn jln kebun tu dkt je.

sy blm bertunang! Razz

tapi dia ni pengapit org bertunang.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by Raziskov on Fri 19 Nov - 16:40

Errr..saya kawan pada pengapit org yg bertunang tu....
nama saya Roy....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by Apai on Fri 19 Nov - 16:55

Salam silaturrahim WiraMerah!...
Sy pun dr Klang jugak..tapi Pelabuhan Klang....10 minit dari Jln kebun tu!
Sy baru ada sorang isteri! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by jimf on Fri 19 Nov - 16:58

apai... mlm ni ada TTS tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by kudud on Fri 19 Nov - 17:16

wiramerah wrote:
kudud wrote:salam..selamat berkanalan dgn family zzrianz...
ape2 pung, try la join dulu tts kami setiap jumaat mlm, di seks13, restoran darul ehsan(betul ke ni kengkawan?), blh kita beramas mesra..
sy kudud, dr klang juger Wink
salam.. insyallah saya turun.. saya kerja malam ni sampai kul 12.00..
klang area mana bro? saya jalan kebun

ooo, dkat ngan sham punya tmpt tu, ke sbb tu yg mendorong utk sedara amik zzr250 ni,kihkih..
sy jauh, rantau panjang, kalo situ, abg sy ade kat situ, namanya kudid..mlm ni kalo nak p berTTS bersama, roger2 la dier..
ade ke TTS mlm ni? sy pun baru je nak p ni, sblm ni dok usha2 jaa Very Happy

note:nasib org da bertunang,aihh...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by ali@kudid on Fri 19 Nov - 19:36

kudud wrote:
wiramerah wrote:
kudud wrote:salam..selamat berkanalan dgn family zzrianz...
ape2 pung, try la join dulu tts kami setiap jumaat mlm, di seks13, restoran darul ehsan(betul ke ni kengkawan?), blh kita beramas mesra..
sy kudud, dr klang juger Wink
salam.. insyallah saya turun.. saya kerja malam ni sampai kul 12.00..
klang area mana bro? saya jalan kebun

ooo, dkat ngan sham punya tmpt tu, ke sbb tu yg mendorong utk sedara amik zzr250 ni,kihkih..
sy jauh, rantau panjang, kalo situ, abg sy ade kat situ, namanya kudid..mlm ni kalo nak p berTTS bersama, roger2 la dier..
ade ke TTS mlm ni? sy pun baru je nak p ni, sblm ni dok usha2 jaa Very Happy

note:nasib org da bertunang,aihh...

bkn aku adik ke dud?

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by xxx on Fri 19 Nov - 19:51

ali@kudid wrote:
kudud wrote:
wiramerah wrote:
kudud wrote:salam..selamat berkanalan dgn family zzrianz...
ape2 pung, try la join dulu tts kami setiap jumaat mlm, di seks13, restoran darul ehsan(betul ke ni kengkawan?), blh kita beramas mesra..
sy kudud, dr klang juger Wink
salam.. insyallah saya turun.. saya kerja malam ni sampai kul 12.00..
klang area mana bro? saya jalan kebun

ooo, dkat ngan sham punya tmpt tu, ke sbb tu yg mendorong utk sedara amik zzr250 ni,kihkih..
sy jauh, rantau panjang, kalo situ, abg sy ade kat situ, namanya kudid..mlm ni kalo nak p berTTS bersama, roger2 la dier..
ade ke TTS mlm ni? sy pun baru je nak p ni, sblm ni dok usha2 jaa Very Happy

note:nasib org da bertunang,aihh...

bkn aku adik ke dud?


tergelak aku siot...baca statement korang ni..masing2 nak ngaku adik..hahahahaha

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam zzrian

Post by Sponsored content Today at 20:15


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum