Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kamalia on Fri 22 Oct - 15:52

eddy_Gpang wrote:
furqaan wrote:Tahniah Eddy g.. hup grade ... moto besau ..

uncle furq, nak cakap kena ada bukti, kalu tak nanti masuk ISA

furq,
UGPM.
ada gambar panas.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Adik Kecil on Fri 22 Oct - 16:23

eddy_Gpang wrote:
Adik Kecil wrote:diamlah...nak balik kampung ni..

next week kita minum2

next aku ada kat galas lah...kena galas tugas ....

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Adik Kecil on Fri 22 Oct - 16:24

kamalia wrote:
eddy_Gpang wrote:
furqaan wrote:Tahniah Eddy g.. hup grade ... moto besau ..

uncle furq, nak cakap kena ada bukti, kalu tak nanti masuk ISA

adik kecil,
UGPM.
ada gambar panas.


takder pun...kincinglah

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 22 Oct - 16:26

Adik Kecil wrote:
adik kecil,
UGPM.
ada gambar panas.


takder pun...kincinglah[/quote]

10 kamalia cakap, 15 ko jgn caya

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Fri 22 Oct - 16:29

citer apa pulak ni...
ni laa nasib moto reput lagi sloww...
kat mana2 pun asyik kena tinggal aje... Arrow

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 22 Oct - 16:30

kalu motor yb motor reput lagi selow... motor aku apatah lagi Sad

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Adik Kecil on Fri 22 Oct - 16:30

jimf wrote:citer apa pulak ni...
ni laa nasib moto reput lagi sloww...
kat mana2 pun asyik kena tinggal aje... Arrow

ada jugak moto reput...ambo ni moto putus 2 jer ado...itulah saja yang ambo mampu Sad

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kamalia on Fri 22 Oct - 16:34

jimf wrote:citer apa pulak ni...
ni laa nasib moto reput lagi sloww...
kat mana2 pun asyik kena tinggal aje... Arrow

YB,
potong kat straight line pakai Agusta ya???
Razz


Last edited by kamalia on Fri 22 Oct - 16:37; edited 1 time in total

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kamalia on Fri 22 Oct - 16:35

eddy_Gpang wrote:kalu motor yb motor reput lagi selow... motor aku apatah lagi Sad

aii....!!
geramm je aku..
kecik je aku nmpk ko ni.. aiii... eee...!!!

(terngiang2 je lagu tomoi kat telinga ni..)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 22 Oct - 16:40

kamalia wrote:
(terngiang2 je lagu tomoi kat telinga ni..)

Lu apahal mamat!! tak puas ati turun bawah la jln bangsar - seremban highway - putrajaya jom!

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kamalia on Fri 22 Oct - 16:44

eddy_Gpang wrote:
kamalia wrote:
(terngiang2 je lagu tomoi kat telinga ni..)

Lu apahal mamat!! tak puas ati turun bawah la jln bangsar - seremban highway - putrajaya jom!

perghh..!!!
pengakuan nmpknya..
mana layak moto aku ngan moto ko

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Fri 22 Oct - 16:44

eddy_Gpang wrote:kalu motor yb motor reput lagi selow... motor aku apatah lagi Sad

ko ckap pasal moto lama ke moto baru?.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Fri 22 Oct - 16:44

kamalia wrote:
jimf wrote:citer apa pulak ni...
ni laa nasib moto reput lagi sloww...
kat mana2 pun asyik kena tinggal aje... Arrow

YB,
potong kat straight line pakai Agusta ya???
Razz

biasa laaaa... siap bawa pillion lagi... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 22 Oct - 16:47

jimf wrote:
ko ckap pasal moto lama ke moto baru?.... scratch

aku rasa aku dah kena santau motor dgn kamalia ni...sampai motor reput aku tu pun yb ingat motor baru

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Fri 22 Oct - 16:49

eddy_Gpang wrote:
jimf wrote:
ko ckap pasal moto lama ke moto baru?.... scratch

aku rasa aku dah kena santau motor dgn kamalia ni...sampai motor reput aku tu pun yb ingat motor baru

dlm zzrianz, moto den yg paling reput... so moto korang semua eden nmpk baru aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by adambikers on Fri 22 Oct - 16:49

eddy_Gpang wrote:
jimf wrote:
ko ckap pasal moto lama ke moto baru?.... scratch

aku rasa aku dah kena santau motor dgn kamalia ni...sampai motor reput aku tu pun yb ingat motor baru


wa tgk lu kecikkkkkkkk besar, kecikkkkkk besar!!!!
aiiiiiiiii!!!!!! aiiiiii!!!! nak kena jee mamat ni... aiiiiiii!!! (sambil tgn mengangkat tinggi)

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Fri 22 Oct - 16:55

jimf wrote:
eddy_Gpang wrote:
jimf wrote:
ko ckap pasal moto lama ke moto baru?.... scratch

aku rasa aku dah kena santau motor dgn kamalia ni...sampai motor reput aku tu pun yb ingat motor baru

dlm zzrianz, moto den yg paling reput... so moto korang semua eden nmpk baru aje...

JimF...motor aku lagi reput..dlm geran reistered Februari 1994...dah 16 tahun tu...aku naik motor pun risau takut terbelah 2 chasis...maklumlah dah karat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by eddy_Gpang on Fri 22 Oct - 16:59

adambikers wrote:
wa tgk lu kecikkkkkkkk besar, kecikkkkkk besar!!!!
aiiiiiiiii!!!!!! aiiiiii!!!! nak kena jee mamat ni... aiiiiiii!!! (sambil tgn mengangkat tinggi)

apa dosa aku woi... aku dipetnah la

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by fie on Fri 22 Oct - 17:06

malam nie xdpt la bro ariff...
den kene keje sampai subuh...mencari sesuap rezeki....
hehehe...
next time k.....klu den dah beres keje den singgah...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Fri 22 Oct - 17:15

mat zzr wrote:JimF...motor aku lagi reput..dlm geran reistered Februari 1994...dah 16 tahun tu...aku naik motor pun risau takut terbelah 2 chasis...maklumlah dah karat...

bang... moto wa regiter 91 laa.. WCQ..."C" kat tgh tu tau...
ko takut chasis terbelah... tp darknight tu mmg dah terbelah pun casis tau...siap kono pateri lai
wa nampakk lu KECCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKK aje ni... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Fri 22 Oct - 17:18

eddy_Gpang wrote:
adambikers wrote:
wa tgk lu kecikkkkkkkk besar, kecikkkkkk besar!!!!
aiiiiiiiii!!!!!! aiiiiii!!!! nak kena jee mamat ni... aiiiiiii!!! (sambil tgn mengangkat tinggi)

apa dosa aku woi... aku dipetnah la

baik ko ngaku cepat...
kalu idak mlm ni jugak aku angkut barang ko kuar dari kajang.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ariff908 on Fri 22 Oct - 17:18

tahniah Eddy G sbb dah hupgred..dtg la TTS mlm ni...ramai yg nampak ko kecik tuh...Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Fri 22 Oct - 17:26

kamalia wrote:
eddy_Gpang wrote:
furqaan wrote:Tahniah Eddy g.. hup grade ... moto besau ..

uncle furq, nak cakap kena ada bukti, kalu tak nanti masuk ISA

furq,
UGPM.
ada gambar panas.

ada yg kena silambam lak nie kang ...mana ada.. ISA .. Ikut Suka Aku laa

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kudud on Fri 22 Oct - 17:28

da bergaduh plak set2 ni.. balik la ceni.. beshnya mlm ni xdak TTS.. drunken

hati2 pulang semua.. jln basah ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Fri 22 Oct - 17:30

eddy_Gpang wrote:
adambikers wrote:
wa tgk lu kecikkkkkkkk besar, kecikkkkkk besar!!!!
aiiiiiiiii!!!!!! aiiiiii!!!! nak kena jee mamat ni... aiiiiiii!!! (sambil tgn mengangkat tinggi)

apa dosa aku woi... aku dipetnah la

Tah niah lagi Eddy .. moto besau .. memey nko nampak keeeeeeccccccccccccccikkkk jer ..jom gi kemeren ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Sponsored content Today at 11:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum